În calitate de user nou (mai puțin de 3 săptămâni) sunt oarecum neclar despre regulile de moderare pe forum.
Considerând permanentele dezbateri între useri și moderatori, acuzații și contraacuzații, îmi permit să pun întrebarea dacă există un set de reguli cu referință la moderare, la care oricine se poate referi.
Oarecum relatat ca subiect este și "Termeni de Folosire" ca regulament de folosire al forumului.
Aparent, singura mențiune a unui regulament de folosire al forumului datează din 2008.
Aparent, este o lucrare în progres, nu ceva definitiv.
Întrebarea mea, în calitate de user înregistrat, este când vom avea o versiune finalizată a sus-menționatelor regulamente.
Mulțumesc pentru atenție.
Regulament de Moderare pe Forum
- Blegoo
- elite
Regulament de Moderare pe Forum
"On the internet, nobody knows you're a dog"
- tapirul
- elite
Re: Regulament de Moderare pe Forum
ah, Doamne, blegoo-ule!!! Regulament de Moderare pe Forum!
- Blegoo
- elite
tapirul wrote:ah, Doamne, blegoo-ule!!! Regulament de Moderare pe Forum!
Ce "ah, Doamne"? Ah, Doamne că mă introduc EU în seamă pă subiect, ori ah, Doamne apropo de regulamentul care este el cam nevăzut/necunoscut?
"On the internet, nobody knows you're a dog"
- tapirul
- elite
"ah, Doamne" pentru că subiectul şi discuţiile şi certurile şi "io'mi introduc picioarele" şi urletele şi alea şi alelalte pe tema "regulament pe imed" se petrec, ciclic, de vreo 7 ani, cam de când mi-am băgat io picioarele prma dată şi am făcut rivuluţie şi am plecat şi am făcut vizuina
-
- elite
Salut, tapirule !
Uite aici e threadul in care trident intreba de tine printre alti useri care nu au mai aparut de mult pe Imed:
viewtopic.php?f=4&t=10402
Uite aici e threadul in care trident intreba de tine printre alti useri care nu au mai aparut de mult pe Imed:
viewtopic.php?f=4&t=10402
- Melania
- addicted
bah, ciclatzi si ma plictisitzi.
- 187.92a
- addicted
ba socializati si ma plictisiti.
oricum este un super regulament de moderare (cum zici si agatament, de ex)
Xoxo
trident
oricum este un super regulament de moderare (cum zici si agatament, de ex)
Xoxo
trident
- Chingachgook
- addicted
mi se pare un punct de vedere bun
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Jerome
- elite
kooksee wrote:mi se pare un punct de vedere bun
Vrei sa detaliezi te rog? Mi se pare interesant subiectul.
- 187.92a
- addicted
traducerea conform GGl translete este:
"
Ştiri piesa
Sesiunea de dupa-amiaza de ieri a Curţii a durat trei ore, judecătorul prezidat de mediere, priza Hogan, avocaţii inculpatului de apărare, de asemenea, doresc să se stabilească în afara instanţei, dar domnişoara Wei insistă asupra faptului că nu vrea mediere, va continua să petiţie pentru Dandan urma dreptate. Christian Louboutin, Miss Wei a spus reporterilor, Louis Vuitton, cu privire la audierea în noaptea precedentă, Hogan, avocatul apărării a declarat că iniţiativa ar dori să dea 5 milioane de ajutor umanitar se scarpe Hogan, Wei este refuzată.
(Reporter Gao Jing) ieri dupa-amiaza, adânc de suicid sora aviaţiei în cazul unei acţiuni civile în Curtea de studiu Baoan, piciorul Maillot, procesul de a lua şedinţă cu uşile închise, Abercrombie.
Referitor la tema de articol:"
"
Ştiri piesa
Sesiunea de dupa-amiaza de ieri a Curţii a durat trei ore, judecătorul prezidat de mediere, priza Hogan, avocaţii inculpatului de apărare, de asemenea, doresc să se stabilească în afara instanţei, dar domnişoara Wei insistă asupra faptului că nu vrea mediere, va continua să petiţie pentru Dandan urma dreptate. Christian Louboutin, Miss Wei a spus reporterilor, Louis Vuitton, cu privire la audierea în noaptea precedentă, Hogan, avocatul apărării a declarat că iniţiativa ar dori să dea 5 milioane de ajutor umanitar se scarpe Hogan, Wei este refuzată.
(Reporter Gao Jing) ieri dupa-amiaza, adânc de suicid sora aviaţiei în cazul unei acţiuni civile în Curtea de studiu Baoan, piciorul Maillot, procesul de a lua şedinţă cu uşile închise, Abercrombie.
Referitor la tema de articol:"
- 187.92a
- addicted
lolex, de departe cea mai tare faza EVAR. il banuesc pe vlad.
ce chestie twisted
- pc7
- elite
- 187.92a
- addicted
pe bune, chiar o faza misto. adica am ramas cu gura cascata asa, de prima intentie