Clone report
- marmotul
- elite
Re: Clone report
a ta e contrafacuta, e made in china
- Fritz
- senior
pai da, melania, ca intre timp am terminat-o. uiti ca sunt clona ta?
“Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds.”
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- Fritz
- senior
n-as vrea. n-as putea niciodata sa fiu femeie.
plus ca eu cred ca modestia e esentiala pentru un caracter mare, asa cum aspir eu sa fiu. nu imi dai impresia ca ar fi cazul tau. (de modestie zic).
plus ca eu cred ca modestia e esentiala pentru un caracter mare, asa cum aspir eu sa fiu. nu imi dai impresia ca ar fi cazul tau. (de modestie zic).
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- Chingachgook
- addicted
a zis saracu ca a fost sub papuc vreo 10 ani.
crezi ca asta ramane fara urmari?
crezi ca asta ramane fara urmari?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Melania
- addicted
Fritz wrote:n-as vrea. n-as putea niciodata sa fiu femeie.
Modestia e pentru prosti. Daca tu, care te cunosti cel mai bine, nu poti fi constient de calitatile tale, cum poti pretinde de la altii sa te aprecieze?
Cum nu ai vrea sa fii femeie? Carui om intreg la cap nu i-ar placea sa aiba acces tot timpul la tzatzulici, funduletz si altele?
- Fritz
- senior
sa stii ca replica intiliala era sa te intreb daca ai tzatze mari, dar apoi m-am mai gandit. pari asa, mai a dracu'. dar sa stii ca mi te inchipui intr-un costum de latex, cu un bici in mana si cu catuse.
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- Melania
- addicted
te excita imaginea?
- 187.92a
- addicted
- Fritz
- senior
Melania wrote:te excita imaginea?
care, aia cu trabucul? nu.
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Melania wrote:Modestia e pentru prosti. Daca tu, care te cunosti cel mai bine, nu poti fi constient de calitatile tale, cum poti pretinde de la altii sa te aprecieze?
Astea sunt rahați de bivol, din ăia din cărțile motivaționale americane, care te îndeamnă să te hipertrofiezi singur. Eu am un respect major pentru oamenii care nu se mint singuri în felul ăsta.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
la fel, este foarte modest sa ne explici ce respect ai TU pt o anume chestie
- Fritz
- senior
si foarte original sa ne zici a shpilioana oara cat de putin iti pasa tie de parerile altora.
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- 187.92a
- addicted
Ziceam ca e dov de modestie sa iti inchipui ca lumea este intetesata de parerile tale. Eu sunt, dar asta e alceva
- Melania
- addicted
vlad s. wrote:Melania wrote:Modestia e pentru prosti. Daca tu, care te cunosti cel mai bine, nu poti fi constient de calitatile tale, cum poti pretinde de la altii sa te aprecieze?
Astea sunt rahați de bivol, din ăia din cărțile motivaționale americane, care te îndeamnă să te hipertrofiezi singur. Eu am un respect major pentru oamenii care nu se mint singuri în felul ăsta.
Nu cred ca ma mint, cred ca pot sa imi dau seama de calitatile si defectele mele; daca nu iti poti da seama de astea de la o anumita varsta incolo inseamna ca ai o problema.
- 187.92a
- addicted
cu toate acestea eu de exemplu nu ma consider genial dar lumea ma trateaza ca atare astfel incat imi vine destul de simplu sa pretind ca lumea sa ma aprecieze.
pur si simplu sunt mai putin self aware thats all.
nu are niciun sens "Daca tu, care te cunosti cel mai bine, nu poti fi constient de calitatile tale, cum poti pretinde de la altii sa te aprecieze?" pt ca poti pretinde orice fara leg cu felul in care tu apreciezi ceva etc etce tc
pur si simplu sunt mai putin self aware thats all.
nu are niciun sens "Daca tu, care te cunosti cel mai bine, nu poti fi constient de calitatile tale, cum poti pretinde de la altii sa te aprecieze?" pt ca poti pretinde orice fara leg cu felul in care tu apreciezi ceva etc etce tc
- 187.92a
- addicted
- Calico
- addicted
Nimic, il invoc. Blegoo, tu esti?
- 187.92a
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Eu nu sunt deloc modest, n-am zis niciodată asta. Dar îi apreciez pe modești. Nu apreciez personalitățile dependente sau evitante, nici pe ipocriți, ci pe modeștii autentici. Tot așa cum nu poți supraviețui fără un pic de grandiozitate personală, nu poți să fii onest cu tine și să nu fii modest. Dar foarte, foarte puțină lume e auto-onestă, cei mai mulți dintre noi ne trăim întreaga viață într-un soi de delir. O fi bine și așa, habar n-am.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Jerome
- elite
trident wrote:cu toate acestea eu de exemplu nu ma consider genial dar lumea ma trateaza ca atare
pe naiba!
