AM MAI INTREBAT-O PE O ''PRIETENA'' SI ABIA S-A ABTINUT DIN RAS CAN I-AM SPUS UNDE AM LUAT POST(IN CENTRU NEUNIVERSITAR) DAR EA DACA LUASE PE TG MURES..

Lia.Govoni wrote:Am intrebat ce acte sunt necesare . Cei de la Ploiesti , oamenii care trebuie sa ma angajeze, habar nu au iar Bucurestiul are numai ton de ocupat...
Multumesc frumos endermo . Aceste acte o sa le iau cu mine. Crezi ca vor cere si o fisa medicala, cazier ? Am intrebat o prietena care lucreaza in alt domeniu , ce acte i-au fost necesare la angajare si mi le-a spus si pe acestea.
uca wrote:ptr endermo:
unde se platesc banii aia? din acte am vazut ieri la repartitie ai prins fagarasul(sau ma insel?)
eu merg maine la fagaras si sper ca nu ma mai intorc si miercuri cu ceva act.
Doll wrote:Centrul universitar Tg Frumos nu poate sa primeasca rezidenti deoarece nu are medici formatori insa doamna directoare a fost f draguta si a spus ca ne poate agnaja ca asistenti medicali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
este vreun spital in tara asta care stia ca trebuie sa angajeze niste rezidenti si prin urmare se astepta la asa ceva?![]()
![]()
![]()
![]()
Doll wrote:Centrul universitar Tg Frumos nu poate sa primeasca rezidenti deoarece nu are medici formatori insa doamna directoare a fost f draguta si a spus ca ne poate agnaja ca asistenti medicali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
este vreun spital in tara asta care stia ca trebuie sa angajeze niste rezidenti si prin urmare se astepta la asa ceva?![]()
![]()
![]()
![]()
endermo wrote:personal auxiliar tehnic.
kooksee wrote:eu vreau sa fiu electrician
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dragos297 wrote:La cine trebuie expediata taxa aia de 420 de mii?
dee-dee wrote:la Ploiesti:
trebuie sa va faceti card la BCR( cu comunicarea aceea si le spuneti ca lucrati la Judetean) si sa le comunicati nr de cont lor la serviciu salarizare.
kooksee wrote:azi am auzit din alta parte ca vom petrece o gramada de timp in spitalu ales.
poate aveti voi un dsp mai jmeker la c-ta dar .....
endermo wrote: ministerul nu s-a sinchisit nici macar sa-i anunte pe cei din orase neuniversitare ca vor avea pe cap rezidenti MF.
dragos297 wrote:endermo wrote: ministerul nu s-a sinchisit nici macar sa-i anunte pe cei din orase neuniversitare ca vor avea pe cap rezidenti MF.
Cei de la dsp au primit cu cateva zile inaintea repartitiei pe mf niste adrese de la minister in care li se cerea sa estimeze cati rezidenti pot sa acomodeze spitalele din judetele fara centre universitare.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests