drcraciun, sunt de aceeasi parere

vlad s. wrote:Băi editat, cred că editat, editat editat editat la editat pe editat-sa!
Pai si de cand se ia warn ca presupun ca cineva are o anumita specialitate? Ca eu presupuneam dinainte sa zica kooksee ce esti, din informatiile pe care le-ai dat tu pe forum. Spre norocul meu, intamplator, nu am dat si glas acestei presupuneri. Uf, nici n-am vazut warnul care a trecut pe langa mine.b3 wrote:Poti sa-l stii cu siguranta doar daca ti l-a zis cineva/l-ai vazut cand a fost postat impotriva dorintei mele. Altfel doar presupui, asa cum se fac multe presupuneri pe forum.
MumaPadurii wrote:Deci daca eu presupun ca Melania nu e arhitecta, ci vanzatoare, sunt pasibila de warn?
MumaPadurii wrote: Asa e cand Garcia imparte dreptatea.
pc7 wrote:si de unde stiu eu lucrul respectiv daca Tu nu l-ai zis??? poate nu explicit, dar cat de prost sa fii sa nu-ti dai seama????
b3 wrote:Poti sa-l stii cu siguranta doar daca ti l-a zis cineva/l-ai vazut cand a fost postat impotriva dorintei mele. Altfel doar presupui, asa cum se fac multe presupuneri pe forum.
MumaPadurii wrote:In concluzie, daca un user ofera tot felul de informatii pe forum si alt user foloseste aceste informatii pentru a trage o anumita concluzie care se intampla sa fie adevarata, adica ghiceste o chestie si spune ce-a ghicit, isi ia warn c-a spus informatii personale?
b3 wrote:In concluzie, nu prea intelegi ce citesti. Nu si-a luat nimeni warn pt ghicit. Evident ca acum o sa scrii tu, o sa spui ca dar vaaaaaaai, tu ai ghicit, tu n-ai vazut niciodata si nici nu stiai despre ce era vorba in discutiile astea de aici, si sa nu indraznesc eu sa editez.
palade wrote:originalule
palade wrote:ce este holidai ? un fel de gluma proasta
MumaPadurii wrote:Vrei sa spui ca daca as fi zis-o eu nu mi-ai fi dat warn pentru postare de informatii private?
b3 wrote:bine muma, cum zici tu.
Va reamintesc ca nu ajuta in aplicarea regulii cu info private nici sugestiile / jumatatile de informatii. De aia am editat ce era mai sus. kooksee a luat warn pt ca a postat o informatie privata despe b3. Nu conteaza din ce domeniu era.
Este usor distractiv sa tot vanez posturile si sa editez, e ca jocul ala cu where's waldo sau gaseste diferentele. Am zis "usor distractiv".
kooksee wrote:b3 wrote:bine muma, cum zici tu.
Va reamintesc ca nu ajuta in aplicarea regulii cu info private nici sugestiile / jumatatile de informatii. De aia am editat ce era mai sus. kooksee a luat warn pt ca a postat o informatie privata despe b3. Nu conteaza din ce domeniu era.
Este usor distractiv sa tot vanez posturile si sa editez, e ca jocul ala cu where's waldo sau gaseste diferentele. Am zis "usor distractiv".
BETREI A POSTAT SINGURICA ACEA INFO SI EXISTA PRINTSCREEN
sau nu trebuia sa deduc din faptul cu conjugi verbul la pers 1 ca esti fata?
kooksee wrote:marsh ma la lantz de aici
kooksee wrote:BETREI A POSTAT SINGURICA ACEA INFO SI EXISTA PRINTSCREEN
b3 wrote:Mi-e sila de tampenia asta, holliday, nu de imed.
trident wrote:"...eu unul as zice da, sunt dermatolog, mare jmen..."
Blegoo wrote:de ce dezvăluirea specialității e ceva groaznic
kooksee wrote:"...din cauza mediului concurential anemic ai senzatia ca esti si tu un fel de medic..."
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests