ALO, LIMBAJUL (moderarea, labale jos!)
-
- elder
Re: ALO, LIMBAJUL (moderarea, labale jos!)
Hollywood si Melania sunt fete?
- holliday
- elite
md_gr wrote:Hollywood si Melania sunt fete?
nu, si nici tovarasa. toti sunt masculi
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
- 187.92a
- addicted
vlad s. wrote:Prisaisli. Și el te-a raportat pe tine de vreo dooj de ori și tot nimic. Și eu am pierdut minute prețioase citind reporturi aiurea-n tramvai. Așa că încetați amândoi.Sau întâlniți-vă, să zicem, la Baden Baden, și rezolvați ca bărbații. Sau continuați să vă înghiontiți pe imed, e entertaining. Asta cu "tovarășaaa, Melania/holliday mi-a dat cu rățușca în cap" nu merge, pentru că tovarășa are treabă, fumează o țigare.
tot e bine, inainte se lasa cu warnuri la toata lumea ba chiar m-a batut gandul sa raportez si eu, ca sa se gatuie conexiunea, in ideea anterior mentionata, desi nu am urmarit discutiile.
oricum cat timp Melania nu isi dezvaluie ( ) sexul nu vad de ce ar considera holiday sa faca aprecieri despre.
- b3
- elite
Eu chiar va rog sa faceti reporturi, dar pe ariile mele. Eu n-am nici o problema sa va dau warn si ban
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- 187.92a
- addicted
tu nu ai nicio pb, adica: spre desoebire....?
in fine. pai noi nu mai intram pe ariile tale (bine zis ariile tale), dar sigur, am retinut.
in definitiv nici nu trebuie sa scriu p-acolo ca sa raportez. corect. bine, am notat. tine-te
in fine. pai noi nu mai intram pe ariile tale (bine zis ariile tale), dar sigur, am retinut.
in definitiv nici nu trebuie sa scriu p-acolo ca sa raportez. corect. bine, am notat. tine-te