Vad ca ai luat o vacanta si ai vorbit cu forte proaspete. Nu coerente, dar esti plin de vlaga vad.
Tot ai atacuri personale si de legi de chichite dar surprinzator te faci ca nu vezi chestiile care te incomodeaza.
Quote:
Quote:
Daca ai linkul la poze oricine poate sa le vada.
hai sa mori tu
http://s6.photobucket.com/albums/y222/kooksee/ia spune-mi si mie ce vezi in poza asta.
Vorbeai de picasa mai devreme maestre. Am cont si la photobucket btw, vezi ca niste poze pe care le-am pus sunt linkate de acolo. Si care e limita la photobucket? Si cat costa peste?
Quote:
am crezut ca stii cand se te retragi dintr-o discutie in care esti paralel cu drumul
stii ceva despre 4Images Gallery, Coppermine Photo Gallery, Gallery ?
daca nu afla de la mine ca ca sunt niste aplicatii online (pe domeniul tau nu la aia de la google care nu stiu sa iti apere tie intimitatea). din cate clickuri ca se instaleaza oricare din astea?
sau la tine server de poze inseamna altceva?
Bravo, stii sa folosesti google. Acum fa un pustiu de bine si da google si pe whiist, si spune-mi cu ce e mai dificil de configurat si mai ales uploadat poze acolo. Nu te mai obosi sa-mi spui de viteza uploadului, nu o sa-ti mearga tie curand upload pe internet cum imi merge mie in retea.
Quote:
Quote:
Pe aici e un singur abonament, nelimitat. Poate pe la voi e altfel dar sa presupui ca stii exact cum e pe aici ma face sa presupun diverse lucruri despre tine
la mobile sigur sunt 2. ia uita-te la planurile tarifare cand iti iei iphone.
asta 1
si 2, e acelasi abonament si daca esti particular si daca ai small bussines si daca desfasori preponderent activitati online?
Kooksee, te afunzi in ridicol.
1. Nu vorbeam de mobile aici.
2. Asta-i buna, si ar trebui sa-mi fac small bussiness, asta e ideea ta? Vorbim de conturi normale.
3. Daca tot faci pe desteptul (mai incearca btw), unde zici tu ca sunt 2 versiuni la mobile? La tine? Ca pe aici nu sunt, asta daca nu consideri ca lumea e cuprinsa doar din AT&T, etc. Eu sunt pe T-Mobile, arata-mi unde sunt cele 2 versiuni (si nu ma lua cu versiunea de Blackberry vs Android). Ai citit si tu pe net ca vezi doamne cu noul iPhone au bagat 2 planuri si tzushti aici sa arati ce cultivat esti.
Quote:
si eram curios UNDE se vorbeste. ca ziarele si blogurile alea le citesc si eu.
vezi sus, adica mai citeste
Quote:
am cont pe live drive cu 100 de euro/an.
NELIMITAT. asta insemnand inclusiv dvd full de 4 gb
nu e singura solutie dar e una din multele (din ce in ce mai multele).
In sfarsit ceva rational si posibil folositor. Multumesc.
Quote:
Quote:
Folosesc picasa de cativa ani buni. Am chiar google apps cu domeniu cumparat de la ei unde folosesc intre altele google docs
cred ca folosesti dar vad ca nu ai inteles nimic din ele
Din nou recidivezi, acuze fara fond doar ca sa te simti bine.
Si tot nu mi-ai raspuns la astea:
- diferenta de viteza in retea vs online
- poti sa faci online backup la sisteme si sa faci full system restore daca ti se buseste ceva?
- poti sa pui printer server online
- ce faci daca iti cade internetul (si nu ma lua ca iti desktopul la shaormarie)?
- de unde stii ca diversele "din ce in ce mai multe" companii online vor fi functionale si in 5 ani? Sau ca vor pastra aceeiasi termeni de utilizare?
As mai avea dar cred ca stii si tu ca discutia nu are rost, tu esti convins ca online backup e unica solutie orice ti-as zice eu, si orice ai citi pe internet. Poate pui si tu niste linkuri de pe site-uri serioase care sa fie de acord cu tine.