Propuneri
- shamanul
- senior
v-ati gandit sa switch pe Simple Machines? Mie mi se pare ca e mai bun decat php (il folosesc pe alt forum). Mai multe features, mai usor de controlat...Mods se instaleaza automat...Exista si un converter phpbb -> simple machines care e safe ca nu iti strica forumul original (in phb), ci doar il copie in format simple machine.
- victor
- elder
- shamanul
- senior
nici eu nu auzisem pana in urma cu ceva vreme. L-am incercat si imi place.
Nu pierzi nimic daca il incerci. Instaleaza-l pe o adresa alternativa, converteste forumul asta in el (forumul asta nu o sa pateasca nimic, ramane mai departe la aceeasi adresa) si vezi cum arata/se misca. Mai ales admin panel, mi se pare mult mai avansat decat phpbb.
Unul din "deficite" este ca nu este asa de skinabil. La securitati nu ma introduc, ca nu stiu, dar toate cred ca au bube
Nu pierzi nimic daca il incerci. Instaleaza-l pe o adresa alternativa, converteste forumul asta in el (forumul asta nu o sa pateasca nimic, ramane mai departe la aceeasi adresa) si vezi cum arata/se misca. Mai ales admin panel, mi se pare mult mai avansat decat phpbb.
Unul din "deficite" este ca nu este asa de skinabil. La securitati nu ma introduc, ca nu stiu, dar toate cred ca au bube
-
- junior
- Chingachgook
- addicted
-
- junior
- nerevarine
- junior
- nerevarine
- junior
- nerevarine
- junior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Stiu ca pe acest forum, ca pe toate forumurile, e in regula sa fii anonim. Stiu si ca aici moderatorii/administratorii sunt mai, sa zicem severi, decât in alte parti. Stiu de asemenea ca, daca semnez cu numele meu real, e alegerea si treaba mea. (Am facut-o, l-a inceputuri, dintr-o greseala, si a ramas asa.)
Totusi, in conditiile in care eu unul ma recomand la fiecare post, ma simt un pic ciudat sa fiu cenzurat, fie si pe buna dreptate, de un anonim. Forumul asta e unul de studenti la medicina; si e aproape o institutie intre studenti, pout le meilleur ou pour le pire. De-astea mi s-ar parea normal ca moderatorii sa se recomande, macar inainte de a lua o masura, si macar printr-un PM. E cavaleresc si in spiritul gentiletii medicale. Si m-as simti si eu un pic mai bine, sa nu mi se mai spuna ceva de genul: "Eu, Fantomas, ti-am sters posturile, erau offtopic."
Totusi, in conditiile in care eu unul ma recomand la fiecare post, ma simt un pic ciudat sa fiu cenzurat, fie si pe buna dreptate, de un anonim. Forumul asta e unul de studenti la medicina; si e aproape o institutie intre studenti, pout le meilleur ou pour le pire. De-astea mi s-ar parea normal ca moderatorii sa se recomande, macar inainte de a lua o masura, si macar printr-un PM. E cavaleresc si in spiritul gentiletii medicale. Si m-as simti si eu un pic mai bine, sa nu mi se mai spuna ceva de genul: "Eu, Fantomas, ti-am sters posturile, erau offtopic."
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Doll
- elder
sau poti sa ceri tu sa ti se schimbe nick-ul asa cum au facut si altii
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=1722
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=1722
- Dan
- Master of Disaster
- KeinEngel
- senior
La rezi 2006. Le-am sters, erau complet pe langa subiect.
Vlad, nu e vorba de cenzura. E vorba de pastrarea forumului cat de cat curat. Ok, poate sunt putin cam prea zelos uneori (mai exact, trigger-happy), dar daca am sters ceva, nu a fost nefondat Omul pusese o intrebare si voi v-ati dat la taclale...
Forumul de rezidentiat as fi vrut sa il tin fara mesaje pe langa subiect ca sa le fac treaba mai usoara celor care, probabil, vor veni in toamna cautand raspunsuri la nelamuririle lor. Stii cat de neplacut este sa cauti un raspuns scurt in 15 pagini de prostii, cu toate ca primul post este legat de tema care te intereseaza?
Rezi 2003 - 4393 mesaje; Rezi 2004 - 6575; Rezi 2005 - 8672. Dupa cum vezi, de la an la an numarul lor a crescut cu aprox 2000 post-uri si imi place sa cred ca nu erau toate offtopic.
Daca totusi crezi ca ti-am sters post-urile pe nedrept, il rog pe Dan sa imi spuna daca pe forum este instalat Log Actions MOD (cel care permite sa vizualizezi si sa anulezi modificarile facute de moderatori) si sa il foloseasca pt a rezolva problema.
