Shoutbox
- dexter65
- senior
Re: Shoutbox
deci sunt crazy ptr voi? 

- holliday
- elite
nu tre sa fii pentru noi, ci pentru tine.
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- Tasha
- elite
- 187.92a
- addicted
nu stiu daca sunt racit si manac salata de boeuf. ironic as zice.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted
- marmotul
- elite
doresc sa ii multumesc userei b3 pentru editarea semnaturii mele
ps: macar daca tot stergi, sterge tot, nu doar jumatate
mesaj editat si warn pt informatii private
ps: macar daca tot stergi, sterge tot, nu doar jumatate
mesaj editat si warn pt informatii private

- 187.92a
- addicted
oh, here we go again.
ce faci b3, mai aranjezi tu forumul, putin d-aici, putin d-acolo, un retus o chestie?
haha, cand intru pe imed trebuie sa imi verific inainte toate posturile anterioare sa vad daca sunt la locul lor
bai n-avem nene liniste.

ce faci b3, mai aranjezi tu forumul, putin d-aici, putin d-acolo, un retus o chestie?

haha, cand intru pe imed trebuie sa imi verific inainte toate posturile anterioare sa vad daca sunt la locul lor

bai n-avem nene liniste.

- 187.92a
- addicted
chiar: intrebare pt moderatori:
ce va face sa moderati? de ce faceti chestia asta?
serios, sutn f curios.
ce va face sa moderati? de ce faceti chestia asta?
serios, sutn f curios.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
E singura mea satisfacție pe lume. În rest, sunt doar un pion complet înlocuibil peste tot. Viața mea e lipsită de semnificație și consecințe. Singurul lucru care-mi rămâne, când ajung acasă și îndrăznesc, cu greu, să ridic privirea și să mă uit în oglindă, e moderarea. Doar pe imed pot să exercit un simulacru de putere, în mod absurd și nejustificat, normal, altfel n-ar fi putere. Îmi imaginez că sunt un despot crud iar voi toți sunteți supușii mei.
Asta și faptul că m-a rugat Victor la un moment dat, că nu mai era nimeni dispus.
Asta și faptul că m-a rugat Victor la un moment dat, că nu mai era nimeni dispus.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- marmotul
- elite
- 187.92a
- addicted
bai eu intrebam serios. de altfel, uite ca exista b3, cred ca ar rezolva imediat cu toata sectiunea, ce te face sa continui?
ai vreun crez, vreo misiune, plictiseala poat?
nu tine "sunt contabil la scara B pt ca m-a rugat tanti jeni si daca nu era nimeni ca ceilalti au servicii, copii..."
ai vreun crez, vreo misiune, plictiseala poat?
nu tine "sunt contabil la scara B pt ca m-a rugat tanti jeni si daca nu era nimeni ca ceilalti au servicii, copii..."
- b3
- elite
de ce nu ? Nu poti sa crezi ca exista si oameni asa de blegi incat sa accepte o "functie" in care sa-si ia tona de injuraturi doar pentru ca i-a rugat cineva ?
Eu m-am oferit, nici nu m-a rugat
Si am mai zis pe forum si Mumei si parca si tie de ce moderez, cauta si tu prin posturi.

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- 187.92a
- addicted

...din mom ce am intrebat sigur ca nu stiu unde/cand ai spus. mai mult, cum sa ma apuc sa caut chiar daca as vrea?
daca era un raspuns lung poti prescurta, daca asta era pb.
am amia uzti d-astea: sa te trezesti in garda sa mergi la apcient sa ii faci scandal sa ii spui sa vina dimineata. logic este sa vezi ce are, ii dai ceva si rezolvi,d aca tot te-ai deranjat sa te trezesti. cam asa si aici.
"de ce nu" nu este suficient sa explice o chestie d'asta continua, on a deilii beizis etc.
nu am spus ca cineva este bleg, am intrebat doar care sa fie motivatiile.
in fine, sa mai vbestic eva serios pe forumul asta. cand intreb si eu ceva pe bune sunt luat la misto. dar bai trident, esti naspa ca raspunzi altora la shto.
- b3
- elite
bleg era referire la discutia cu catelul bleg al lui vlad 
bine, doar pentru tine, sa repet: m-am oferit sa fiu moderator cand incepuse sa ma enerveze ca toate topicurile de pe Facultatea se umpleau de offtopic si de certuri. Moderez in continuare on a somewhat-daily basis (am lipsit si cateva luni acum vreo 2-3 ani
) din acelasi motiv din care m-am apucat - sa fac curat cand se apuca unii sa faca murdarie. Dap, sunt femeia de serviciu a unor sectiuni ale imedului
Si imed si nu in alta parte pentru ca mi se pare un forum important pentru studenti/rezidenti/medici tineri, mai ales pentru ca informatiile oficiale sunt greu de gasit si zvonistica e in floare.

bine, doar pentru tine, sa repet: m-am oferit sa fiu moderator cand incepuse sa ma enerveze ca toate topicurile de pe Facultatea se umpleau de offtopic si de certuri. Moderez in continuare on a somewhat-daily basis (am lipsit si cateva luni acum vreo 2-3 ani

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Trident: cred că încă mai e un pic de nevoie de mine. Măcar că sunt la curent oareşcumva cu psihopatologia de pe forum
În rest, intervenţiile mele sunt a minima.

SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
ok.
si de ce este pt tine b3 (mersi b3 pt rabdare
) important sa aiba stud/rezid/med tineri info nush de care fel?? (chiar, de ce nu iti faci blog?- serios, adica mi se pare un pas firesc pt cineva care vrea sa informeze etc. de exemplu fata aia cu blogul cu salavatul in casa scarilor am vazut ca pune tot felul de informatii utile sau ceva.)
si de ce este pt vlad important cu psihopatologia de pe forum?
intrebarea este what's for u in this?
ca am inteles ce este pt ceilalti in chestia asta, pt ceilalti este bine si foarte misto. nevoia voastra care este? ("este nevoie de mine"/ "sunt femeia de serviciu etc".) suna sacrificial asa, un pic.
sunt eu prea egoist sau prea autist dar nu ma prind. exista si oameni care nu ar putea sa faca pt altii ceva (eventual si mai ales daca aia sunt niste "ceilalti", asa, nenominalizati fiecare). eu pt aia intreb, sa inteleaga si ei
intreb, fara niciun soi de altceva, simplu, nu inteleg.
si de ce este pt tine b3 (mersi b3 pt rabdare

si de ce este pt vlad important cu psihopatologia de pe forum?
intrebarea este what's for u in this?
ca am inteles ce este pt ceilalti in chestia asta, pt ceilalti este bine si foarte misto. nevoia voastra care este? ("este nevoie de mine"/ "sunt femeia de serviciu etc".) suna sacrificial asa, un pic.
sunt eu prea egoist sau prea autist dar nu ma prind. exista si oameni care nu ar putea sa faca pt altii ceva (eventual si mai ales daca aia sunt niste "ceilalti", asa, nenominalizati fiecare). eu pt aia intreb, sa inteleaga si ei

intreb, fara niciun soi de altceva, simplu, nu inteleg.
- holliday
- elite
bai,dar si baiatul vrea sa modereze!
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
baiatul cui?
daca vrei tu, eu te sustin. ma duc sa strang semnaturi.
tu de ce ai face asta?
daca vrei tu, eu te sustin. ma duc sa strang semnaturi.
tu de ce ai face asta?
- b3
- elite
nu-mi iese nimic, doar informatiile de care beneficiaza toti, si probabil facand ordine si cantitatea de informatii e mai mare decat daca ar fi sat fara caini
Probabil ca in subconstient vreau sa iasa niste proteste, niste petitii de pe forum
Blogul nu e bun ca acolo scrie doar unul si trebuie sa aprobi comentarii, se iau aia la cearta, nu mi se pare fun deloc. Blogul e bun pt stiri sau pt opinii, nu pt comunicare intre mai multi. Forumul e mult mai interactiv. Si e important sa aiba informatii si sa comunice, mai ales cu unii care nu-s in grupul lor de cunostinte. Ca tot ziceai tu ca de ce ai intra pe forum sa intrebi ceva cand pot sa-ti suni colegii sau sa intrebi la spital. Pai d-aia, ca in grupul cu care interactionezi IRL exista un nr limitat de informatii, fiind un nr limitat de persoane. Sigur ca topicul cu salariile la cele 4 spitale platitoare din Bucuresti este tembel pentru cei din Bucuresti, cred ca fiecare are cel putin un fost coleg de facultate la fiecare spital si ar putea sa-l intrebe pe ala. Dar de pe forum afli info si de la Cluj, si de la Sibiu, si daca la spitalul din Macin s-a dat sporul sau nu 

