A-nceput moderarea in forta pe imed?

pareri, reclamatii
Chingachgook
addicted
addicted

Re: A-nceput moderarea in forta pe imed?

Postby Chingachgook » Mon May 19, 2008 5:26 pm

tana iubeste trident
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

tana
elder
elder

Postby tana » Mon May 19, 2008 5:48 pm

normal. tu nu?
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon May 19, 2008 5:54 pm

de ce crezi ca sunt gelos pe tine?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

tana
elder
elder

Postby tana » Mon May 19, 2008 6:01 pm

pai si atunci de ce nu zici si tu ca vrei tridentu inapoi? poate vine...

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon May 19, 2008 6:04 pm

nu vreau.

sentimentele e una, ordinea si disciplina pe forum e alta.
si eu la disciplina tin.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon May 19, 2008 6:28 pm

du-te ma, la bere lasa disciplina
Life's not fair, get used to it

ssss
elder
elder

Postby ssss » Mon May 19, 2008 7:48 pm

Eu cred ca Trident a vrut ban-ul. Nu prea inteleg de ce, dar o avea omul motivele lui. Intrebarea e ce face cu ban-ul, acum ca il are.

Eu cu cine ma mai cert?
Reality is an illusion due to lack of wine

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon May 19, 2008 10:10 pm

e da sigur, a facut si cerere pt ban in 3 culori
Life's not fair, get used to it

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Tue May 20, 2008 12:25 am

Hm...trident...un tip teribilist,arogant(de cele mai multe ori),simpatic(cateodata),istetz...si care ,in timp, se va mai asheza...atunci cand va ajunge el ,acolo ,unde vrea sa ajunga.
Cred ca tuturor ne place si nu ne place trident.In orice caz, un tip care nu te lasa indiferent.
Am ingaduinta fata de atitudinea lui ,pt ca am un frate care era la fel...
Frate,te asteptam ! :D
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Tue May 20, 2008 2:24 am

vlad, si restul, eu revin la obsesia mea (de pe urma careia am fost si eu banat candva): aici nu vorbim de un singur forum, oricat de mult am zice noi "imed". Sunt cateva forumuri, cu userii lor, cu stilurile lor si cu (ar trebui) regulile lor. Userul trident nu enerva (evident, nu pot vorbi in numele tuturor) prin caterinca lui per se (sunt de acord cu tana ca caterinca lui trident era una inteligenta) ci prin cat de appropriate/inappropriate era caterinca lui, pe diversele forumuri. Am cosntatat ca nu exista topic in care trident sa nu se fi bagat, indiferent daca e rezidentiat 2005, 2006, 2009, software, medicina, facultatea, spital, etc. Caterinca lui pur si simplu nu era potrivita in toate situatiile, si avea efectul de a banaliza, intrerupe, sau schimba topicul si sensul unei discutii. Si, sa nu fie cu suparare, dar multi useri de aici ii cantau in struna. O discutie despre orice, ajungea scurt, cu marea contributie a lui trident (dar nu numai, vezi exact acest topic), sa se transforme intr-o mirc-uiala banala cu replici de trei silabe.

Ce trebuie facut nu este a bana un user, ci a reorganiza totalmente forumul. In primul si primul rand trebuie sa definim clar ce este forumul asta si ce vrem de la el. E satisfacator sa ai un mirc mai elaborat? Vrem informatie medicala si discutii aprinse dar prietenesti pe diverse teme? Vrem sa fie customer support forum? gazeta de perete? Cu asta trebuie inceput.