For the record, conteaza atat de mult cine sunt eu? Daca m-ai cunoaste, ar fi altfel situatia? Chiar nu inteleg treaba asta... Cum anume ai vrea sa ma recomand inainte de a face o schimbare? Vrei sa trimit pm pentru fiecare post editat/sters? Eu verific forumul la fiecare cateva ore si ma uit ce s-a mai postat la Rezi. Ocazional mai sterg, mai editez (de obicei unesc post-uri consecutive ale aceluiasi user)... Astept sugestii din partea ta si a celorlalti useri. Daca stiti cum s-ar putea mai bine, promit sa incerc sa imi schimb metodele
Vlad, nu e vorba de cenzura. E vorba de pastrarea forumului cat de cat curat. Ok, poate sunt putin cam prea zelos uneori (mai exact, trigger-happy), dar daca am sters ceva, nu a fost nefondat Omul pusese o intrebare si voi v-ati dat la taclale...
Forumul de rezidentiat as fi vrut sa il tin fara mesaje pe langa subiect ca sa le fac treaba mai usoara celor care, probabil, vor veni in toamna cautand raspunsuri la nelamuririle lor. Stii cat de neplacut este sa cauti un raspuns scurt in 15 pagini de prostii, cu toate ca primul post este legat de tema care te intereseaza?
Rezi 2003 - 4393 mesaje; Rezi 2004 - 6575; Rezi 2005 - 8672. Dupa cum vezi, de la an la an numarul lor a crescut cu aprox 2000 post-uri si imi place sa cred ca nu erau toate offtopic.
Daca totusi crezi ca ti-am sters post-urile pe nedrept, il rog pe Dan sa imi spuna daca pe forum este instalat Log Actions MOD (cel care permite sa vizualizezi si sa anulezi modificarile facute de moderatori) si sa il foloseasca pt a rezolva problema.
For the record, conteaza atat de mult cine sunt eu? Daca m-ai cunoaste, ar fi altfel situatia? Chiar nu inteleg treaba asta... Cum anume ai vrea sa ma recomand inainte de a face o schimbare? Vrei sa trimit pm pentru fiecare post editat/sters? Eu verific forumul la fiecare cateva ore si ma uit ce s-a mai postat la Rezi. Ocazional mai sterg, mai editez (de obicei unesc post-uri consecutive ale aceluiasi user)... Astept sugestii din partea ta si a celorlalti useri. Daca stiti cum s-ar putea mai bine, promit sa incerc sa imi schimb metodele
- Doll
- elder
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Levi, no problem. Ziceam si io asa Aveai perfecta dreptate sa-mi stergi posturile alea, chiar o luasem pe aratura. Chesiunea pe care o supusesem atentiei domniilor voastre era o chichita, nimic mai mult., nu era supararea mea cum ca mi-ai sters posturile, pt. ca, repet, aveai dreptate sa o faci. Pe viitor o sa incerc sa ma autocenzurez. Ma bucur sa vad oricum ca tonul s-a schimbat sensibil in bine de când am plecat de aici.
Chichita se referea la faptul ca postul de moderator mi se pare chiar unul de responsabilitate, si mi se parea normal ca moderatorii sa-si asume aceasta responsabilitate. Dar adesea apar useri care nu sunt cei mai pasnici de pe pamânt, si e intr-adevar inutil sa-ti atragi antipatii gratuite, divulgându-ti numele. Asa ca, desi ramân convins ca am dreptate de principiu, practic, reconsiderând, imi dau seama ca gresesc.
Chichita se referea la faptul ca postul de moderator mi se pare chiar unul de responsabilitate, si mi se parea normal ca moderatorii sa-si asume aceasta responsabilitate. Dar adesea apar useri care nu sunt cei mai pasnici de pe pamânt, si e intr-adevar inutil sa-ti atragi antipatii gratuite, divulgându-ti numele. Asa ca, desi ramân convins ca am dreptate de principiu, practic, reconsiderând, imi dau seama ca gresesc.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Chingachgook
- addicted
- drLouis
- elite
- KeinEngel
- senior
Sustin propunerea lui drLouis. Btw, peste putin timp va fi gata pagina SSSB (sub noua administratie:wink:) care va avea si forum. Domeniu avem, forumul e la mine pe server, gata de dat publicului, mai trebuie terminat site-ul (pe care va trebui sa il luam de la zero, din pacate) si gasit hosting, preferabil sponsorizare... Partea de prezenta pe web va fi predominant responsabilitatea mea, asa ca astept sugestii
- Dan
- Master of Disaster
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- drLouis
- elite
- Dan
- Master of Disaster
Pai bagam o regula ..la peste x posturi - bagam rankuri custom...adica cereti si bagam.
Cat sa fie x?
Cat sa fie x?
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
http://www.imed.ro/forum
- Dan
- Master of Disaster
- 187.92a
- addicted
- drLouis
- elite
- cosmina-gabriela
- elder
- Dan
- Master of Disaster
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- AllBlue
- senior
Salutare! Prima mea zi pe-aici si deja vin cu propuneri...indecente. S-au adunat atatea post-uri...deja nu se mai stie care cum. N-ar fi bine un clean ceva? Sa o ia forumu de la zero, normal, avand si o arhiva a tot ceea ce a fost pana acu. Nu de alta...da incepe un nou an universitar Succes tuturor medicinistilor!
Carpe Diem, Baby!
- drLouis
- elite