Ati observat ce bine este fara moderare?
- 187.92a
- addicted
Ati observat ce bine este fara moderare?
Ma refer la absenta lui b3 si chiar a lui vlad.
Totul s-a reglat instant, doar marmotul si kooksee au un meci care se desfasoara in limitele bunului simt, sau asa ceva.
Pai cand erau b3 si vlad lucrurile erau mega nasoale. CUm au plecat putin, cum s-au linistit lucrurile. Eu v-am mai spus...
Cum comentati? Ce parere aveti? Nu-i asa?
Totul s-a reglat instant, doar marmotul si kooksee au un meci care se desfasoara in limitele bunului simt, sau asa ceva.
Pai cand erau b3 si vlad lucrurile erau mega nasoale. CUm au plecat putin, cum s-au linistit lucrurile. Eu v-am mai spus...
Cum comentati? Ce parere aveti? Nu-i asa?
- Tasha
- elite
Re: Ati observat ce bine este fara moderare?
imi pare rau ca te contrazic, dar avem moderare.
lucrurile merg bine pentru ca au disparut elementele perturbatoare/destabilizatoare: H, craci, betrei.
stai sa intre un rookie cu pretentii, gen GIGN, si sa vezi atunci. Kuxi se inflameaza, e dreptul lui sa explice aluia (si intregii lumi, dealtfel) ca e prost, ca el stie mai bine, doar de 2 luni a pus si el mana pe un departator si eventual si pe un aspirator, ceea ce-l face automat un mare salvator de vieti. deci are toate drepturile de viata si de moarte asupra tuturor; trident intra si se crede amuzant ca ii intarata. replici multe si degeaba, fara pic de zvac sau haz. apoi explica aluia ca e prost si ingust la cap fiindca s-a nascut in provincie(indiferent ca vorbim de Cluj, Iasi, Budesti). Vlad incearca sa ii calmeze cum stie el, ca un domn adica. Incearca sa devieze discutia spre ceva constructiv.
Esec pe linie.
Stai numa' oleaca.
lucrurile merg bine pentru ca au disparut elementele perturbatoare/destabilizatoare: H, craci, betrei.
stai sa intre un rookie cu pretentii, gen GIGN, si sa vezi atunci. Kuxi se inflameaza, e dreptul lui sa explice aluia (si intregii lumi, dealtfel) ca e prost, ca el stie mai bine, doar de 2 luni a pus si el mana pe un departator si eventual si pe un aspirator, ceea ce-l face automat un mare salvator de vieti. deci are toate drepturile de viata si de moarte asupra tuturor; trident intra si se crede amuzant ca ii intarata. replici multe si degeaba, fara pic de zvac sau haz. apoi explica aluia ca e prost si ingust la cap fiindca s-a nascut in provincie(indiferent ca vorbim de Cluj, Iasi, Budesti). Vlad incearca sa ii calmeze cum stie el, ca un domn adica. Incearca sa devieze discutia spre ceva constructiv.
Esec pe linie.
Stai numa' oleaca.
Sexy chicken.
- Chingachgook
- addicted
Tasha wrote:ca el stie mai bine, doar de 2 luni a pus si el mana pe un departator si eventual si pe un aspirator, ceea ce-l face automat un mare salvator de vieti..
nu e buna invidia.
nu e buna deloc.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Tasha
- elite
nu e invidie. e admiratie pura si sincera.
Sexy chicken.
- Im
- elite
O fi liniste pe forum.
Dar eu ma gândesc ce o fi în spatele cortinei, între kuxi si vmc, între kuxi si b3.
Cu cât e mai adânca linistea, cu atâta va fi mai violenta reluarea jocului în public.
Când ma gândesc la astia, realizez ca familiile siciliene care se macelaresc reciproc de decenii, nu stiu nimic.
Dar eu ma gândesc ce o fi în spatele cortinei, între kuxi si vmc, între kuxi si b3.
Cu cât e mai adânca linistea, cu atâta va fi mai violenta reluarea jocului în public.
Când ma gândesc la astia, realizez ca familiile siciliene care se macelaresc reciproc de decenii, nu stiu nimic.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- vmc
- elite
de cand kuxi nu mai are acces la info private despre vmc am liniste si pace, nimic nu se intampla in spatele cortinei
nicht wahr?
- Tasha
- elite
atata timp cat semnatura ta va fi un citat din kuxi, n-ai realizat nimic in viatza, crede-ma.
cand o sa ai suficient respect de sine incat sa nu-ti mai definesti persoana relativ la un "mare chirurg de geniu salvator de oameni' care a vazut 3 apendicectomii in viata lui poate o sa incepi si sa evoluezi pe plan personal.
fara rautate ti-o zic. sincer.
cand o sa ai suficient respect de sine incat sa nu-ti mai definesti persoana relativ la un "mare chirurg de geniu salvator de oameni' care a vazut 3 apendicectomii in viata lui poate o sa incepi si sa evoluezi pe plan personal.
fara rautate ti-o zic. sincer.
Sexy chicken.
- Chingachgook
- addicted
chirurgia generala se ocupa cu ceva mai mult de 3 apendicectomii
dar nu ai tu treaba cu astea
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- vmc
- elite
Tasha wrote:atata timp cat semnatura ta va fi un citat din kuxi, n-ai realizat nimic in viatza, crede-ma.
unii sunt multumiti si daca nu realizeaza foarte mult in viata
unde a vazut 3 apendectomii? pe monitor in sala? l-au lasat sa intre? dupa cum expunea el problema se pare ca acolo se fac apendectomii deschise, ceea ce in jermania e de mare exceptie, sunt rezidenti de an mare ca nu au vazt asa ceva. nu te lasa indusa in eroare Tasha, si-a cumparat un atlas si acum vrea sa te impresioneze.
nicht wahr?
- Chingachgook
- addicted
vmc wrote: dupa cum expunea el problema se pare ca acolo se fac apendectomii deschise, .
se pare ca ii anesteziem cu cloroform chiar.
nu m-au lasat sa intru, dar ma uit pe geam. si cum nu avem brancardier transport eu pacientii de la si spre salon.
- 187.92a
- addicted
Im wrote:familiile siciliene care se macelaresc reciproc de decenii, nu stiu nimic.
intre sub si predicat NU se pune virgula, s-o stii dã la mine.
**
mie mi se pare mai tare kooksee decat vmc pe chirurgie, asa se vede de pe forum cel putin. in plus, mi se pare in regula ca dr kooksee are constiinta corecta a existentei sale profesionale.
frate, esti dr, esti chirurg, chestiile astea te recomanda, este f ok asa cum se prezinta kooksee. in rest, invidii, alea, nu e frumos.
- 187.92a
- addicted
Tasha wrote:imi pare rau ca te contrazic, dar avem moderare.
SPER. forumul ajunsese o mare mizerie cat era b3 pe treaba
- Blegoo
- elite
trident... mi se pare mie, ori tu tragi spuza pe turta ta?
"On the internet, nobody knows you're a dog"
- Melania
- addicted
presimt ca b3 e in avion spre germania unde o sa devina kefartzurlaub pe neurochirurgie
sa vezi ce lectii de suturi de luam
sa vezi ce lectii de suturi de luam
- 187.92a
- addicted
lectii de shuturi
nu ar fi o imagine nasoala cu un avion care dispare de cateva saptamani , altfel presupun ca si in germ ar putea exista itnernetz
nu ar fi o imagine nasoala cu un avion care dispare de cateva saptamani , altfel presupun ca si in germ ar putea exista itnernetz
- Tasha
- elite
kooksee wrote:chirurgia generala se ocupa cu ceva mai mult de 3 apendicectomii
am o veste: nici tu.
Sexy chicken.
- Chingachgook
- addicted
pai de unde stii tu daca am sau nu?
de bine de rau intru acolo, tin de camera, ma rog, stii si tu ce se face la o laparoscopie.
de bine de rau intru acolo, tin de camera, ma rog, stii si tu ce se face la o laparoscopie.
- 187.92a
- addicted
etimologic, laparsocpia insemna laparos scopein, ca te uiti in burta adica, practic pentru blegu anteborbitorii se chestioneaza reciproc daca se uita sau nu kooksee in burta.
- Melania
- addicted
trident wrote: daca se uita sau nu kooksee in burta.
normal ca se uita, direct prin uretra.
