e clar ca au de gand sa ne faca o surpriza, sa ne trimita la Cucuietii din Deal

trident wrote:pai cum sa nu te enervezi cand adeverinta e contract si viceversa..
am auzit mai nou ca lumea urmarescte forumul si ia de bune ce scrie p-aicea.
andy wrote:mai danhia tu ma cam faultezi pe unde ma prinzi ca postez...![]()
nu am scris taranoi ignoranti, imbecili, prost crescuti, dobitoci, porci, fara un elementar bun simt sau de-a dreptul idioti. tot ce am spus a fost ca sunt nespalati... respect taranul roman, am si eu rude la tara si sunt impotriva discriminarii de orice natura.
iar postul avea scopul de a ii arata oanei aspectele neplacute ale vietii de medic la tara.
so...
ps. dar totusi sunt tare nespalati.
scuze de offtopic dar trebuia sa ii explic fetei.
pps. in trei ani de "stat" prin spitale fii sigura ca am avut parte si de astfel de pacienti, ca noi toti de altfel. asa ca, mai subtire cu demagogia.
no offence!
rontzy wrote:Pai citeste si tu posturile de mai sus si mai ales ceea ce a atasat nelly_ct.
Ei ne pot trimite in te miri ce oras pe care nu l-ai vazut in viata ta!!!!
Cum va place asta......
De ex, eu de la Timis ma pot trezi bine ha, merci prin severin sau prin hunedoara sau te mai miri pe unde!!!!
Cum suna asta pt tine?? Bine, nu-i asa?????
ce ar fi dc ati trimite frumusel un mail pe adresa contact sau director @ perfmed(adresa e pe site) si vedeti ce vi se raspunde...stati aici ci faceti supoztii in loc sa va agitati si sa intrebati...ce va intereseaza...
rontzy wrote:p.s. poate mi-a scapat ceva....de la marea depunere de foi..intrebati-ma
Si nu ai intrebat daca cumva nu ne gasim pe faimoasele liste ce putem face?
Centrul asta nu are o adresa de mail sa ii intrebam acolo. Eventual sa ne si raspunda
nelly_ct wrote:au aparut azi in viata medicala formularul care trebuie semnat cand te inscrii pt MF.
si contractul cu pricina este pe termen de 3 ani!!!![]()
![]()
![]()
asa ca nu stiu cati dintre voi vor mai fi interesati de MF!
ralu_anto wrote:nelly_ct wrote:au aparut azi in viata medicala formularul care trebuie semnat cand te inscrii pt MF.
si contractul cu pricina este pe termen de 3 ani!!!![]()
![]()
![]()
asa ca nu stiu cati dintre voi vor mai fi interesati de MF!
Contractul ala este ca in orice alta functie...oriunde te angajezi trebuie semnat un contract.![]()
Nu scrie nimic ca nu ai voi sa renunti la functie....doar ca esti angajat pe 3 ani si atata timp au ei obligatii catre tine...asta este explicatia contractului tiparit in viata medicala
jim wrote:pregatirea rezidentilor pe mf se poate face si in spitalele judetene acreditate, arondate centrelor universitare. pana in ianuarie 2006 se vor evalua si acredita spitalele judetene cu pricina. asa ca cei din provincie pot face rezi si acasa, cel putin unele module, pt care exista sectii/clinici in spitalele judetene acreditate. nu se pune problema de cucuieti sau adunati sau popleaca. cel mai rau deci - spitale judetene.
sunt informatii primite de la CNPP.... mai multe detalii vor fi comunicate saptamana viitoare.
romanescu_oana wrote:andy wrote:nu. raspunsul e NU. tu daca esti din Iasi de exemplu, ai 90% sanse sa ajungi rezident la Timisoara. clar!
de unde si pana unde mai domnule,legaturile astea care ma frapeaza prin logica lor de fier...huh?????
ia uimeste-ma...unde ajung eu din CT?![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests