Medicina de urgenta
- Ioana78
- junior
Medicina de urgenta
Mi-am ales medicina de urgenta si ma intereseaza daca se acorda vreun spor salarial?
ioana
-
- senior
- Ioana78
- junior
-
- junior
-
- junior
Revin cu informatie valabila:sporul pe Medicina de Urgenta e de 25%-am citit legea.
Eu am cand am fost saptamana trecuta pentru incadrare:am intrebat si cat era anul asta salariul pe Medicina de Urgenta si mi s-a zis ca a fost-5230000lei vechi-dar ca din ianuarie se mareste,dar nu stiau sa-mi spuna cu cat doamnele de la personal.
Eu am cand am fost saptamana trecuta pentru incadrare:am intrebat si cat era anul asta salariul pe Medicina de Urgenta si mi s-a zis ca a fost-5230000lei vechi-dar ca din ianuarie se mareste,dar nu stiau sa-mi spuna cu cat doamnele de la personal.
Lekar
- bella
- newbie
Ai putea sa-mi zici , te rog, unde gasesc legea cu sporurile?? Iar salariul afisat e cu tot cu sporuri?? Ca mie mi-au zis 4 200 000 net, dar fara sporuri. Eu cred ca sporurile astea sunt diferite, in functie de stagiu, nu? Adica desi suntem rezidente pe urgente, vom avea salariu mai mare cand vom face stagiul de UPU sau ambulanta, fata de un stagiu de medicina interna. Ati inteles ce vreau sa zic??
Voi ce stiti?? Si cu ce incepeti cariera de rezident?? Eu cu UPU...in forta. 

Anger is a thief who steals away nice moments.
Humor, you can't exist without it. You have to be able to laugh at yourself. Otherwise, you suffer.
Humor, you can't exist without it. You have to be able to laugh at yourself. Otherwise, you suffer.
- bogdanescu
- senior
- chris0500
- senior
-
- newbie
medicina de urgenta ultimul loc??
Are cineva idee pe la a cata pozitie s-a dat anul acesta la rezi medicina de urgenta pe bucuresti?sau pe alte judete.
- chris0500
- senior
Re: medicina de urgenta ultimul loc??
Little black animal wrote:Are cineva idee pe la a cata pozitie s-a dat anul acesta la rezi medicina de urgenta pe bucuresti?sau pe alte judete.
medicina de urgenta s-a luat printre ultimele. in buc peste pozitia 1252.