nu ai dreptate. te referi la ce, ca eu spuneam ca in germania se pleca fara examen si ca cei pe care ii cunosc eu care au plecat erau varza-slab pregatiti? pai asta e una, alta e sa fi spus "tu: Marian. Tu, Marian, de exemplu, tu... pai la tine nevasta-ta e o vita". si in mod repetat.
o data am spus o faza de m-am ciondanit cu manolo si holiday, acum vreo 3 ani cred, mi-am luat ban 2 luni
si holiday/sandoz si-a luat, si kooksee parca, si manolo
- eu asa tin minte. ne-am luat toti. mi-am luat portia atunci. haha, ce degenerasera lucrurile hehe ce vremuri
de data asta insa: da, ma sesizez la comportamente discriminatorii de orice tip. si nu mi se pare fair sa utilizam aspecte din real life pe forum. sa nu uitam: nu m-am plans de lucruri care ma vizau DIRECT. pe bune mai, glumele sunt glume, rautatile sunt rautati. deci da, si eu, pt ca pe mine ma deranjeaza. ca sa iti raspund la intrebare
cu holday de ex am un gentlemen's agreement-stiu ce il deranjeaza, daca imi spune frate vezi ca am vbit ceva, ce faci, imi revin instant. hehe, si el incalca uneori, mi se pare f amuzant, ne hahaim, dam mana.. nu urmaresc sa il umilesc asa, in fibra lui. bine, uite, kooksee face un misto de el teribil, so what, ne amuzam.
suntem oameni rezonabili, ne intelegem.
sigur, suntem aici de 5-7-8 ani. in timpul asta ne-am ciondanit cu totii cred PARTE-N PARTE, nu stiu care doi useri vechi nu au avut faze.
ne-am revenit, ne-am repliat, nu?
sunt momente in care ne aprindem. -de inteles to a certain extent. eu nici nu pot sa ma cert la modul serios si calumea cu voi ca suntem cu totii aici,ne stim, eu sunt impresionabil al faze din astea cu comunitatea, cu alea.
sunt momente in care glumim putin deplasat -iarasi, de intelessunt momente in care facem misto-la gluma -de intelesmomentele in care suntem rai -luni de zile, a la long, cu un om sau o categorie-ei, mie astea nu mi se par ok. asta incerc sa spun.
daca ma intrebi, nu mi-as fi dorit sa plece Im forevar. nu asta a fost scopul meu.
dar inca o data, oricine -ORICINE-ar fi fost in locul lui as fi avut aceeasi atitudine.
+ sa stii ca se spune "ai scapat basma curata", nu "cu basmaua curata". lol