Eu zic ca trebuie sa existe o sectiune de caterinca (asta a fost scopul Barului de negri, insa dupa redenumirea nefericita in Diverse practic nu prea se mai stie ce e cu el, o as redenumi sectiunea chiar asa, Caterinci si MiÅŸtouri), sa existe chiar si o sectiune de flaming unde userii se pot descarca unul pe altul fara sa polueze alte discutii, sa existe o sectiune unde oamenii pot discuta linistiti topice pe care ei le considera interesante si serioase - actuala Discutii pe bune (cu un nou titlu, mai potrivit) - fara sa intervina caterinca nimanui (ba ce prost esti, esti penibil, iote ce idee depasita), sau, dace intervine, posturile de caterinca sa fie mutate la sectiunea respectiva. Sa existe apoi sectiuni serioase si sectiuni foarte serioase, in prima categorie fiind de exemplu Facultatea sau Viata in spital (oamenii pot discuta liber, dar sa fie totusi on topic si fara insulte) iar in a doua categorie, de foarte serioase, Cum pleci din tara, Rezidentiat, Tehnice, in care sa se aplice regulri foarte stricte (no flaming, no off topic, fara caterinci si mircuiala). Exista modele care au mers. Fara nici nu fel de falsa modestie, Vizuina a functionat bine in domeniul asta, a fost flexibila si a permis o re-aranjare naturala a sectiunilor (motivele pentru care vizuina a incetat practic sa mai functioneze sunt multe si nu le extind aici, oricum nu este vina lui unul sau altul, ci un complex de circumstante). Mansarda lui Vlad e un exemplu si mai bun.
Nici eu nu am fost adeptul banarii lui trident, am propus sa fie un approach mai consistent si mai fara teama. Si asta nu s-ar aplica numai lui trident. Sa i se mute posturile de caterinca aiurea in alte parti, sa i se stearga cele inappropriate, etc. Eu pe vizuina am lasat asta la latitudinea userilor - toti pot sterge si muta posturi si topice. Paradoxal, nu s-a creeat haos.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue May 20, 2008 2:28 am

saracu eugen, (care-si mai aduce aminte de el) cred ca sughite in garda...
cand voia el sa faca ordine din asta acum vreo 3-4 ani il injuram cu totii. ba unii mi-aduc aminte ca si-au facut chiar si forumul lor. frumoase vremuri.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Tue May 20, 2008 4:05 am

pai propuneam exact acelasi lucru si atunci. Eugen a vrut sa intervina brusc si in forta (stergem, banam, dictatura, nu misca nimeni in front), am spus pe private (intre moderatori) iar apoi pe public ca nu merge sa ai cinci forumuri total diferite cu acelasi set de reguli (or lack thereof). Atitudinea mea a fost interpretata cum a fost interpretata In mode gresit anyway), lucrurile s-au infierbantat de toate partile, end of story. In final banarea mea a fost o chestie personala, a unor admini (eugen si gaurika in principal) impotriva "atitudinii" mele, si nu neaparat impotriva ideilor.
Sustin in continuare aceleasi idei. Forumuri diferite cu reguli diferite si autoritate diferite. Cu un user (sau banarea lui) nu se face primavara, dar macar sa transmite un semnal.

PS de ce nu se introduce shoutboxul iarasi? Era bun pentru chatuiala mircuiala...

adi
elder
elder

Postby adi » Tue May 20, 2008 8:21 am

cred ca orice forum cat de cat complex reprezinta o colectie de "camere" in care intri in functie de ce simti/vrei la un moment dat. nu suntem unilaterali si in concluzie gasesc inutila incercarea de a defini exact (cuvantul asta e bun in science dar e ingrozitor cand vine vorba de oameni si discutii) directia in care vrem sa mearga forumul asta. trebuie sa cream un framework destul de deschis incat sa putem integra orice idee buna, chiar si acele idei care pot fi atat de bune incat ne depasesc capacitatea prezenta de previziune.
cred ca este mai important sa incurajam o atmosfera placuta pe forum, de respect reciproc, care sa atraga discutii interesante si oameni interesanti si interesati sa schimbe informatii, oricare ar fi acelea.
schimbarea titlurilor sectiunilor de pe forum mi se pare o problema irelevanta, cel mult minora, numele este o conventie iar sectiunea respectiva este o entitate dinamica definita de suma discutiilor care o compun.
dincolo de "vizuini" si alte derivatii, amintiti-va cat de intensa era atmosfera pe forum in primul an. era ca si cand o toti iesisem fiecare din carapacea individuala, din izolare, si eram insetati sa discutam. poate ca uneori nu ne respectam unii pe altii, ne certam destul de des sau ne impacam, ma rog, lipsa de respect era compensata de dorinta imensa de a impartasi idei. dorinta asta s-a mai disipat in timp si acum avem nevoie de reguli pentru a nu ucide din fasa discutii care nu au un "suflet"destul de puternic pentru a rezista jignirilor, arogantei nejustificate, "caterincii" fara nici un viitor intelectual. nu exista lucru mai lipsit de sens decat a fi inteligent si a te adanci in prostie si lucruri inutile, a jigni fara rost. este ca si cum ai vrea sa arzi etape si sa castigi recunoastere spunand: "crede-ma pe cuvant, eu sunt inteligent si tu esti prost". orice om cu adevarat inteligent este reflexiv, intoarce argumentul cu 180 de grade si analizeaza. lipsa de reflexivitate genereaza aroganta. daca userii nu poseda reflexivitate, forumul trebuie sa aiba mecanisme de a o instala.
eugen a pus prea mult suflet in forum si poate este un vizionar, in contextul intuirii aparitiei unui "trident". :)
"Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I just beat people up." Muhammad Ali

