Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or cor

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47430
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or cor

Postby 187.92a » Wed Dec 05, 2012 4:13 am

Carele a trecut prin asta sa imi zice si mie ce sa fac, sa scap fara clean install?

Fisierele (aveam docuri pe C: :) ) le-am recuperat deja cu Windows live, dar mi-e sila sa instalez apoi toate mizeriile, pt router, imprimanta wireless etc unde habar n-am cum am facut sa le pun in functiune, dar mi-a luat o gramada :(

Vreo idee?
Nu am niciun backup facut, nu porneste in safe mode w/o networking etc

is there any easy way out?

User avatar
M Creanga
senior
senior
Posts: 159
Joined: Fri Nov 23, 2012 10:24 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby M Creanga » Wed Dec 05, 2012 9:46 pm

ori esti pe xp?
daca erai pe w7 le dezinstalai din device manager si dadeai refresh si le lua dupa net
...la router din cate stiu eu nu ai nevoie de install intri cu browserul in meniu

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47430
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby 187.92a » Thu Dec 06, 2012 3:55 am

xp. o sa reinstalez dar imi este atata de sila ca tot aman...

User avatar
SALUCO
junior
junior
Posts: 38
Joined: Mon Oct 11, 2004 8:03 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby SALUCO » Sat Dec 08, 2012 9:31 pm

trident wrote:xp. o sa reinstalez dar imi este atata de sila ca tot aman...


ca sa nu pierzi tot ce ai instalat si sa nu iei de la capat tot procesul de reinstalare a tuturor programelor poti sa faci un fel de Upgrade. Nu imi mai aduc aminte pasii cu exactitate, dar succesiunea e cam urmatoarea:

boot-ezi cu cd-ul de XP
dupa ce isi copiazxa el fisierele o sa ajungi la etapa in care o sa te intrebe pe ce partitie vrei sa instalezi si daca vrei sa formatezi sau nu

tu o sa alegi sa instalezi sa pe C:\ moment in care o sa detecteze ca ai deja o versiune de Win Xp si sa te intrebe daca vrei sa o upgradezi pe respectiva sau sa sa instalezi una "fresh"

solutia mi se parea cea mai simpla, alte variante cer lucru in consola si sunt destul de "time consuming" si in felul asta pastrezi toate programele, setarile , etc.

ideal ar fi si folosesti un cd de Norton Ghost sau Acronis True Image si sa faci un backup la toata partitia "C:\"

User avatar
SALUCO
junior
junior
Posts: 38
Joined: Mon Oct 11, 2004 8:03 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby SALUCO » Sat Dec 08, 2012 10:12 pm

am pus cd-ul cu XP ca sa vad care era succesiunea


1 To set up win xp,press enter

(nu te duci in recovery console)

2.to set up Win XP on the selected item, press enter
(aici selectezi partitia ta "C")


dupa care ar trebui sa detecteze ca ai deja instalat win XP si alegi upgrade (sau repair...nu mai stiu exact care era formularea)

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47430
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby 187.92a » Sun Dec 09, 2012 12:29 am

mersi de ajutor. am recuperat datele cu windows live cd, deja

datele importante de pe C.

pentru restul de o suta si ceva de GB nu am nicio idee.


am zis ok, hai sa ma apuc de instalare. bai frate deci nu mi-a mers si am incercat vreo 12 CD-uri cu windoz, toate dau eroare si penis. unul a dat fatal error, 0xc0006 ceva, BSOD ala.

nu mi-a dus nicio instalare la cap, a, ba da, mi-a dus un xp student si era ok, mergea si netul, dar nu puteam instala niciun browser. avea IE ala al lui, pe care nu-l puteam upgrada. apoi a inceput sa dea erori la browserul ala, apoi am incercat alte CD-uri, apoi iar xp student ala care nu a mai mers :(


imi bg penis, chiar nu mai stiu. o fi crapat ceva hardware, vreun sector de mmasii, nu stiu, nu ma pricep, m-am f ofticat.

n-am chef sa-l "duc undeva"', sunt genul paranoic. nush ce sa fac.
bine, mai am niste laptoape dar imi iubeam desktopul, ma seaca laptoapele

User avatar
M Creanga
senior
senior
Posts: 159
Joined: Fri Nov 23, 2012 10:24 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby M Creanga » Sun Dec 09, 2012 5:34 pm

trident wrote:mersi de ajutor. am recuperat datele cu windows live cd, deja

datele importante de pe C.

pentru restul de o suta si ceva de GB nu am nicio idee.


am zis ok, hai sa ma apuc de instalare. bai frate deci nu mi-a mers si am incercat vreo 12 CD-uri cu windoz, toate dau eroare si penis. unul a dat fatal error, 0xc0006 ceva, BSOD ala.

nu mi-a dus nicio instalare la cap, a, ba da, mi-a dus un xp student si era ok, mergea si netul, dar nu puteam instala niciun browser. avea IE ala al lui, pe care nu-l puteam upgrada. apoi a inceput sa dea erori la browserul ala, apoi am incercat alte CD-uri, apoi iar xp student ala care nu a mai mers :(


imi bg penis, chiar nu mai stiu. o fi crapat ceva hardware, vreun sector de mmasii, nu stiu, nu ma pricep, m-am f ofticat.

n-am chef sa-l "duc undeva"', sunt genul paranoic. nush ce sa fac.
bine, mai am niste laptoape dar imi iubeam desktopul, ma seaca laptoapele

cel mai bine faci fresh install cu boot dupa ce ai instalat w7 stergi folderele de la xp si gata daca iti ia si optiunea cu xp si nu vrei double boot modifici fisierul de boot .Si sa pui w7 dvd ala la zi si sa lasi cablul de la net ca isi ia updateturi cand se instaleaza. Si pui w7 ultimate.
daca pc-ul e vechi pune un wxp sp3 PRO .cu fresh install peste vechea versiune sau pe o partitie noua nu conteaza.
Daca nu merge reformatezi tot hdd-ul si dai install.
Daca ai mai putin de 2GB la ram nu mai pune w7!
Good luck!
w7 http://thepiratebay.se/torrent/6719806/ ... eam___M-J-
wxp sp3 pro http://thepiratebay.se/torrent/4535425/ ... _Activated
Le arzi cu poweriso

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47430
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby 187.92a » Sun Dec 09, 2012 6:18 pm

Are 1gb RAM
Partitie de sistem de 20 gb. Nu stiu dc intra w7 dar oricum ram mic

Nu vreau sa imi fac backup la restul de date ca nu am
Cum. Am un sticjkuri de max 4 gb :) sa fac drumuri cu ele?
Nu imi vede din windows live cd un hard extern -doar stickuri

Nu am reusit NICIUN windoz xp sa pun, am incercat tot felu de nlite si penis nu merge. Unele se opresc la trecerea de la ecranul ala albastru la ala de instalare windows, altele dupa ce le dai ora si tot

Stiu ca e ca si cand as repara o 1310 dar chiar as vrea sa.

User avatar
M Creanga
senior
senior
Posts: 159
Joined: Fri Nov 23, 2012 10:24 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby M Creanga » Sun Dec 09, 2012 7:37 pm

trident wrote:Are 1gb RAM
Partitie de sistem de 20 gb. Nu stiu dc intra w7 dar oricum ram mic

Nu vreau sa imi fac backup la restul de date ca nu am
Cum. Am un sticjkuri de max 4 gb :) sa fac drumuri cu ele?
Nu imi vede din windows live cd un hard extern -doar stickuri

Nu am reusit NICIUN windoz xp sa pun, am incercat tot felu de nlite si penis nu merge. Unele se opresc la trecerea de la ecranul ala albastru la ala de instalare windows, altele dupa ce le dai ora si tot

Stiu ca e ca si cand as repara o 1310 dar chiar as vrea sa.

Nu pune 7 cu ram-ul ala
nu ai dvd-rw? daca nu iei hardul si instalezi winXp la altcineva.
la stick http://liliputing.com/2008/04/install-w ... e-usb.html
nu toate stickurile sunt bune pt asa ceva.(mie mi-a dat eroare la unul)

User avatar
187.92a
addicted
addicted
Posts: 47430
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm

Re: Problema eroareWINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM missing or

Postby 187.92a » Mon Dec 10, 2012 2:48 am

aham. interesant. te gandesti ca e o pb de unitate de CD?


Return to “Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests