reprezentant medical
-
reprezentant medical
dragi colegi, daca doriti un loc de munca ca reprezentant medical astept sa trimiteti cv-urile voastre la adresa dr_fotin@yahoo.com
- Chingachgook
- addicted
altu care ne crede coborati de pe motocultivator.
scrie bre profilul viitorului candidat, cam ce trebuie sa indeplineasca, cam la ce pachet salarial v-ati gandit, stii tu.., de astea.
nu stiu de ce, dar nu am nici-o incredere intr-o firma al carei om de la resurse umane are adresa de email pe yahu.
scrie bre profilul viitorului candidat, cam ce trebuie sa indeplineasca, cam la ce pachet salarial v-ati gandit, stii tu.., de astea.
nu stiu de ce, dar nu am nici-o incredere intr-o firma al carei om de la resurse umane are adresa de email pe yahu.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- danhia
- elite
io stiam ca la firmele mari nu-i lasa cu yahoo si alte messengere. Inca nu stiu aia din conducere dar cred ca ar trebui sa nu-i lase nici cu forumuri.
Am intrat ieri pe ejobs. Oferte de reprezentanti medical --garla!!!! Acum intelege de ce HR au ajuns sa faca neprofesionalisme d-astea cu recrutarea pe messenger.
Btw oare au target pe nr de candidati chemati la interviu?
Am intrat ieri pe ejobs. Oferte de reprezentanti medical --garla!!!! Acum intelege de ce HR au ajuns sa faca neprofesionalisme d-astea cu recrutarea pe messenger.
Btw oare au target pe nr de candidati chemati la interviu?
Red Apple
- 187.92a
- addicted
Re: reprezentant medical
dr_fotin wrote:dragi colegi, daca doriti un loc de munca ca reprezentant medical astept sa trimiteti cv-urile voastre la adresa dr_fotin@yahoo.com
alt penibil

-
- 187.92a
- addicted
dr_fotin wrote:inteleg...atunci, ce pot spune?
ramaneti si balaciti-va in ignoranta si plangeti-va de mila ca v-ati nascut intr-o tara in care sistemul nu functioneaza...TREZITI-VA SI REORIENTATI-VA!
ba varza de om, spre tine care vii cu pretentia ca sa iti trimitem cv-uri asa ca prostii nu pot reorienta decat jetul
sper ca ma intlegi
- drLouis
- elite
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
- drLouis
- elite
- elena6200
- junior
rep med vs medic
daca esti deja rep med si ai luat si rezidentiatul , stie cineva ce fel de firma trebuie sa iti faci ca sa nu existe conflict de interese???
Just...me...
-
draga trident, jetul ar fi indicat sa-l indrepti catre familia ta care te-a crescut prost....nu cred ca te-am jignit cu ceva...nu ne cunoastem....nici nu-mi doresc....
daca interventia mea te-a deranjat atat de tare, ma gandesc ca puteai sa ma ignori si nu sa ma jignesti....
dar trebuie sa existe si uscaturi....
daca interventia mea te-a deranjat atat de tare, ma gandesc ca puteai sa ma ignori si nu sa ma jignesti....
-
- junior
dr_fotin wrote:draga trident, jetul ar fi indicat sa-l indrepti catre familia ta care te-a crescut prost....nu cred ca te-am jignit cu ceva...nu ne cunoastem....nici nu-mi doresc....
exact trebe sa existe si uscaturi, asa ca dr_fotin nu ai ce cauta pe aci
- orhideea2003
- junior
buna
pe mine ma intereseaza un post de reprezentant medical, dar as dori sa aflu mai multe informatii....si daca mai e valabila oferta...
- danhia
- elite
- orhideea2003
- junior
olaaa
printre cei prezenti poate aveti prieteni, cunostinte, rude angajate in firme de medicamente....sa imi spuneti si mie cam ce salarii au si ce alte beneficii, program de lucru si ce traininguri face firma la care ei lucreaza...
- snowtrekker
- senior
- 187.92a
- addicted
- AllesGutte
- junior
...........
Balacaraie tipic ........ala Romania ..........trebe sa spun ca omul chiar si repi cum e v-a dat clasa prin felul care vi s-a adresat .........lucru pe care ......se pare ca nu se poate spune de anumiti elderi............
Pacat........ca doar ne vrem medici .......si avem pretenti.
Pacat........ca doar ne vrem medici .......si avem pretenti.
Constinta e o invente evreiasca!
Moartea unui om e o tragedie , a un milion statistica!
......suntem din nou impreuna
P.S : dau o bere!