hector
senior
senior

paradox

Postby hector » Tue May 20, 2008 10:58 am

adevarul e ca nu prea au existat argumente care sa plece de la regulament si care sa justifice banul. altfel descurajati exprimarea.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Tue May 20, 2008 8:10 pm

ei, cand am zis "exact" nu ma gandeam la rigoarea stiintifica. Si da, ma gandeam la mai multe definitii. Cred ca e important sa stim ca o sectiune este de informaare (care sa cuprinda, sa zicem, rezidentiat, cum pleci din tara, tehnice, etc), una de discutii ţintite (facultatea, noutati medicale, etc), una de discutii generale si una de dat la gioale. Face ca administrarea forumului sa fie mai usoara si mai straightforward. Iar numele forumurilor nu sunt asa irelevante, totusi lumea posteaza despre drivere la Software, despre Canada la Cum pleci din tara, si despre grile la Rezidentiat.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Tue May 20, 2008 9:20 pm

geaba atata vorbarie. cert e ca ati lasat imedul fara simbolul sau (sorry, olderi, dar trident e acesta, si cu toata mistocareala lui, e mai simpatizat decat voi toti laolalta).
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Tue May 20, 2008 9:57 pm

asta e parerea ta personala, sau reprezinti cei 6000 de useri ai acestui forum? Si daca (crezi ca) ii reprezinti, pe ce te bazezi, vorba lui Moromete?
Iar daca trident a devenit "simbolul" imedului, asta nu inseamna ca trident e inviolabil. Forumul asta a fost creeat de "olderi" cu un un scop si o idee in minte. Daca forumul se transforma negativ, fondatorii forumului au legitimitatea sa il reorienteze.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed May 21, 2008 1:20 am

hai ma tapirule te-ai atacat ca nu esti considerat simbol?

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 1:29 am

din pacate sunt singurul care a luat atitudine in aceasta problema spinoasa si mi s-a pus pumnul in gura cu un semiban desi am mentionat ca ma voi limita la posturi legate doar de acest subiect; postu' meu de duca zace locked pe undeva prin semnatura dovada ca duare.

dar unde sunt tovarashii lui 3d, hai bai... cei care postam vreascuri la 3 nuaptea, cucule, ce facushi mah, te-ai facut baiat de baiat?, ciripesti numa la ordin sa nu superi pe maria sa, parca erai parte din sfanta treime ... faci pe brutus?!!! danhia, il lasi pe 3d sa muara, te-ai saturat de form, te faci oamă seriuasa?

tapire, care 6000 de iuzeri?! ia vezi cati sunt peste 200 de posturi; daca intra constant aici 10-20 care au cate ceva de spus din care jumate vin sa-l citeasca pe 3d si restul ori scriu ineptii ori vorbesc precum popa la biserica in loc sa scrie carti din philozophia bulii.

o sa va para rau ba! da' va obisnuitzi voi ce k.k.t...
.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed May 21, 2008 4:58 am

arat eu atacat kooksee?
drluis, nu conteaza numarul in sine, ci erijarea in purtator de cuvant - cum vad ca o faci si tu, chiar fara nici o acoperire, chemarea ta la arme a cam esuat dupa cum accepti si tu.
Cam ilogica prezentarea ta, intra douzeci care au ceva de spus din care jumate spun ineptii si cealalta sa il citeasca pe trident. Ce'ntelegi deci prin "au ceva de spus"? Chiar si asa, poate ca tocmai asta este problema. Reducem de la 10-20 care spun ineptii la 5 care discuta discutii. Sau nu.
Daca trident e asa de simbol si de citit, poate sa isi faca forumul lui unde sa se duca miile de tovarasi sa il citeasca si sa spuna ineptii. Nu?