- Jerome
- elite
vlad s. wrote:Eu nu sunt deloc modest, n-am zis niciodată asta. Dar îi apreciez pe modești. Nu apreciez personalitățile dependente sau evitante, nici pe ipocriți, ci pe modeștii autentici. Tot așa cum nu poți supraviețui fără un pic de grandiozitate personală, nu poți să fii onest cu tine și să nu fii modest. Dar foarte, foarte puțină lume e auto-onestă, cei mai mulți dintre noi ne trăim întreaga viață într-un soi de delir. O fi bine și așa, habar n-am.
Cei mai grozavi oameni pe care i-am cunoscut sunt modesti. Abia in timp descoperi de fapt ce personalitati remarcante sunt. Si e grozav sa faci parte din viata unui astfel de om.
Cunosc de exemplu un domn care a petrecut 15 ani in inchisorile comuniste, supravietuitor al experimentului Pitesti,o personalitate electrizanta, cu un umor rar intalni in zilele noastre, cu o cultura probabil unica in Romania (printre altele avea si una dinttre cele mai mari colectii de muzica clasica din tara). Un om de o decenta si de o eleganta care astazi sunt pe cale de disparitie. Jovial si luminos, era o bucurie sa-l intalnesti. E un privilegiu ca l-am cunoscut si e o pierdere pentru cei care nu au astfel de modele in viata lor.
- Jerome
- elite
vmc wrote:abia astept reactiile dupa ce se va dezvalui clona cui e.
E, nu cred ca mai sunt surprize, vmc. Pe oricare de pe aici il vad in stare sa faca o clona din cand in cand, ca sa nu moara de plictitseala. Pe vremuri, userul in cauza porcaia fara nici o problema sub nickul lui obisnuit, acum i se pare mai cool daca se da in barci sub alt nume. De, infantilisme...
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
- Fritz
- senior
m-am plicitisit.
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- Calico
- addicted
Cine esti, mai Fritz, ca vad ca oricum toata lumea stie.
Zi-mi si mie.
Zi-mi si mie.
- Dan
- Master of Disaster
Ziceti-mi si mie sa le dau ban la amandoi
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
http://www.imed.ro/forum
- Chingachgook
- addicted
e b3, stiu eu sigur.
da-le ban la amandoi
da-le ban la amandoi
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- b3
- elite
nu sunt dom'le eu ! imi dadeam ban singura, ce naiba...
eu cred ca e Tasha si sper ca n-am stricat jocul
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- 187.92a
- addicted
- vmc
- elite
- 187.92a
- addicted
o fi ajuns pe talpa cuiva
si mie imi este dor de el, bai
si mie imi este dor de el, bai
- Jerome
- elite
trident wrote:Nu cred ca porcaia pe oricine
Subtitrare:
Cand s-au terminat argumentele, incep injuraturile.
- 187.92a
- addicted
Jerome wrote:vmc wrote:abia astept reactiile dupa ce se va dezvalui clona cui e.
E, nu cred ca mai sunt surprize, vmc. Pe oricare de pe aici il vad in stare sa faca o clona din cand in cand, ca sa nu moara de plictitseala. Pe vremuri, userul in cauza porcaia fara nici o problema sub nickul lui obisnuit, acum i se pare mai cool daca se da in barci sub alt nume. De, infantilisme...
Jerome wrote:trident wrote:Nu cred ca porcaia pe oricine
Subtitrare:
Cand s-au terminat argumentele, incep injuraturile.
si pe mine m-a injurat la un mom dat de pe alalalt user da si ce daca , cumvaw tu stii cine e fritz?
- Fritz
- senior
b3 wrote:nu sunt dom'le eu ! imi dadeam ban singura, ce naiba...
N-ai stricat domnitza, nimic! Dar ma asteptam la mai multa originalitate, userul asta s-a mai mentionat deja.
Nota 3, pentru copiat. Mai dai o data teza la toamna!
― Albert Einstein
― Albert Einstein
- 187.92a
- addicted
plus ca tasha intelesesem ca s-a -cum ii zice.. aia cand te apuca regretele,... s-a pocait? ca s-a lasat de medicina si dupa aia n-a mai suportat ideea sau ceva, ca faceau dr-ii pe care ii stia misto de ea ca nu face medicina si s-a reapucat cum ar veni de gura lor, ca sa ii impresionezE? sau nu era tasha?