multumesc pt confirmare
nu cred ca exista vreun motiv serios s-ami stearga postul doar face parte din experienta pregatirii pt rezidentiat si asta discutam aici nu?
In plus scena simbolizeaza intrucatva toata tarasenia asta cu rezu,
o nepotrivire totala pe care o avem in comparatie cu medicii deja consacrati,
lipsa de comunicare ba chiar totala imposibilitate a acesteia, cu aceeasi medici,
mimetismul care ne mana impreuna cu un instinct denaturat,
anacronismul pe care il preluam invatand materia de rez,
si nu in ultimul rand evaluarea externa care am facut-o eu si televiziunile, evaluare dupa niste criterii total arbitrare si imposibil de transmis participantilor la scena care nici macar nu stiu ca sunt cantariti
in final totul a fost atata de suprareal la ora aceea, in frigul si linistea neobisnuita din acel moment incat mi-a adus aminte de sentimentul pe care il am in fiecare dimineata cu jumatate de ora inainte de a ma trezi cand mi se inbalmasesc in cap franturi de propoztii din angelescu, grile, scheme, rezumate, imagini de teste toate ca intr-o poezie dadaista pe care o citesc cu anxietate crescuta pe masura ce se apropie momentul culminant
Sau a trecut deja- nici nu mai stiu
Nu-mi mai poate spune nimeni ca n-are legatura cu rezu sau cu forumu asta, atunci de ce ne mai uram bafta?
Edit/Leviathan:Chiar aveam de gand sa sterg thread-ul, dar saptamana asta cred ca o sa va las mai liberi