trident wrote:da? ea ce boala are?
boala exco
trident wrote:da? ea ce boala are?
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
mariangeo1991 wrote:Exista o sectiune secreta?
trident wrote:mariangeo1991 wrote:Exista o sectiune secreta?
este necesar sa ai cinci recomandari de la elderi.
tu ai deocamdata doar doua, dintre care una a mea
daca mai gasesti trei care sa te recomande e ca si facut
holidau si ametist au avut fiecare cate o recomandare dar au fost retrase, probabil au fost din greseala..
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
kooksee wrote:nu exista ma nicio sectiune secreta.
e doar o arie mai protejata unde se poate discuta mai liber.
vlad s. wrote:a 4th parallel univers level is when dogs eat pretzels from their own tales which in turn grow out of their noses in their butts.
trident wrote:se zice serviciu, cu u. nu-mi spune ca nu esti din capitala!
Jerome wrote:Io is sigura ca tu vei ajunge si pe sectia corecta pana la urma, nu doar pe sectiunea secreta...
Jerome wrote:Io is sigura ca tu vei ajunge si pe sectia corecta pana la urma, nu doar pe sectiunea secreta...
trident wrote:Jerome wrote:Io is sigura ca tu vei ajunge si pe sectia corecta pana la urma, nu doar pe sectiunea secreta...
10 puncte Jerom. fellacitari
trident wrote:Holidei aici e ff, nu mai trolui
trident wrote:bai haha oricat de cretionid o parea, mi-am pierdut parola la sect secreta. ca sunteti voi destepti si puneti si cifre. careva sa se simta
mersi
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests