Petitie pt amnistie
- ciresar1988
- elder
Petitie pt amnistie
Habar nu am unde apar ban-urile, dar cred totusi ca Holli, Manolo si Kooksee sunt in continuare dupa gratii. Asa ca pledez aici pt amnistie ! C'mmon, au fost si chestii mai aiurea decat ce au facut ei !
FREEDOM ! FREEDOM! FREEDOM!
FREEDOM ! FREEDOM! FREEDOM!
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
(user neserios)
- Calico
- addicted
Re: Petitie pt amnistie
ciresar1988 wrote:Habar nu am unde apar ban-urile
banurile sunt un simptom asociat PMS-ului
- soricel
- elder
mai sunt banati si melania si trident
-
- elder
si e o tristete si o plictiseala p-aci....
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Da chiar dacă i-am dezbana, crezi că ar mai vrea să se întoarcă pe aici?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- soricel
- elder
pai, de-ai lor suntem si noi... ne-ar da la glezne o vreme si-apoi le-ar trece, cred eu.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Eu nu cred. Pentru anumiti useri din cei menționați, imedul era mai curând o dependență, de care au fost curcanizați la rece.
O veche profeție spune că peste sute de ani, vor veni noi useri care vor reînvia imedul. Să o așteptăm cu interes în stare de hibernare.
O veche profeție spune că peste sute de ani, vor veni noi useri care vor reînvia imedul. Să o așteptăm cu interes în stare de hibernare.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
- elder
pura curiozitate: eu sunt veche sau noua? sau eu nu sunt pur si simplu?
- soricel
- elder
tu esti.
si eu am o anume dependenta de imed. sa vedem cum scap de ea.
si eu am o anume dependenta de imed. sa vedem cum scap de ea.
- Calico
- addicted
Nu scapi. Eu am fost vindecata luni de zile la un moment dat, apoi am recazut.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Păi, amalia93, ai deja peste un an de activitate intensă pe imed, deci aş zice că eşti deja veke, sigur, nu ancient ca MP nici imemorială ca mine. Suficient ca să ne întrebăm dacă eşti grasă sau slabă.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Draso
- senior
Se pune si numarul de posturi cand se decide daca un user e vechi/ancient/imemorial?
- soricel
- elder
so, le ridicam ban-ul?
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Draso wrote:Se pune si numarul de posturi cand se decide daca un user e vechi/ancient/imemorial?
Si tu, draso, ești la fel de imemorial ca și mine, na. Mă bucur să te mai citesc pe aici, chiar dacă rar.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Draso
- senior
Sunt harnic la citit dar cam lenes la scris
-
- elder
cred ca si eu fusei banata...asa, pe tacute. nu am mai putut accesa imedul o luuunga perioada. sau doar mi s-a parut luuunga?
-
- elder
vlad s. wrote:Păi, amalia93, ai deja peste un an de activitate intensă pe imed, deci aş zice că eşti deja veke, sigur, nu ancient ca MP nici imemorială ca mine. Suficient ca să ne întrebăm dacă eşti grasă sau slabă.
grasa nu-s. slaba cred ca am fost o vreme, dar m-am vindecat.
- Chingachgook
- addicted
deci
multumesc, esti o draguta.
dar
de ce ai pus ordinea aia. intamplator? hmmmm
parerea mea sincera este ca il voiai debanat pe manolo. si m-ai pus si pe mine si pe holidei acolo asa la misto, sa nu bata la ochi. ce ma deranjeaza este ca sunt ultimul. exista varianta ca un admin sa vada si sa cada rapus la lacrimile tale si sa vrea sa ne debaneze. si il debaneaza pe primul (holidei, pe al doilea, manolo), si cand sa ajunga la mine poate ii dadea cafeaua in foc, ceva, etc, venea un val de lacuste, se lua curentul, ma rog, nu importa. cert e ca ramaneam banat in continuare.
daca chiar voiai sa faci ceva util societatii m-ai fi pus primul. asa...
normal, de ce sa nu
frate muream si nu stiam ca a fost in viata mea o perioada cand am fost curcanizat la rece.
probabil ca la iarna o sa fiu curcanizat la cald. abia astept
dar cred totusi ca Holli, Manolo si Kooksee sunt in continuare dupa gratii.Asa ca pledez aici pt amnistie
multumesc, esti o draguta.
dar
de ce ai pus ordinea aia. intamplator? hmmmm
parerea mea sincera este ca il voiai debanat pe manolo. si m-ai pus si pe mine si pe holidei acolo asa la misto, sa nu bata la ochi. ce ma deranjeaza este ca sunt ultimul. exista varianta ca un admin sa vada si sa cada rapus la lacrimile tale si sa vrea sa ne debaneze. si il debaneaza pe primul (holidei, pe al doilea, manolo), si cand sa ajunga la mine poate ii dadea cafeaua in foc, ceva, etc, venea un val de lacuste, se lua curentul, ma rog, nu importa. cert e ca ramaneam banat in continuare.
daca chiar voiai sa faci ceva util societatii m-ai fi pus primul. asa...
Da chiar dacă i-am dezbana, crezi că ar mai vrea să se întoarcă pe aici?
normal, de ce sa nu
soricel wrote:Pentru anumiti useri din cei menționați, imedul era mai curând o dependență, de care au fost curcanizați la rece.
frate muream si nu stiam ca a fost in viata mea o perioada cand am fost curcanizat la rece.
probabil ca la iarna o sa fiu curcanizat la cald. abia astept
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- holliday
- elite
in loc sa fii multumit ca nu stai 3 luni cu mainile pe gratii, mancand chiftele trase de manolo sau holliday cu prastia de peste zid.
bai frate, eu sunt de parere ca ar trebui lungit banul, cu inca o luna, la toti, ca si asa nu a mers imedul, deci penibila pedeapsa nu a fost indeplinita.
in rest, salutari la toata lumea, cum a fost in vacanta?
bai frate, eu sunt de parere ca ar trebui lungit banul, cu inca o luna, la toti, ca si asa nu a mers imedul, deci penibila pedeapsa nu a fost indeplinita.
in rest, salutari la toata lumea, cum a fost in vacanta?
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- holliday
- elite
adevarul e ca nu credeam ca lumea o sa ne mai vrea inapoi la cat am aberat pe aici.
so, o luam de la 0, ca si cand nimic nu s'ar fi intamplat, toti cuminti, sfiosi si respectuosi ca nu cumva sefuta sa ne dea cu ban dupa noi, sau...ne lasam de bascalie,nu mai scriem si asta e...
voi useri dragi ai imedului, cum doriti?
ps: anuntati'l si pe ala micu, cum il cheama, ca nu i'a sunat alarma ca i-a trecut banul..
so, o luam de la 0, ca si cand nimic nu s'ar fi intamplat, toti cuminti, sfiosi si respectuosi ca nu cumva sefuta sa ne dea cu ban dupa noi, sau...ne lasam de bascalie,nu mai scriem si asta e...
voi useri dragi ai imedului, cum doriti?
ps: anuntati'l si pe ala micu, cum il cheama, ca nu i'a sunat alarma ca i-a trecut banul..
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- MaVeriK
- senior
hmmm formul asta era altceva cand era si trident ... chiar daca avea el si posturi multe aiurea .. macar era treaba mai animata . imed nu merge fara trident ... are posturi cat toata lumea la un loc
Sa cumparam de undeva oglinzi in care sa ne vedem cum suntem visati de ceilalti
- soricel
- elder
vlad s. wrote:Heeei, io am zis-o pe aia cu curcanizatul la rece.
dap, eu nu stiu scoate asemenea fraze
ce-a fost cu imedul, de nu l-am mai vazut? sau am avut ban ?
- ciresar1988
- elder
Eu credeam ca mi-am luat eu ban, dupa actiunea de protest impotriva banului celorlalti. Pe principiul " Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita".
Nu, cucsule, te inseli. Intentia mea a fost sa te pun la mijloc - spre coada, asa, elegant si discret. Dar, dupa ce am scris numele tau, am realizat ca mai ramasese doar Trident. Si nu, pe el nu il puteam trece in lista aia, nici chiar cu speranta ca ii da cafeaua in foc adminului si uita de el.
Nu, cucsule, te inseli. Intentia mea a fost sa te pun la mijloc - spre coada, asa, elegant si discret. Dar, dupa ce am scris numele tau, am realizat ca mai ramasese doar Trident. Si nu, pe el nu il puteam trece in lista aia, nici chiar cu speranta ca ii da cafeaua in foc adminului si uita de el.
Cu prostul nescolarizat
(user neserios)
(user neserios)
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
După consfătuiri interne am hotărât ca TOŢI userii să primească ban, fără excepţii sau discriminări.
Nu bre, a picat serverul. De la geam din cămin, cineva l-a confundat cu un balon plin cu apă...
Nu bre, a picat serverul. De la geam din cămin, cineva l-a confundat cu un balon plin cu apă...
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- holliday
- elite
hmm...si eu care credeam ca s'a suparat unul din infractorii banati pe el asa de ciuda...
ANUNT:
ANUNT:
- AvLee
- elder
Iar v-ati spart capetele? De data asta pe ce motiv? Pretul rosiilor dupa marirea TVA?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- holliday
- elite
AvLee wrote:Iar v-ati spart capetele? De data asta pe ce motiv? Pretul rosiilor dupa marirea TVA?
ehe...batranetile, nu tva-ul.
ANUNT:
ANUNT:
- soricel
- elder
vlad s. wrote:După consfătuiri interne am hotărât ca TOŢI userii să primească ban, fără excepţii sau discriminări.
- holliday
- elite
soricel wrote:vlad s. wrote:După consfătuiri interne am hotărât ca TOŢI userii să primească ban, fără excepţii sau discriminări.
deci s'a dat de gol vlad, era cineva din bucuresti, nu din provincie
plus ca a dat detalii pretioase despre camin.
sa punem sa ia amprentele de peste tot...ca sa demonstram ce?
ANUNT:
ANUNT:
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013
amnistiati-i!
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
- 187.92a
- addicted
da.
eu nici acum nu am inteles de ce am fost banat (in afara de pa faptu ca sunt un nesimtit, ca o oftic pe b3 si alte din astea..)...explicatia formala, nu cea reala, ca inteleg ca deja s-a vorbit despre moderare hormonala, pms, etc
as fi curios de motive. nu de alta, dar sa stim ma nene ce anume sa nu mai facem.
ce e aia "incalcari repetate ale regulamentului"??
panha una alta eu am retinut ca daca ma plang ca ma jigneste vreunu se lasa cu ban temporar, atat la mine cat si la ala, asta pt ca poate chestia asta nimereste intr-o zi proasta pt unu dintre moderatori care lasa scandalul sa ia amploare si apoi jang!hai sa banam.
oricum, lasand la o parte supararile mele astea marunte care prob ca nu interes pe nimeni (pe principiul da-le ba in .. de principii, sau 'asa si? banam pt ca putem, az' ma doare capu' sau ' nu moderam pt ca nu putem'), nu pot sa nu remarc cum ofticile vietii lui b3 (ma refer la cele postatepe Viata in spital, in fine, chestiile alea care nu interes pe nimeni- gen amenzile aplciate abuziv MF....) sunt exact chestiile pe care ni le serveste p-aici.
in fine, mi-e lene sa dezvolt, dar cum naiba sa te revolte incalcarea unor principii cand tu insati le incalci mncatzash??
asadar poate imi explica si mie cineva da ce am fost banat, sau macar eu - eventual fara "las ca stii tu" si eventual ce anume se aplica din regulamentul ala?
ma refer la ce anume se apklica in toate cazurile, pt toata lumea, nu doar asa, cand i se lui b3.
si b, kuksee nu avea ban doar 2 luni?
eu nici acum nu am inteles de ce am fost banat (in afara de pa faptu ca sunt un nesimtit, ca o oftic pe b3 si alte din astea..)...explicatia formala, nu cea reala, ca inteleg ca deja s-a vorbit despre moderare hormonala, pms, etc
as fi curios de motive. nu de alta, dar sa stim ma nene ce anume sa nu mai facem.
ce e aia "incalcari repetate ale regulamentului"??
panha una alta eu am retinut ca daca ma plang ca ma jigneste vreunu se lasa cu ban temporar, atat la mine cat si la ala, asta pt ca poate chestia asta nimereste intr-o zi proasta pt unu dintre moderatori care lasa scandalul sa ia amploare si apoi jang!hai sa banam.
oricum, lasand la o parte supararile mele astea marunte care prob ca nu interes pe nimeni (pe principiul da-le ba in .. de principii, sau 'asa si? banam pt ca putem, az' ma doare capu' sau ' nu moderam pt ca nu putem'), nu pot sa nu remarc cum ofticile vietii lui b3 (ma refer la cele postatepe Viata in spital, in fine, chestiile alea care nu interes pe nimeni- gen amenzile aplciate abuziv MF....) sunt exact chestiile pe care ni le serveste p-aici.
in fine, mi-e lene sa dezvolt, dar cum naiba sa te revolte incalcarea unor principii cand tu insati le incalci mncatzash??
asadar poate imi explica si mie cineva da ce am fost banat, sau macar eu - eventual fara "las ca stii tu" si eventual ce anume se aplica din regulamentul ala?
ma refer la ce anume se apklica in toate cazurile, pt toata lumea, nu doar asa, cand i se lui b3.
si b, kuksee nu avea ban doar 2 luni?
- 187.92a
- addicted
m-a amuzat ca s-au vazut si pirmele consecinte pozitive ale banarii asteia:
b3 este tratata cu "ce bine ca nu m-ai banat doar pt ca am indraznit sa spun ceva" si b3 s-a ales cu respect, mancavas. este tratata cu "sefuta"
b3 este tratata cu "ce bine ca nu m-ai banat doar pt ca am indraznit sa spun ceva" si b3 s-a ales cu respect, mancavas. este tratata cu "sefuta"
-
- elder
holliday wrote:AvLee wrote:Iar v-ati spart capetele? De data asta pe ce motiv? Pretul rosiilor dupa marirea TVA?
ehe...batranetile, nu tva-ul.
pe aici batranii sunt aia care zburda. nu ai vazut ce zeama lunga a fost imedul cat ati fost voi banati? asteptam si intoarcerea melaniei. sau a fost rebanata?
- holliday
- elite
bai, uite, propun sa-mi transferati o luna de ban de la kooksee, ca deja ma plictiseste trident.
ANUNT:
ANUNT:
- AvLee
- elder
ROLF din lipsa de tigari ,statui si citi ce nu a fost sters din marea confruntare. Sa vedem daca am inteles bine. Trident a facuto pe una grasa ,Manolo a devenit cavalerul in alb si a amenintat cu SENZATIONAL IN DIRECT (apropo sa dezvaluit ceva?) ,holliday a prins momentul sa-i dea in cap lui tri, Kookse a prins momentul sa-i dea in cap lui Holli.
Akum ce nu am inteles eu, e ce au facut MP , Vlad si cel care isi descopera latura feminina sub numele de Melania.
Akum ce nu am inteles eu, e ce au facut MP , Vlad si cel care isi descopera latura feminina sub numele de Melania.
- soricel
- elder
AvLee wrote:ROLF din lipsa de tigari ,statui si citi ce nu a fost sters din marea confruntare. Sa vedem daca am inteles bine. Trident a facuto pe una grasa ,Manolo a devenit cavalerul in alb si a amenintat cu SENZATIONAL IN DIRECT (apropo sa dezvaluit ceva? nu, din pacate) ,holliday a prins momentul sa-i dea in cap lui tri, Kookse a prins momentul sa-i dea in cap lui Holli.
Akum ce nu am inteles eu, e ce au facut MP , Vlad si cel care isi descopera latura feminina sub numele de Melania.mah, cred ca Melania e o alta entitate, una care n-are legatura cu clonele. zic io, ca n-am vazut, da banui.
- holliday
- elite
AvLee wrote:
eee, tu ca olteanu' citisi in diagonala..
ti'am mai zis sa te lasi de tigari....
mp,vlad si melania, au fost victime colaterale.
focul s'a stins, numai ca vii tu repede sa te joci descult pe un teren minat..
ANUNT:
ANUNT:
- AvLee
- elder
Bine, bine citi eu in dunga, dar macar cu dezvaluirile kum ramane? Au fost date in vileag violurile si crimele lui tri?
Ce teren minat? Ce o sa-mi faca? O sa-mi dea chestii de alea ...warn, ban, spank, pull my hair and scream my name?
Ce teren minat? Ce o sa-mi faca? O sa-mi dea chestii de alea ...warn, ban, spank, pull my hair and scream my name?