_laurentiu_ wrote:Karol tu nu ai inteles ca este forumul lor? cu toate ca e proprietatea statului(sau a celor care cotizeaza la RSM). si-au insusit pur si simplu drepturile de a gestiona acest forum si tolereaza tiganii pe forum. eu i-am scris lui b3 si i-am sugerat sa faca un regulament ptr subforumurile pe care le modereaza. dar nu-i pasa nimanui de starea forumului. arata asta a forum profesional? nu vezi ca e o mana de oameni care dicteaza pe forum. sunt f multi care s-au plans de proasta gestionare a forumului dar nu vei vedea nimic. e un cos de gunoi, parerea mea. si ca la orice cos te duci si arunci gunoi. pana nu vor disparea astia eu nu-mi voi schimba parerea despre imed si nu voi avea o alta atitudine.
De fapt, m-am tot gandit, cred ca ar trebui sa fim ceva mai toleranti si mai milosi. In fond, sunt si ei oameni si nu au nimic altceva decat acest forum, toata viata lor e aici, daca ii privezi de aceasta existenta virtuala se descompun, nu-si mai gasesc sensul. Lipsa de directie, marlania si blazarea sunt singurele surse de viata pentru ei. Fata de asa ceva, trebuie sa fim ceva mai ingaduitori. Ma gandesc chiar sa ii ajutam cumva. Macar niste locuri de parcare gratuite, ceva...