- AllesGutte
- junior
22
Sau sa fie gelozie si invidie pe banii care ii face ........dati vina pe sistem nu impuscati mesageru.............
Constinta e o invente evreiasca!

-
- newbie
-
- newbie
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
- Chingachgook
- addicted
domnilor sa pastram nivelul discutiei
e un forum, ce dumnezeu....
e un forum, ce dumnezeu....
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
- 187.92a
- addicted
- bibamania1981
- newbie
Trident, interventia ta la acest topic denota faptul ca esti un frustrat care nu are pic de curaj sa renunte la titulatura lui de "D-nul Doctor":P!
Sunt convinsa ca esti doar un rezident ratat care are ca si aspiratie sa ia cat mai multa spaga, desigur, peste 10-15 ani cand va veni vremea spagii!
Somn usor in rahatul in care te balacaresti tu si ceilalti colegi ai tai care au tabarat pe un om care va facea doar o oferta de munca!
So long, tara va merita si voi pe ea!
Sunt convinsa ca esti doar un rezident ratat care are ca si aspiratie sa ia cat mai multa spaga, desigur, peste 10-15 ani cand va veni vremea spagii!
Somn usor in rahatul in care te balacaresti tu si ceilalti colegi ai tai care au tabarat pe un om care va facea doar o oferta de munca!
- TibiGZU
- elder
bibamania1981 wrote:Trident, interventia ta la acest topic denota faptul ca esti un frustrat care nu are pic de curaj sa renunte la titulatura lui de "D-nul Doctor":P!
alt lost in space
contesting is a life style
- ciocalteu_PRM
- senior
Mama frate...grupulete ,grupulete. Unii vad ca se pupa in fund si se apara intre ei,tipic romanesc,ce pot sa zic.E bine sa te dai pe langa aia elderi...da bine la imaginea ta. Ba fratilor,care vrea sa se reorienteze catre un post de reprezentant medical, e problema lui. Tot aceeasi facultate ati facut-o, si marele pacat este ca am cunoscut reprezentanti medicali cu UMF-ul terminat la Bucuresti cu neuroni mult mai ageri decat ai unor rezidenti de prin spitale, care traiesc cu satisfactia de a se lauda pe la mamica, taticu si bunicul ca au ajuns doctorei. Multi au ales calea asta din motive financiare...ca deh, nu toti au parinti cu buzunare doldora. Nu faci o avere,da nu mori de foame.
Iar referitor la postul lui Bibamania,citez "Sunt convinsa ca esti doar un rezident ratat care are ca si aspiratie sa ia cat mai multa spaga, desigur, peste 10-15 ani cand va veni vremea spagii! ". Din moment ce nu il cunosti,nu poti sa vb in numele lui. Oricum, multi viseaza la spaga, putini ajung sa o si ia...cand vine lumea sa iti dea o atentie,inseamna ca esti deja important.
Iar referitor la postul lui Bibamania,citez "Sunt convinsa ca esti doar un rezident ratat care are ca si aspiratie sa ia cat mai multa spaga, desigur, peste 10-15 ani cand va veni vremea spagii! ". Din moment ce nu il cunosti,nu poti sa vb in numele lui. Oricum, multi viseaza la spaga, putini ajung sa o si ia...cand vine lumea sa iti dea o atentie,inseamna ca esti deja important.

" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted