da, vlad, dar avem reguli, reguli cf carora userii primesc warn pt atac la persoana/jignire.
userul b3 a gresit, este normal sa primeasca warn si sa se specifice acest lucru la topicul ala.
vezi
warning 999 pt atac la persoana, limbaj, offtopic..
warning jack carter si zubenelgenubi pentru offtopic si atac la persoana pe rezidentiat 2010
care e pb daca
warning b3 pentru atac la persoana si offtopic
?
ce, nu e tot om?
asa se intampla pe imed, e normal sa se aplice pt toata lumea. visam corectitudine si scuipam pe manele dar in definitiv tot cam asta facem, romanisme: hai frate, las-o ca merge -asa, hai mancatazsh ca ne intelegem intre noi, lasa ca a gresit, ba nu ma introduc, ce ne complicam etc.
ipocrizie maxima.
ce mare kakao, e foarte simplu: greseala se sanctioneaza la fel pt toti, fie ea b3 fie 999 fie oricine altcineva, da, chiar si pt mine.
de ce trebuie sa suport isteriile lui b3? sa nu fac vreun misto de ea, ca stai ca ma face prost si gets away with it. nu a facut vreo schema subtila, ci s-a spart total aiurea. n-are nicio leg cu ce fac eu, eu nu spun userilor ba esti prost.
sau 2: o facem lata, bun, incepem sa umplem forumul de 'esti prost' ca doar asta nu se sanctioneaza.
sau hai s-o dam pe melania ba esti proasta rau--aaah, am glumit-hehe.
bai nene faceti asa, in general gargara ca autoritatile nu respecta nushce, ca rezidentii sunt tratati aiurea, ca discriminari, etc
pai si nu faceti la fel????
eu cred ca nu e asa de greu sa aplicam o regula atat de simpla.
atac la persoana=warn, apropos:
The following words in your search query were ignored because they are too common words: este proasta b3.
nu are nicio treaba, vlad, faza asta. la fel merge si cu numele tau, si probabil cu toate ca asa e facut modulul ala de search, asta nu inseamna ca exact insiruirea aia e superfrecventa.