- 187.92a
- addicted
ceea ce ar exlucde varianta ca tasha sa fie in sala sa vada asta, corect, intrucat ea nu ar mai avea pe unde sa bage CO2
cred ca de asta se tot chestioneaza reciproc
cred ca de asta se tot chestioneaza reciproc
- Chingachgook
- addicted
eee ne tachinam ca de la Medic la reprezentant
- 187.92a
- addicted
mai pai nu ai dreptate, imi aduc aminte ca la un mom dat diagnsoticase o apendicita, ceea ce o califica (dupa parerea mea) ca medic.
sigur, acuma nu toti au sansa ta (si determinarea) de a fi selectati sa plece in Germania pentru a se perfectiona in arta chirurgiei!
sigur, acuma nu toti au sansa ta (si determinarea) de a fi selectati sa plece in Germania pentru a se perfectiona in arta chirurgiei!
- Chingachgook
- addicted
unul din mentorii mei mi-a zis odata ca trebuie sa tin cu dintii de lucrurile pe care le-am obtinut cu greu
pana una-alta am trecut printr-un proces dur de selectie, am ajuns unde am ajuns numai datorita muncii, cunostintelor si inteligentei asa ca nu pot permite sa fiu calcat de coada asa de orisicine.
in chirurgie diagnosticul e doar un sfert. mai conteaza si cum tii de departator, cum cosi etc
pana una-alta am trecut printr-un proces dur de selectie, am ajuns unde am ajuns numai datorita muncii, cunostintelor si inteligentei asa ca nu pot permite sa fiu calcat de coada asa de orisicine.
in chirurgie diagnosticul e doar un sfert. mai conteaza si cum tii de departator, cum cosi etc
- 187.92a
- addicted
inca nu te lasa sa tai, nu?
- Chingachgook
- addicted
ma asteptam ca vmc sa prinda nuanta asta dar am uitat ca ea nu se aventureaza in afara topicului cu germania.
tai, dar la laparospopie nu e asa mult de taiat. facem 3 gaurele meschine pe unde bagam alea.
ca sa clarific totusi un aspect nu am facut nici una cap coada. stiu, altii imediat dupa interviu au intrat in sala mana 1 dar eu sunt mai modest.
tai, dar la laparospopie nu e asa mult de taiat. facem 3 gaurele meschine pe unde bagam alea.
ca sa clarific totusi un aspect nu am facut nici una cap coada. stiu, altii imediat dupa interviu au intrat in sala mana 1 dar eu sunt mai modest.
- Tasha
- elite
kooksee wrote:...dar eu sunt mai modest.
sa mori tu!
nu se vede.
Bai Kuxi, tot respectul ca ai plecat in Germania. Sincer. Nu conteaza intr-un satuc infundat prin Germania pe chirurgie generala, dupa saptamani de interviuri, nu despre asta e discutia.
Ce mi se pare mie absolut penibil e cum dai lectii tuturor despre medicina dupa 3-4 luni cat naiba e de cand te-ai carat.
Mi-a zis cineva ca toata lumea dupa ce pleaca incepe cu de-astea, dar eu n-am observat sindromul decat la tine si la halidei.
Pana mea, poate nu stiu eu sa citesc printre randuri.
Tasha. Reprezentant si mandra de asta.
Sexy chicken.
- Chingachgook
- addicted
1. nu e satuc - e comuna.
2. au fost saptamani de interviuri pentru ca am vrut sa aleg ce e mai bun. nu m-am aruncat asa cu capul inainte. in filozofia hr e o vorba "nu doar locul de munca lege candidatul ci si candidatul alege locul de munca"
3. nu dau lectii tuturor- ci doar celor care ar putea sa beneficieze de ele.
2. au fost saptamani de interviuri pentru ca am vrut sa aleg ce e mai bun. nu m-am aruncat asa cu capul inainte. in filozofia hr e o vorba "nu doar locul de munca lege candidatul ci si candidatul alege locul de munca"
3. nu dau lectii tuturor- ci doar celor care ar putea sa beneficieze de ele.
- Melania
- addicted
Tasha wrote:kooksee wrote:...dar eu sunt mai modest.
sa mori tu!
nu se vede.
