yep exprimarea a fost aiurea...oboseala...
sa nu se interpreteze gresit deci anu' asta si doctoranzii tre' sa ia punctaj pt spec. respectiva??
aha, si daca nu, atunci.....??? dar totusi locurile is separate, nu?
alinabulina,zicea cineva pe forum ca Nico ar fi spus ca da Mf pt toti care nu prind epecialitate.De la altii care au vazut ceva interviu cu Nico si un medic de fam ,am aflat ca s-ar lua in considerare 65% din media primilor 10 pt ca "acest rezidentiat a fost o catastrofa nationala".Si asta pt ca duce lipsa tzara(in special zonele uitate de lume) de MF-isti
Conform graficului pe care l-a facut Iris ar trebiu sa mai creasca punctaje inre 570 - 600, 670 - 680, 690 - 700, 780 - 800. Ca sa iasa curba lui Gaus. In principiu cresc nr punctajelor sub 700.
Atatea giuvaiere sint / Uitate-n bezna si-n pamant, / Dormind in veci necercetate.
Atatea flori dau in zadar / Parfumul lor subtil si rar, / In taina si-n singuratate...
Buna De anul asta s-a schimbat legea in ceea ce priveste echivalarea rezidentiatului pentru doctoranzi. Lor li se va echivala doar daca obtin punctaj pentru specializarea respectiva asa ca vor concura ca si ceilalti.
Am introdus si ultimele sali aparute...am facut si doua exceluri unul pt pesimisti cu 2904 si unul pt optimisti cu 2815 ...am pus si absentii pe care ii aveam sigur.Asa ca cine mai stie sa spuna exact in ce sala cati absenti.Sala P3 univ b voda zero absenti.....hai ca mai avem putin
ely_med1982 wrote:universitatea bogdan voda,sala sipos stefan 3 absenti
ely, ai fost in sala sipos? si ai 714? posibil sa fi fost pe acelasi rand cu tine..te cheama elena? ..ai avut parul prins in coada? si te-ai bucurat cand ti-ai auzit punctajul?
estimarea de la http://www.rezi2006.lx.ro este pentru 1520 de candidati numarati.
nu pt 2815/2904, adica toti. asa e ?
ca de pe site te lasa sa crezi ca au fost numarati toti.