- 187.92a
- addicted
pai intrebam la modul asta de ii spui tu subconstient. adica despre satisfactia de a, sau ceva, nu daca iti iese ceva palpabil si nu la modul paranoid ca ai avea nush ce avantaj etc. si de ce e important pt tine sa comunice X cu Y? et plus, info cu adevarat utile niciodata nu sunt pe forum, parerea mea. mai mult info la mana a doua-treia asa, adica mi se pare mai util emedic sau cum ii zice.
daca esti la spitalul din medias suni la spitalul din medias sau te duci la bacnomat sa verifici, asta daca nu ai pe net si tot, oricum e un topic aiurea pt toata lumea. (desi cel mai de succes).
daca esti la spitalul din medias suni la spitalul din medias sau te duci la bacnomat sa verifici, asta daca nu ai pe net si tot, oricum e un topic aiurea pt toata lumea. (desi cel mai de succes).
- 187.92a
- addicted
bai m-am terminat de ras.
cineva i-a spus lui holliday pe un topic urmatoarea chestie:
nu e minunat?
m-am terminat de ras. am postat aici ca nu stiam unde sa o incadrez

ba mai mult, i-a spus "tinere".
cineva i-a spus lui holliday pe un topic urmatoarea chestie:
someone catre holliday wrote:imi pari genu de medic care n-are multa treaba cu medicina, cu gestul medical ( eventual bube ceva, sau psihiatrie fara suparare pt altii...)
nu e minunat?

m-am terminat de ras. am postat aici ca nu stiam unde sa o incadrez

- marmotul
- elite
mai oameni buni, alte forumuri mediciniste nu mai sunt? ca m-am cam saturat de unele mf-iste de aici

- dexter65
- senior
b3 wrote:nu-mi iese nimic, doar informatiile de care beneficiaza toti, si probabil facand ordine si cantitatea de informatii e mai mare decat daca ar fi sat fara cainiProbabil ca in subconstient vreau sa iasa niste proteste, niste petitii de pe forum
Blogul nu e bun ca acolo scrie doar unul si trebuie sa aprobi comentarii, se iau aia la cearta, nu mi se pare fun deloc. Blogul e bun pt stiri sau pt opinii, nu pt comunicare intre mai multi. Forumul e mult mai interactiv. Si e important sa aiba informatii si sa comunice, mai ales cu unii care nu-s in grupul lor de cunostinte. Ca tot ziceai tu ca de ce ai intra pe forum sa intrebi ceva cand pot sa-ti suni colegii sau sa intrebi la spital. Pai d-aia, ca in grupul cu care interactionezi IRL exista un nr limitat de informatii, fiind un nr limitat de persoane. Sigur ca topicul cu salariile la cele 4 spitale platitoare din Bucuresti este tembel pentru cei din Bucuresti, cred ca fiecare are cel putin un fost coleg de facultate la fiecare spital si ar putea sa-l intrebe pe ala. Dar de pe forum afli info si de la Cluj, si de la Sibiu, si daca la spitalul din Macin s-a dat sporul sau nu
probabil ca pe astfel de topice scri tu b3. adica daca ajung pe la pantelimon si aflu ceva ii informez si pe cei care intreaba dar in acelasi timp ,tinand cont ca sunt persoane care ajung pe acolo si intreaba, am speranta ca ma pot informa.
deci ai grija la limbaj atunci cand iti aperi autoriatea. esti lasa.
acum ti-o spun ca viitor manager, general al medicinei

Marshall Plan http://www.youtube.com/watch?v=iltmQ0eS ... re=related
- dexter65
- senior
eu acum te invat ceva. ok? dar intr-un fel mai spartan.
Madness -> This Is Sparta http://www.youtube.com/watch?v=EmOH5f1J1Uc
deci ai grija de ce faci cu trident si cei ca el.
Madness -> This Is Sparta http://www.youtube.com/watch?v=EmOH5f1J1Uc
deci ai grija de ce faci cu trident si cei ca el.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
trident wrote:someone catre holliday wrote:imi pari genu de medic care n-are multa treaba cu medicina, cu gestul medical ( eventual bube ceva, sau psihiatrie fara suparare pt altii...)
Păi da, ce, psihiatria e medicină? Io nici măcar halat nu am. Vin feșăn la policlinică. Nici injecții nu fac, etc.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- b3
- elite
mie psihiatria, medicina interna, pediatria si mefeu' mi se par "medicina", restul par inginerie/mecanica, centrate pe organ 

