rezidentiat 2005
-
- newbie
Aruncati cu mail-uri pe zecefix@realitatea.tv hai pe eiiiiiiiiii
- Doll
- elder
- deep_shadow
- junior
- iolanda
- senior
Nici eu nu cred ca o sa punem sa ne bagam peste ei, dar poate ar trebui sa ii convingem sa faca o emisiune despre Rezidentiat...pana la urma si asta e o problema spinoasa...Problema e ca in afara de noi care ne scaldam in acest r***t, pe nimeni nu intereseaza rezid...hai sa fim seriosi...cata lume stie ce e aia rezi?
Pe voi nu va intreaba vecinii deja unde va duceti sa lucrati
pe mine m-au adus la disperare.
Pe voi nu va intreaba vecinii deja unde va duceti sa lucrati

- sgo
- newbie
- Doll
- elder
iolanda wrote:Pe voi nu va intreaba vecinii deja unde va duceti sa lucratipe mine m-au adus la disperare.
Pe mine ma intreaba vecinii ce specializare fac si cand ma marit

Intre timp am trimis cel putin 6-7 mailuri...nu le-am numarat....

- Doll
- elder
- sgo
- newbie
- iolanda
- senior
-
- junior
- Doll
- elder
- iolanda
- senior
- Doll
- elder
- Tutza
- elder
Va asteptati sa se raspunda la atatea intrebari in 5 MINUTE?
Oricum s-au discutat tot felul de lucruri neinteresante, dar bine ca a spus si d-nul Oprescu de situatia jalnica a unui rezident in Romania, care cere in continuare bani de la parinti
tot Oprescu practic zicea ca e ceva fiziologic sa dai o "atentie" la medic.
Intre noi fie vorba -- banii se dau inainte la medic si nu la sfarsit "de placere"
Interesanta ideea cu impozit pe spaga
Oricum s-au discutat tot felul de lucruri neinteresante, dar bine ca a spus si d-nul Oprescu de situatia jalnica a unui rezident in Romania, care cere in continuare bani de la parinti
tot Oprescu practic zicea ca e ceva fiziologic sa dai o "atentie" la medic.
Intre noi fie vorba -- banii se dau inainte la medic si nu la sfarsit "de placere"

Interesanta ideea cu impozit pe spaga

Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- iolanda
- senior
Banuiesc ca sunt bombardati zi de zi, pur si simplu nu le pasa! Da chiar mi-as dori sa ii vad la tv cum se dau in stamba si cum ne dau peste nas...
Dar eu tot cred ca ne agitam degeaba...in loc sa imi tocesc creierii cu LES-ul, am stat sa le ascult alora aberatiile...cum o sa scoata iei spaga din capu' romanului si cum o sa dea bani la medici astfel incat sa nu mai ia si pe sub mana

Dar eu tot cred ca ne agitam degeaba...in loc sa imi tocesc creierii cu LES-ul, am stat sa le ascult alora aberatiile...cum o sa scoata iei spaga din capu' romanului si cum o sa dea bani la medici astfel incat sa nu mai ia si pe sub mana

- sgo
- newbie
- iolanda
- senior
- Gongul
- senior
un zvon tare
Ladies and gentleman, fiti atenti aici ZVON:
- pe 2X luna asta este congresul de Endocrinologie si ghiciti voi cine conduce acest congres
- cica intrebat cand se va lamuri situatia cu rezi cocucocu a raspuns ca se va ocupa de rezi dupa congres cu siguranta
- plus de asta nu a exclus varianta amanarii in februarie la anu'!
Repet: E ZVON !!!
Numai bine!
- pe 2X luna asta este congresul de Endocrinologie si ghiciti voi cine conduce acest congres
- cica intrebat cand se va lamuri situatia cu rezi cocucocu a raspuns ca se va ocupa de rezi dupa congres cu siguranta
Numai bine!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
-
- newbie
Re: un zvon tare
Gongul wrote:Ladies and gentleman, fiti atenti aici ZVON:
Numai bine!
Multumim Gongule pentru gura de oxigen: si zvonurile sunt bune in perioada asta de tacere a autoritatilor! Doar ca am de facut o mica mentiune: congresul de care vorbeai se termina pe 22 octombrie; si daca dl. prof. Coculescu se tine de cuvant si se ocupa de rezi dupa congres e aproape clar ca n-o sa-l mai lase pe 20 noiembrie, decat daca inconstienta a ajuns virtute. Iata site-ul oficial al congresului http://www.sre.ro/asp/congres.asp; pentru cei care erau amatori sa scrie mailuri cuiva pentru a face presiuni, pot sa-i scrie direct lui cocu (gasiti adresa pe la mijlocul paginii). Numai bine.
-
- newbie
Revin: adresa este http://www.sre.ro/asp/congres.asp
[/b]
[/b]
- Gogu
- senior
Deci, sa revenim.....spunea cineva ca poate face rost de VMR joi seara, parca la ceva chiosc din bucale....as dori sa repet ce a scris cinvea mai devreme pe forum; acea persoana care poate face lumina este rugata sa o indrepte si spre noi....
Multumim
Cat despre Cocu, congresu' si amanarea...nu cred ca se mai amana nimic

Cat despre Cocu, congresu' si amanarea...nu cred ca se mai amana nimic
- iolanda
- senior
Intrebare pt cei care au mai trecut prin asta: taxa de examen unde o platim? Am vazut ca anul trecut dosarul trebuia sa contina chitanta cu pricina, deci banuiesc ca nu ma duc cu banu' in mana la DSP!
Pun intrebarile astea pt ca vreau sa pierd cat mai putin timp cu aberatiile astea, deja de cand am terminat cu licenta am alergat prin oras pt o gramada de formalitati si m-am saturat!
Pun intrebarile astea pt ca vreau sa pierd cat mai putin timp cu aberatiile astea, deja de cand am terminat cu licenta am alergat prin oras pt o gramada de formalitati si m-am saturat!
-
- newbie
- iolanda
- senior
maledictius wrote:Taxa s-a platit anul trecut prin mandat postal catre un cont din trezorerie al CNP............
Tin minte ca a trebuit sa ma chinui sa scriu intr-un spatiu de 5 cmp titlul intreg Centrul National de Perfectionare......... cum se chema anul trecut!
Alta aberatie! Si platesti prin mandat chiar daca esti in Bucuresti?