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 5:48 am

tapire, daca ti analizez matematic (deci la rece, forma fond) ultimele 100 de posturi iti dovedesc ca sunt la fel de nefolositoare ca ale lui trident; ba mai mult, se intrevede o umbra de invidie si ura pe care i-o porti de ceva vreme; 3d e tata vostru, va da clasa la toate capitolele numa ca nu-l intereseaza decat bascalia pentru ca asta e formu de cand il stiu, un form de bascalie si mistocareli unde prostii si-o iau peste bot pentru ca aia sunt...se aplica zicala din reclama aia ..."pentru ca merit".

aaa...gata cu bascalia?...ok...spuneti asa si ne tiram fratilor, va lasam melena asta de form (sa nu mi ziceti ca asta e form serios) sa o cosmetizati, este mari okiurile retelei, e loc pentru fiecare supt suare, nu tineam sa ne kăkăm pe imed si sa-l umplem asa de respetc daca nu era voie de la inceputuri. daca asta e sfarshitu atunci so be it...
.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed May 21, 2008 6:53 am

Hauliu :D Dacă trident n-ar fi supărat ar râde şi cu urechile de ce zici tu aici. Alminteri cred că e frumos, trident e norocos că te are.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

latvia
elder
elder

Postby latvia » Wed May 21, 2008 10:36 am

tapirul wrote: Eu pe vizuina am lasat asta la latitudinea userilor - toti pot sterge si muta posturi si topice. Paradoxal, nu s-a creeat haos.

dar nici n a rezistat probei timpului. pacat.
asa cum imi pare si mai rau de o mansarda. a lui vlad. piata romana nr 9.

habar n am cum s a intamplat cu banu da cred ca puteai sa stergi posturile din sectiunile in care nu erau permise manifestarile nepotrivite si gata.

o sa ajunga si asta ca forumu lu perfmed.

tin minte o vreme cand numai posta nimeni cu lunile pe imed.

PS: a facut amrezu, in caz ca uitam

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed May 21, 2008 10:50 am

Nu inteleg de ce s-a luat o masura asa de drastica. Nici motivele nu le inteleg; dar poate sunt prea subtile ca sa ma prind eu.
Daca s-a ajuns la ban inseamna ca moderatorii nu si-au facut datoria si au avut un timp destul de lung pentru a lua masuri. Banul asta e o masura tardiva si brutala. Se putea incerca editarea posturilor, restrictionarea accesului timp de cateva zile cu explicarea motivelor samd.
Banul presupun ca s-a dat in ideea de a imbunatati forumul dar probabil atmosfera se va inrautati.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed May 21, 2008 10:56 am

doctore luis, eu pe tine nu te cunosc, nu stiu daca am citit mai mult de patru posturi ale tale (am auzit de tine in schimb, se pare ca esti un fel de macho al forumului, ar trebui sa imi fie frica de tine? Nu imi este), si nu cred ca tu ai citit alea 100 ale mele, si esti cu atat mai putin in masura sa faci profile psihologice informate care sa mearga dincolo de mama Omida. Lasand la o parte faptul ca ce as simti eu fata de trident nu are abosult nici o relevanta in cazul de fata. Posibil insa sa urmaresti doar sa imi dai peste bot mie - nu te obosi, nu mi-o iau asa usor.

Latvia, motivele disparitiei vizuinii si ale mansardei nu tin de felul cum au fost moderate, administrate, sau concepute. Pur si simplu astfel de fenomene au un timp al lor, ca orice organism. Au functionat cat au reprezentat ceva nou si interesant; acum sunt blogurile la mare moda. Imedul - cum bine zice drluis - a disparut si el de mult, ma refer la imedul ala de inceput, si a ramas un loc de mistocareli si bascalie. A disparut din aceeasi cauza ca si vizuina, nu din cauza unui trident. De fapt trident este un efect, nu o cauza. Un forum care mai este activ doar pentru mistocareli si bascalie atrage tridenţi si doctor luişi ca mierea.

In alta ordine de idei, cand zici "habar nu am cum s-a intamplat cu banul, dar cred ca puteai sa sterg..etc," te adresezi mie? Daca da, esti in eroare, nu eu am dat ban lui trident (nici nu as putea, sunt moderator pe doua sectiuni si atat), nici macar nu am fost eu ala care sa vina cu ideea. Coincidental, eu am propus exact acelasi lucru, stergere de posturi nepotrivite.