- marmotul
- elite
mie mefeul mi se pare statie de sortare, nu medicina
internistii si chirurgii generalisti sunt aia de duc greul in toate spitaloaiele si spitalutele
internistii si chirurgii generalisti sunt aia de duc greul in toate spitaloaiele si spitalutele

- marmotul
- elite
pentru binele tau sper ca te referai la chir si internisti, caci daca ziceai asa ceva despre mf iti luai warn de nu te vedeai 

- marmotul
- elite
vlad s. wrote:Păi da, ce, psihiatria e medicină? Io nici măcar halat nu am. Vin feșăn la policlinică. Nici injecții nu fac, etc.
si ai si numai pacienti sanatosi. super

- dexter65
- senior
nici macar un forum nu sunteti in stare sa-l administrati. e chiar asa greu sa stabiliti niste standarde intr-un regulament si sa dati ban apoi?
- holliday
- elite
trident wrote:bai m-am terminat de ras.
cineva i-a spus lui holliday pe un topic urmatoarea chestie:someone catre holliday wrote:imi pari genu de medic care n-are multa treaba cu medicina, cu gestul medical ( eventual bube ceva, sau psihiatrie fara suparare pt altii...)
nu e minunat?![]()
m-am terminat de ras. am postat aici ca nu stiam unde sa o incadrez![]()
unde e ma ala sa'l raportez, de da date personale pe forum ??

