Director medical
-
- newbie
Director medical
Se cauta Director medical, mai multe detalii pe: http://www.nodismed.ro/jobs_7.html&JobId=30
-
- elder
Re: Director medical
ha,ha.
exact aici trebuia sa-si caute memorialul directorul medical! cel pe care l-au avut era prea european pentru proprietari! m-as oferi eu.
exact aici trebuia sa-si caute memorialul directorul medical! cel pe care l-au avut era prea european pentru proprietari! m-as oferi eu.

- holliday
- elite
nodismed wrote:Se cauta Director medical, mai multe detalii pe: http://www.nodismed.ro/jobs_7.html&JobId=30
gresirati forumul.
aici e topic despre medici.sau cu viitori medici. d-aia care salveaza vieti nu care fac management.
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
- 187.92a
- addicted
ba este ok, ca este "locuri de munca". si este un anunt in domeniul medical.
nu vad care este problema, mie mi se pare un mesaj foarte potrivit.
trebuie sa admitem ca nu stim cei 98% dintre useri-cei care nu au scris niciodata niciun mesaj- ce fac la ce se pricep etc. si ca pe cale de consecinta nu putem sa vbim in numele lor.
ciudat, nu a vazut nimeni ca lipseste o litera la mail? Trimiteti CV-ul dvs. la adresa de email chliza@medlife...
nu vad care este problema, mie mi se pare un mesaj foarte potrivit.
trebuie sa admitem ca nu stim cei 98% dintre useri-cei care nu au scris niciodata niciun mesaj- ce fac la ce se pricep etc. si ca pe cale de consecinta nu putem sa vbim in numele lor.
ciudat, nu a vazut nimeni ca lipseste o litera la mail? Trimiteti CV-ul dvs. la adresa de email chliza@medlife...
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Sunteți tari. Nu medlifeul și-a pus anunțul aici, ci nodismedul, având ca unic scop reclama la sait. Doah.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
o miscare proasta. daca punea pe un d-asta de matrinomiale tipa 906090 caut stapan cred ca primnea mai multe clickuri
eu cred ca a postat medlifeul, noidoismed cred ca e o sucursala.
incerci doar sa decredibilizezi ca sa aplici singur.
ei, afla ca am aplicat si eu!
eu cred ca a postat medlifeul, noidoismed cred ca e o sucursala.
incerci doar sa decredibilizezi ca sa aplici singur.
ei, afla ca am aplicat si eu!
-
- newbie
am primit job-ul respectiv pe grupul de linkedIn si l-am postat cum era. Am verificat si nu este nici o greseala in legatura cu mail-ul, cel putin nu o vad eu