Inca un topic despre DC :(

anunturi, tehnicals, info
droopy
elder
elder

Inca un topic despre DC :(

Postby droopy » Fri Aug 06, 2004 12:39 am

Se pare ca totusi este necesar.
Unii se cred prea buni pentru asta retea. Incat nici ca operator pe DC nu esti lasat in pace. Dai un ban cuiva (pe motiv intemeiat) si atunci cand refuzi sa scoti acel ban la cererea altcuiva primesti de la respectivul Flood. Pana unde poate merge nesimtirea unora ? Data viitoare va veni la mine la usa si imi va taia cablul de net sau ma va lua la bataie ? Chiar il rog.
Se pare ca nu mai exista limite in ceea ce priveste nesimtirea unora care fac parte din aceasta retea.
[23:08:35] <devilish> leev nu vrei sa mai dai inca o data flood ?
[23:08:47] <leev> de ce man
[23:08:53] <devilish> hai te rog
[23:09:00] <leev> daca ma rogi iti dau
[23:09:17] <leev> da nu cred ca vrei
[23:09:19] <devilish> te rog frumos
[23:09:24] <leev> k
[23:09:26] <devilish> hai da
[23:09:29] <devilish> pls
[23:10:50] <leev> ok
[23:10:50] <leev> iti dau
[23:10:51] <leev> cum ti se pare ?
[23:10:51] <leev> e ok ?
[23:10:51] <leev> sau nu mai poti sa scrii
[23:10:51] <leev> l-am oprit

Respectivul a primit ban permanent - asta nu pentru ca a "indraznit" sa imi dea mie flood ci pentru ca a dat flood. E destul de simplu. Vendetele prostesti ale unora nu au ce cauta aici.
RTFM=Read The la naiba Manual
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Fri Aug 06, 2004 12:45 am

Agree. Cercetam problema si daca e cazul se suspenda accesul la internet.
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

Luci Sandor
senior
senior

Postby Luci Sandor » Tue Aug 10, 2004 7:58 am

Dan wrote:Agree. Cercetam problema si daca e cazul se suspenda accesul la internet.

Mi se pare anormal. Serverul local de DC++ este una si internetul e alta... asta una la mina. A doua, nu inteleg fixul cu floodul, daca intelegem acelasi lucru prin flood. E chestia aia cu scris mult in zona de discutie? Adica cereti ca toata lumea sa scoata netlimiter-ul, sa faceti transfer cu peste 1 MB/s si va e frica ca unul scrie mai repede de un milion de litere pe secunda, ca sa afecteze viteza de transfer??? Alfel, acest flood nu ineaca pe nimeni si frica de flood este o reminiscenta a mircului.
Daca dadea cu exploituri de RPC si ameninta astfel datele personale si timpii de CPU. mai ziceam.
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti

droopy
elder
elder

Postby droopy » Wed Aug 11, 2004 1:48 pm

Flood-ul respectiv se manifesta prin blocarea calculatorului. Pur si simplu nu mai raspundea. Nu are nici o legatura cu ce facea pe DC si nici cu limita de upload. Respectivul a dat flood pentru ca am refuzat sa scot un ban cuiva care avea program files in share.
Private message from Hub: Reguli:
1.Minim 1 GB share
2.Minim 3 sloturi de upload
3.Fara fisiere din Windows, Program Files, sau din alte directoare unde aveti instalate
alte aplicatii
4.Fara abuz de Net-limiter
5.Fara fake-share.
In functie de tipul si numarul de abateri accesul la acest hub precum si la
cele dinafara retelei poate fi restrictionat temporar.Pentru nelamuriri va rugam
adresati-va unui operator.

Asta e legatura cu accesul la internet.

buge1880
junior
junior

:d

Postby buge1880 » Mon Aug 23, 2004 4:20 pm

Sincer, parera mea, unu care face flood aiurea ca asa are el chef merita pedepsit.Aici nu ma refer la flood-ul pe care-l face scriind nush cate caract pe minut pe chatul de dc++ :).Treaba e ca pe hbul de dc++ unele reguli sunt cam aiurea si sunt frecvent incalcate pentru ca, oricat ai vrea nu le poti respecta.Multi o fac din nestiinta.Uni habar nu au ce e ala un slot.Pedepsele cu suspendarea definitiva a dreptului de a se mai conecta pe hubul de dc++ local sunt exagerate si nu-si au rostul.Sincer am instalat sistemul de la capat si am uitat sa sheruiesc 3 sloturi.Norocul meu a fost ca ca a observat cineva care nu era admin ca altfel fiind la a 2-a abatere cine stie ce pedeapsa-mi mai luam.

droopy
elder
elder

Postby droopy » Tue Aug 24, 2004 12:19 am

Ma scuzi ca iti spun dar in momentul in care instalezi clientul de DC prima chestie care apare cand il rulezi este fereastra de settings si asa cum ai timp sa dai Add Folder ca sa dai share la ceva de pe hdd ai si cum sa dai 2 clik-uri in plus ca sa fie 3 sloturi in loc de 1. Reinstalarea windows-ului nu e o scuza. Si eu reinstalez windows dar nu am 1 slot. Daca si creierul meu mic poate face asta inseamna ca poate oricine.
Sanctiunile nu sunt absurde. Daca stii te conformezi cu regulile daca nu stiiintrebi pe cineva care stie. Dupa 2 saptamani de ban-uri de cate 1 zi nimeni nu voia sa inteleaga ce si cum asa ca a fost aplicata politica cu ban 2 zile de la prima agatere. Daca nu va convin regulile va invit sa va faceti hub-uri de DC si sa adunati lumea pe ele. I will bow tot you then. :evil:

Pentru cei care "nu stiu ce e ala slot" se va face o pagina web care va contine un tutorial de DC pe intelesul oricui, update-uri de la Microsoft si diverse alte informatii. Pagina va fi "up and runing" cel mai probabil din Octombrie, momentan fiind in lucru. Vor fi facute anunturi cu privire la aceasta pagina in momentul in care va fi disponibila.

PS daca era a doua abatere ai fi primit ban 1 saptamana. :twisted:

Return to “Reteaua”