Bai Kuxi, tot respectul ca ai plecat in Germania. Sincer. Nu conteaza intr-un satuc infundat prin Germania pe chirurgie generala, dupa saptamani de interviuri, nu despre asta e discutia.
Ce mi se pare mie absolut penibil e cum dai lectii tuturor despre medicina dupa 3-4 luni cat naiba e de cand te-ai carat.
Mi-a zis cineva ca toata lumea dupa ce pleaca incepe cu de-astea, dar eu n-am observat sindromul decat la tine si la halidei.
Pana mea, poate nu stiu eu sa citesc printre randuri.
Tasha. Reprezentant si mandra de asta.
Si pe mine m-a facut reprezentant, probabil in speranta ca o sa ma simt jignita.
Eu il inteleg pe kooksee, o sa ii treaca in cateva luni sindromul.
- Blegoo
- elite
Melania wrote:trident wrote: daca se uita sau nu kooksee in burta.
normal ca se uita, direct prin uretra.
Păi... uretra nu duce la vezică? Și mai departe, pe firu' apei... la ficați?
(ori era ceva cu pipota...?)
- Melania
- addicted
pai eu stiu? sa intrebam un medic.
- Blegoo
- elite
Melania wrote:pai eu stiu? sa intrebam un medic.
Păi io ce-am făcut?
Am întrebat un forum de medici... acu' să te ții esplicații.
- pc7
- elite
pipota e tot aia cu ranza?
Life's not fair, get used to it
- Chingachgook
- addicted
da
- Blegoo
- elite
Rânza e parte dân pipotă?
Ori dân ficăței?
Ori dân ficăței?
- 187.92a
- addicted
Blegoo wrote:ăi... uretra nu duce la vezică? Și mai departe, pe firu' apei... la ficați?
vino sa pui mana si mai ales ochiu sa te uiti, numai asa poti sa inveti cu adevarat.
mai, eu stiu ca kooksee mergea in weekend si opera la fundei sau la municipal, cand era chemat, la operatiile mai complicate. nu inteleg rautatea asta ope care o manifestati fata de un COLEG!
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
trident wrote:Im wrote:familiile siciliene care se macelaresc reciproc de decenii, nu stiu nimic.
intre sub si predicat NU se pune virgula, s-o stii dã la mine.
De fapt, e o virgula in minus, intre silicilene si care, s-o stiti de la mine.
Eu mi-aduc amint că kooksee a îmbălsămat și un mort o dată. Eee?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Tasha
- elite
trident wrote:Blegoo wrote:ăi... uretra nu duce la vezică? Și mai departe, pe firu' apei... la ficați?
vino sa pui mana si mai ales ochiu sa te uiti, numai asa poti sa inveti cu adevarat.
mai, eu stiu ca kooksee mergea in weekend si opera la fundei sau la municipal, cand era chemat, la operatiile mai complicate. nu inteleg rautatea asta pe care o manifestati fata de un COLEG!
nu e coleg, draga. e chirurg.
singurul.
Melania, nu te supara ca ti-a zis ca esti rep, el oricum nu stie ce inseamna asta. Puteai sa fii si national, tot rep erai.
El nu se incurca in detalii de-astea. El e CHIRURG, si salveaza OAMENI.
Sexy chicken.
- Im
- elite
In fond baiu nu e ca esti repa (nu te-ntreaba nimeni de cv aici, puteai foarte bine sa eludezi aspectul, asta e, viata a fost mai dura cu tine) ci ca mai te si mândresti.
Dar chiar si asta e coerent cu nivelul inteligentei unui rep.
Spor la vândut aspiratoare sau ce vindeti voi acolo, sau la dezvoltat reteaua de vânzare. Vindeai avon în studentie, asa-i ?
Dar chiar si asta e coerent cu nivelul inteligentei unui rep.
Spor la vândut aspiratoare sau ce vindeti voi acolo, sau la dezvoltat reteaua de vânzare. Vindeai avon în studentie, asa-i ?
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- Melania
- addicted
Cred ca ti-ar placea sa fi rep ca mine si big pharma sa iti scrie articolele pentru tine.
Si nu vorbesc de articole in paris match.
Si nu vorbesc de articole in paris match.