MumaPadurii wrote:Eu votez pentru disclaimer, dar la semnatura si cu rosu, sa se vada.
De acord!
MumaPadurii wrote:Eu votez pentru disclaimer, dar la semnatura si cu rosu, sa se vada.
primarita wrote:Si voi cum demonstrati ca sunteti medic, poate e chiar medic.
M_Dan wrote:Este rusinos sa nu fii medic ? Eu sunt fizician, nu inginer. Nu am voie sa ma informez despre boli si sa gandesc cu mintea mea ? Daca medicii discuta pe forum numai prostii si nu vor, oricat i-ai indemna, sa studieze niste fenomene (medicale) pe care le-ai observat, nu este normal sa tragi apa ? Parerea mea este ca vreti sa abuzati de pozitia pe care o aveti. Singuri va degradati imaginea in fata populatiei.
Melania wrote:Eu mi-am pus disclaimer.
primarita wrote:Personal, am o parere mai năzdrăvană de medici decat Dan. Imi par jeguri cei mai multi si o spune un medic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incurajam toti nebunii ca sa va simtiti bine, pt ca asta faceti.
Dan, daca ar fi un om normal la cap si-ar vedea de ale lui si ar lasa acest mediu de frustrati si de dati afara din alcov.
Multe chestii pe care le posteaza sunt pertinente, dar nu cele de medicamente, exagereaza.
M_Dan wrote:Ai verificat dumneata ca sunt exagerari, sau o spui ca axioma ? Nu ai pe nimeni hipertensiv in familie, sau cu diabet, la care sa-i dai sulbutiamina si sa te convingigi ca are efect extraordinar ?
Sa stiti ca un mare chimist, laureat al Premiului Nobel, a spus recent, cu ocazia pandemiei, ca treburile serioase din domeniul medical nu trebuie lasate sa le rezolve medicii, pentru ca nu pot. Adica in cazuri din astea trebuie sa se alcatuiasca echipe de cercetare din fizicieni, chimisti, biologi. Pe medici nu-i scoti din protocoale, atat e de ei.
M_Dan wrote:Este rusinos sa nu fii medic ? Parerea mea este ca vreti sa abuzati de pozitia pe care o aveti. Singuri va degradati imaginea in fata populatiei.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests