varianta beta 3

zicase k ar fi unul dintre cele mai rapide windoze la boot (am auzit vehiculanduse ceva de genul 4 sec ???)
hmmm
p.s.: acu scot imaginea dvd-ului kit (3.59 giga)
vazi wrote:ai mai... imediat o sa treci si la tastatura azerty
anyway/ numai orig vrei?
holliday wrote:As vrea sa-mi schimb windows vista din engleza in franceza.
Intrebari:
Stie careva cum pot sa fac asta fara reinstalarea OS vista in franceza?
Daca tot trebuie sa reinstalez versiunea in franceza, cum pot sa o fac fara sa mai cumpar inca o licenta? (adica daca am licenta pentru vista in engleza si vreau sa fac upgrade in franceza se poate face gratuit?)
Exista vreun kit care face asta?
holliday wrote:holliday wrote:As vrea sa-mi schimb windows vista din engleza in franceza.
Intrebari:
Stie careva cum pot sa fac asta fara reinstalarea OS vista in franceza?
Daca tot trebuie sa reinstalez versiunea in franceza, cum pot sa o fac fara sa mai cumpar inca o licenta? (adica daca am licenta pentru vista in engleza si vreau sa fac upgrade in franceza se poate face gratuit?)
Exista vreun kit care face asta?
Sa inteleg ca nu merge, si ar trebui sa-mi instalez o versiune noua (piratatain franceza)?
victor wrote:
versiunea de vista ultimate (s-ar putea si vista bussiness, dar nu sunt sigur) iti permit sa instalez din "windows update" la bonus features (parca asa ii zice/add-ons?) "language packs" - si sunt pentru franceza, romana, engleza britanica, germana, italiana, finlandeza - majoritatea pietelor. Iti mai aduge aproape 1-1.5GB pentru fiecare language pack - include si helpuri in limba respectiva, dar merge usor sa schimbi pe urma intre limbajul interfetei.
http://www.ehow.com/how_2054492_install ... guage.html
daca ai vista oem - probabil ca ai home edition, cred ca ar trebui sa faci un update la "ultimate". bios-ul nu face diferenta intre vista home si ultimate la autentificare/activare vista, ti-ar trebui doar un kit pt bios-ul tau.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest