forum bugs
- Eftimie Gogu
- senior
Re: forum bugs
Da, asa este. A avea iPhone in Romania inseamna sa vrei sa iesi in evidenta dpdv financiar si in acelasi timp un moft.
Eu sunt pro Apple. Pe langa faptul ca sunt construite foarte atent sistemul de operare (fie iOS de iPhone si iPad fie Maverik de pe Mac merg fara niciun fel de problema si au fost gandite sa permita o utilizare cat mai facila). Intrati la iStyle si vanzatorii de acolo veti observa ca isi trateaza altfel clientii si pun altfel problema legat de nevoile potentialului cumparator. Chiar mi-au recomandat sa nu-mi cumpar Mac Book Pro ptr ca nu ma pot folosi de lucrurile pe care le are in plus. Si ii inteleg ptr ca sunt interesati sa se adreseze clar nevoilor cumparatorului pentru ca acesta sa nu fie dezamgit de felul in care a fost ales sa-si aleaga ce are nevoie. Un Mac Book este cu 1k RON mai scump. Am vrut sa-mi cumpar unitate optica (dvdrw) si m-a intrebat cel care mi-a dat explicatii referitoare la produse, cat de des folosesc unitatea optica. I-am spus ca pe Windows o mai folosesc dar ca nu am vazut dvd-uri cu programe, jocuri ptr Mac. Mi-a recomandat sa nu-mi cumpar cu toate ca era cam 400 RON si sa folosesc AppStore. Imi place la ei ca investesc mult in cercetare si in adaptarea produselor si serviciilor lor la nevoile clientilor. In plus produsele Apple sunt foarte rezistente (sunt din metal) si indiferent daca se schimba sistemul de operare (a carui upgradare e gratuita) ele cam merg la fel de bine cu noul sistem.
Eu sunt pro Apple. Pe langa faptul ca sunt construite foarte atent sistemul de operare (fie iOS de iPhone si iPad fie Maverik de pe Mac merg fara niciun fel de problema si au fost gandite sa permita o utilizare cat mai facila). Intrati la iStyle si vanzatorii de acolo veti observa ca isi trateaza altfel clientii si pun altfel problema legat de nevoile potentialului cumparator. Chiar mi-au recomandat sa nu-mi cumpar Mac Book Pro ptr ca nu ma pot folosi de lucrurile pe care le are in plus. Si ii inteleg ptr ca sunt interesati sa se adreseze clar nevoilor cumparatorului pentru ca acesta sa nu fie dezamgit de felul in care a fost ales sa-si aleaga ce are nevoie. Un Mac Book este cu 1k RON mai scump. Am vrut sa-mi cumpar unitate optica (dvdrw) si m-a intrebat cel care mi-a dat explicatii referitoare la produse, cat de des folosesc unitatea optica. I-am spus ca pe Windows o mai folosesc dar ca nu am vazut dvd-uri cu programe, jocuri ptr Mac. Mi-a recomandat sa nu-mi cumpar cu toate ca era cam 400 RON si sa folosesc AppStore. Imi place la ei ca investesc mult in cercetare si in adaptarea produselor si serviciilor lor la nevoile clientilor. In plus produsele Apple sunt foarte rezistente (sunt din metal) si indiferent daca se schimba sistemul de operare (a carui upgradare e gratuita) ele cam merg la fel de bine cu noul sistem.
God save the Queen
- Eftimie Gogu
- senior
Eu ca si utilizator pot spune mai pe scurt ca un Mac este altceva si este un ceva mai bun.
God save the Queen
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Eu am un netbook Asus (eeeeee pc), cu Windows 7 starter. Nu mai are balama la ecran în stânga, drept pentru care ecranul stă câș, dar dacă înclini nițel și capul se vede bine. De asemenea, mi s-a stricat rapid încărcătorul, și l-am lipit eu cu scoci, Merge cu condiția să nu-l miști din loc. Dacă îl miști, se ating firele și se scurtcircuitează bateria. După vreo câteva sute de scurtcircuite, s-a stricat (bateria) și acum funcționează doar ținut în priză. Altfel, e destul de bun, ușor de cărat, mi-am ținut cu el toate prezentările.
Nu are bluetooth însă...
Nu are bluetooth însă...
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Sag3aTa
- junior
nu am gresit kooksee..e Tapatalk..aplicatie android si ios destinata userilor de forumuri...
- Chingachgook
- addicted
Stiu ma ce e dar e inutila
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013
ce s-a intamplat? Nu ne da nimeni nicio wxplicatie? De ce trebuie sa trecem prinnasta?
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
De profesie optometrist
-
- elder
Dacă întru pe
imed.ro/forum/
Imi apare ca sunt banat pe ip.
Ceea ce se pare ca nu adevărat
:l
imed.ro/forum/
Imi apare ca sunt banat pe ip.
Ceea ce se pare ca nu adevărat
:l
- Lii
- elite
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013
de ce?
We don't have to dance
De profesie optometrist
De profesie optometrist
- alimori
- elite
Fi-su lui Dan, informaticianul.
- pc7
- elite
Stiti cati useri sunt online acu 01.28 gmt? 71! Wtf?!
Life's not fair, get used to it
-
- elder
pc7 wrote:Stiti cati useri sunt online acu 01.28 gmt? 71! Wtf?!
Deci avea dreptate Muma ca MDan e troll platit de rusi?!
2. De ce nu pot vedea ce in "CONVERSE" ??
E numai pentru admini, sau ce?
De ce l-ati facut vizibil atunci?
- Calico
- addicted
Nu stim daca e platit sau nu, dar eu ma bucur ca nu mai e. O trambita putinista mai putin.
Converse e un mister, probabil modul lui Phat de a trolla, ca monolitii aia care apareau prin lume si toata lumea se intreba ce e cu ei.
Converse e un mister, probabil modul lui Phat de a trolla, ca monolitii aia care apareau prin lume si toata lumea se intreba ce e cu ei.
- dustweaver
- elite
Nu cred ca era platit, parea ca face trollajul gratis, din convingere.
"Converse" e opera lui Phat, pare sa fie o antiteza la "Diverse" - care e accesibil si infinit-expandabil. Nu stiu ce sa zic, in capul meu un anti-"Diverse" ar fi inceput cu un numar infinit de postari care ar fi colapsat in timp asimptotic cu zero.
"Converse" e opera lui Phat, pare sa fie o antiteza la "Diverse" - care e accesibil si infinit-expandabil. Nu stiu ce sa zic, in capul meu un anti-"Diverse" ar fi inceput cu un numar infinit de postari care ar fi colapsat in timp asimptotic cu zero.
Bears, beets, Battlestar Galactica.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
- pc7
- elite
Nici eu nu cred ca era platit, dar asta pt ca mai stiu vreo 2 asemanatori in ro si aia nu s platiti.
La Converse isi scrie Phat cartea, pe care o va publica la 70ani.
La Converse isi scrie Phat cartea, pe care o va publica la 70ani.
Life's not fair, get used to it
- jomil
- elite
Cred ca acolo dezbate Phat cu el insusi: "Oare e Putin depresiv? Oare de aia s-a ingrasat?"
A friend told me i was delusional. I almost fell off my unicorn.
https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- alimori
- elite
'ți-ar de râs să-ți fie!
- pc7
- elite
-
- elder
Phat Skidz wrote:E liber la Converse, nu știu de ce nu intrați.
Eu nu pot.
O fi un forum bug?
- Melania
- addicted
Ce e converse? Eu nu inteleg.
- alimori
- elite
Melania wrote:Ce e converse? Eu nu inteleg.
Groapa de nisip a lui Phat. Se joacă singur acolo apoi vine aici sa ne spună că e nevorbit.
- jomil
- elite
alimori wrote:Melania wrote:Ce e converse? Eu nu inteleg.
Groapa de nisip a lui Phat. Se joacă singur acolo apoi vine aici sa ne spună că e nevorbit.
A friend told me i was delusional. I almost fell off my unicorn.