Melanio, sper ca nu ma acuzi pe mine si de asta. Sau acuza-ma, de fapt.

hector
senior
senior

Postby hector » Wed May 21, 2008 11:43 am

si mie mi se pare un abuz al administratorilor.

tana
elder
elder

Postby tana » Wed May 21, 2008 1:35 pm

era misto, mey, forumul cu trident in el. avea tonus. si mi se pare funny ca topicul cu cele mai multe posturi de ieri pana azi e asta, unde se discuta despre el. dupa ce nu o sa mai fie nici asta, sa vezi plictiseala... banuiesc ca or sa dispara destui

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 1:40 pm

e uite asa iti vezi prietenii, la momente de-astea...va placu trident huh? da nu asa de mult ca accesu la imed, umbre nerecunoscatoare!
.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed May 21, 2008 4:38 pm

tapirul wrote:.... Posibil insa sa urmaresti doar sa imi dai peste bot mie - nu te obosi, nu mi-o iau asa usor...
....Melanio, sper ca nu ma acuzi pe mine si de asta...

Trilulilu.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed May 21, 2008 5:48 pm

drLouis wrote:nu-l intereseaza decat bascalia pentru ca asta e formu de cand il stiu, un form de bascalie si mistocareli

Bine nene, dar dacă e vorba doar de băşcălie, unde e drama? Sau băşcălia trebuie apărată cu săbii de oţel? Argumente de genul ăsta (plus 3-4 butade de veceu) nu pot decât să-l deservească pe trident. Io dacă i-aş lua apărarea aş zice, tocmai, că era mai mult decât băşcălie în ce făcea el.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 6:05 pm

storietzki, ce s-a vrut a fi a murit demult; imi pare rau ca omorati si ce-a mai ramas; puteti voi sa va scremeti mult si bine sa scoateti cuvintele de oscar ale lu 3d ca sunteti incapabili; aduceti mult a politicieni din aia cu grai controlat care diseca rahatul in enshpe si nu zic pana la urma nimic; crezi ca vorbele tale alese si paraordonate fac mai mult decat o ceapa degerata? crezi ca ma impresioneaza respectul pe care l afisezi cu diacritice si limba romana nemircizata? mi se rupe, sunteti banali, plati in exprimare si gandire, rigizi canonizati stresati si alte apelative fine.

hai ca mi te-am pus in cap si pe tine si sper si pe restu' macar sa plec fericit :lol:
.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed May 21, 2008 6:06 pm

tapiru si adi si vlad, sunteti niste bosorogi plictisitori, cu toata asa zisa cultura a voastra si poliloghia de adormit tancii. o sa ajungeti sa vorbiti numai intre voi. parerea mea, sa nu mai vorbesc in numele altora care au aceeasi parere.
banati-ma daca e adevarat :D
si ma uimeste si pe mine faptul ca nu vad mai multa activitate pro-trident. daca myry nu lua ban, era razbel acum.
We don't have to dance

De profesie optometrist

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed May 21, 2008 6:22 pm

Mda, ce să spun, insulte. Gavrilescule, cască ochii mai bine la topic: nici eu, nici tapirul nu l-am banat pe trident. Moreover, nici nu am susţinut banarea (io cel puţin). Însă suntem aici ca să vorbim: mie îmi pare rău că trident nu are dreptul la replică, fiindcă a ajuns să o daţi voi în locul lui.

Şi frate, nu e vina mea dacă nu pricepeţi ce zic. Ce să fac, să mă apuc să vorbesc ca bebeluşii : lugu lugu, andy, uite topicu mami bubu? Şi scriu aşa fiindcă scriu aşa, nu fiindcă afişez respect sau mă dau mare, etc. În viaţa mea n-am mircuit, habar n-am care sunt prescurtările şi argoul. Departe de mine să dispreţuiesc sh-urile şi tz-urile voastre: din contră, probabil spre deosebire de voi, eu ştiu că erau folosite în stilul telegrafic cu 50 de ani înainte să se inventeze calculatoarele.
Da aşa-mi trebe dacă mă întind la vorbă cu voi. Gata, ignore. Hai vam pupat.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed May 21, 2008 6:31 pm

vlad stroescu wrote: Gavrilescule, cască ochii mai bine la topic: nici eu, nici tapirul nu l-am banat pe trident.

am cascat ochii la topic, am cascat si de plictiseala: nu am zis ca l-ati banat, caci stiam asta, ci doar ca sunteti plictisitori.