ANUNT:
ANUNT:
- dexter65
- senior
hai sa o luam altfel
zi-le loredana (aka b3) http://www.youtube.com/watch?v=ao1gBUEavDI
Ma uit in fiecare zi la mama si la tata
Parca sunt tot mai obositi, mi se pune pata
Vad cum cad baietii de langa mine,ii tot mai greu
Si incet, incet la fel se duce si sufletul meu
Vino acum ,ia-ma sus ingerash
S-a adunat prea multa suferintza si umilintza
Chiar daca mai vezi oamenii zambind si totul pare bine
Numai banii conteaza, doar asta tine
In cartier tre' sa fii prea baiat-baiat
Sa stai drept, sa nu lasi capul plecat
Respect pentru cartierul meu Pantelimon
M-a invatat sa rezist, sa nu mor.
Sa vina ingerii sa ma ridice la cer
Acum cat lumea e a mea sunt baiat de cartier
Nu ma las (nu ma las) cat am un avantaj
Pariez pe tot ce vreau, imi pun viatza gaj
Numai Dumnezeu stie daca gresesc
Dar eu lupt in continuare, n-o sa ma opresc
O sa reusesc sa tin lumea la degetul mic
Cand m-am nascut in lumea mea n-am primit nimic
Decat spirit de luptator ca sa supravietuiesc
Am o gramada de fratzi care traiesc aici cu gandu':
'Oare cand toate astea or sa se termine (or sa se termine) ?'
Reprezint strada, un mod de viatza de care tie nici nu-ti pasa
E chiar in fatza, (e chiar in fatza), e chiar in fatza
Iti explic chiar acum despre cartier (despre cartier)
Oare stii cum e, doar o plimbare la alt nivel
Ai sa vezi la coltz de strada niste lucruri pe care n-ai sa le-ntelegi
Tu n-ai trait, tu n-ai vazut, tu doar te bucuri
Nimeni n-o sa poata sa ne schimbe pe noi vreodata
Cineva sau ceva in cartier, niciodata
Ma rog pentru baietzii mei, cred, sper
Vreau ingerii sa vina sa ne ridïce la cer, g-yeah !
Caci la capat doar campionii se-ntalnesc
Sunt singur contra lumii si totusi lumea e a mea
Unii nu ma inteleg, zi-le Loredana !
zi-le loredana (aka b3) http://www.youtube.com/watch?v=ao1gBUEavDI
Ma uit in fiecare zi la mama si la tata
Parca sunt tot mai obositi, mi se pune pata
Vad cum cad baietii de langa mine,ii tot mai greu
Si incet, incet la fel se duce si sufletul meu
Vino acum ,ia-ma sus ingerash
S-a adunat prea multa suferintza si umilintza
Chiar daca mai vezi oamenii zambind si totul pare bine
Numai banii conteaza, doar asta tine
In cartier tre' sa fii prea baiat-baiat
Sa stai drept, sa nu lasi capul plecat
Respect pentru cartierul meu Pantelimon
M-a invatat sa rezist, sa nu mor.
Sa vina ingerii sa ma ridice la cer
Acum cat lumea e a mea sunt baiat de cartier
Nu ma las (nu ma las) cat am un avantaj
Pariez pe tot ce vreau, imi pun viatza gaj
Numai Dumnezeu stie daca gresesc
Dar eu lupt in continuare, n-o sa ma opresc
O sa reusesc sa tin lumea la degetul mic
Cand m-am nascut in lumea mea n-am primit nimic
Decat spirit de luptator ca sa supravietuiesc
Am o gramada de fratzi care traiesc aici cu gandu':
'Oare cand toate astea or sa se termine (or sa se termine) ?'
Reprezint strada, un mod de viatza de care tie nici nu-ti pasa
E chiar in fatza, (e chiar in fatza), e chiar in fatza
Iti explic chiar acum despre cartier (despre cartier)
Oare stii cum e, doar o plimbare la alt nivel
Ai sa vezi la coltz de strada niste lucruri pe care n-ai sa le-ntelegi
Tu n-ai trait, tu n-ai vazut, tu doar te bucuri
Nimeni n-o sa poata sa ne schimbe pe noi vreodata
Cineva sau ceva in cartier, niciodata
Ma rog pentru baietzii mei, cred, sper
Vreau ingerii sa vina sa ne ridïce la cer, g-yeah !
Caci la capat doar campionii se-ntalnesc
Sunt singur contra lumii si totusi lumea e a mea
Unii nu ma inteleg, zi-le Loredana !
- dexter65
- senior
si inca o dedicatie ptr b3
TOM JONES - DELILAH
http://www.youtube.com/watch?v=sI5LWwC-cE8
daca aveti idei referitoare la cum as putea sa o conving pe b3 va rog sa-mi scrieti pe pm
TOM JONES - DELILAH
http://www.youtube.com/watch?v=sI5LWwC-cE8
daca aveti idei referitoare la cum as putea sa o conving pe b3 va rog sa-mi scrieti pe pm
- dexter65
- senior
ok, recunosc, mie imi place de b3.
- 187.92a
- addicted
b3 wrote:mie psihiatria, medicina interna, pediatria si mefeu' mi se par "medicina", restul par inginerie/mecanica, centrate pe organ
ti se par venerologia sau gineco centrate pe organ?

bine, asta cu psihiatria mi se pare fortatal, pt ca psyche nu e palpabil ai tras concluzia ca e vreo specialitate intgrativa?

nu intreb despre ATI sau infectioase
marmotul wrote:mie mefeul mi se pare statie de sortare, nu medicina
Medicina de familie este o disciplină academică şi ştiinţifică, care are propiul său conţinut educaţional, care desfăşoară o activitate clinică şi de cercetare
frate ai fost tu la medicul de familie sa vezi ce desfasoara ala acolo? a?
marmotul wrote:mai oameni buni, alte forumuri mediciniste nu mai sunt? ca m-am cam saturat de unele mf-iste de aici
ba da, este. de exemplu era unul la iasi si pt ca na, tot de este frumos trebuie sa contina "med" sau ceva, i-au spus mediasi, ca pluralul de la Medias (orasul).
- dexter65
- senior
poate sa-mi spuna si mie vlad pe ce criteriu imi da warn? cu siguranta pot sa vin cu contrargumente.
oricum ar fi voi nici nu aveti un temei ptr warn-urile astea (ar trebui sa aveti). adica ziceti: hmm mie nu-mi place de asta, hai sa-i dau warn. sau cel putin asa se intelege.
oricum ar fi voi nici nu aveti un temei ptr warn-urile astea (ar trebui sa aveti). adica ziceti: hmm mie nu-mi place de asta, hai sa-i dau warn. sau cel putin asa se intelege.