vlad stroescu wrote: Şi frate, nu e vina mea dacă nu pricepeţi ce zic.

as pricepe daca m-ar interesa.

vlad stroescu wrote: vam

v-am. asa scrim noi pe mirc.
We don't have to dance

De profesie optometrist

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Wed May 21, 2008 6:35 pm

vlad stroescu wrote:Şi frate, nu e vina mea dacă nu pricepeţi ce zic. Ce să fac, să mă apuc să vorbesc ca bebeluşii : lugu lugu, andy, uite topicu mami bubu? Şi scriu aşa fiindcă scriu aşa, nu fiindcă afişez respect sau mă dau mare, etc. În viaţa mea n-am mircuit, habar n-am care sunt prescurtările şi argoul. Departe de mine să dispreţuiesc sh-urile şi tz-urile voastre: din contră, probabil spre deosebire de voi, eu ştiu că erau folosite în stilul telegrafic cu 50 de ani înainte să se inventeze calculatoarele.
Da aşa-mi trebe dacă mă întind la vorbă cu voi. Gata, ignore. Hai vam pupat.

ioi, imi place cand esti asa, da tot mai tare le scotea 3d :peace:

oricum, ai ratat micrul...mare pacat.
.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed May 21, 2008 6:40 pm

andy gavrilescu wrote:
vlad stroescu wrote: vam

v-am. asa scrim noi pe mirc.

Uau, ce ma-i prins. Ce să facem, nu toţi avem atât-a şcuală. Scrim şi noi cum putem.

Păi nu te obligă nimeni să stai să ne citeşti pe noi. Fă şi tu altceva, ceva ce-ţi place. Veaţa e prea scurtă. Asta-i bună, trebuie să facem divertisment la tot poporu, să nu se plictisească.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed May 21, 2008 6:44 pm

vlad stroescu wrote: Asta-i bună, trebuie să facem divertisment la tot poporu, să nu se plictisească.

n-aveti cum, trident se ocupa de asta.
We don't have to dance

De profesie optometrist

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Wed May 21, 2008 6:48 pm

'dr' pieriLuigi..da' nu ti inteleg inversunarea asta mama..statusi la umbra luni bune,
citesti ultimul post, cum ca a fo banat 3dul si vii sa ne insiri margaritare cu aere de mistico-instigator de parca noi am cerut ingroparea userului

pana te mai documentezi care a fo situatia,
un hai sector educativ

Lupta Mircea

adi
elder
elder

Postby adi » Wed May 21, 2008 7:37 pm

observ cu incantare ca in sfarsit a scris si dr louis un post mai mare de 2-3 cuvinte si cat de cat coerent. :) deci se poate! :D

voi, "astia mai tineri" :) confundati o discutie placuta cu caterinca ieftina, pretindeti ca noi suntem rigizi in gandire pentru ca nu va dam voie sa va bateti joc de altii mai cu bun simt. ei bine, intr-un mod mai indreptatit si mai cu respect decat a facut-o trident, noi am hotarat sa-l reducem la tacere. cum este? cum va simtiti? a, va simtiti nedreptatiti? why, voi faceati acelasi lucru fara a avea insa vreun motiv! :) reflexivitatea de care vorbeam in alta parte va lipseste cu desavarsire.
de ce nu va sunati/mirch-uiti intre voi, trident si dr louis & Co si vorbiti in modul in care vreti sa o faceti aici? de ce va trebuie imed-ul ptr asta? daca spuneti ca oricum voi erati imed-ul, perfect atunci, mutati acest "imed" al vostru intr-un loc propriu, sunt curios cat o sa supravietuiasca si abia astept sa gresesc spunand ca nici macar o luna.

trident poate are nevoie de un timp in care sa se gandeasca daca vrea sa-si schimbe comportamentul online. nu i s-a cerut sa aiba mai putin umor, ci sa aiba mai mult respect fata de alti useri. voi nu intelegeti inca faptul ca oricine poate sa jigneasca, asta este partea usoara si care nu cere inteligenta, cel mult perseverenta.
"Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I just beat people up." Muhammad Ali

hector
senior
senior

Postby hector » Wed May 21, 2008 8:20 pm

ar putea cineva sa cloneze imedul si sa rezulte un alt imed(v.2)

Return to “Forum feedback”