Shoutbox
- Calico
- addicted
Re: Shoutbox
cred ca de-aia ai si editat ce-ai spus tu, ca sa sterg si eu replica zdrobitoare
- 187.92a
- addicted
-
- elite
Mai am o intrebare tehnica ne-legata de Imed: de la un timp, Gmail nu ma mai tine minte, trebuie sa ma loghez mereu de fiecare data. Nu mi se intampla pe alte site-uri unde mai am login. De ce oare si ce pot sa fac ? Cred ca mi se intampla de cand mi-am curatat cookies ultima data, dar am mai facut asta inainte si nu a contat.
- 187.92a
- addicted
da-mi te rog userul si parola sa verfiic si iti explic apoi de ce, nu pot sti asa fara sa arunc o privire
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Rog insistent pe ultimul care se culcă să nu mai uite să-l scoată din priză pe trident.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
- elite
vlad s. wrote:Rog insistent pe ultimul care se culcă să nu mai uite să-l scoată din priză pe trident.

- 187.92a
- addicted
-
- elite
trident wrote::oops:
Nu inteleg de ce trebuie sa fii embarassed. Ni se intampla la toti (nu stiu exact ce ni se intampla, dar mi s-a parut o expresie de consolare potrivita.)
- Melania
- addicted
vlad s. wrote:Rog insistent pe ultimul care se culcă să nu mai uite să-l scoată din priză pe trident.

- 187.92a
- addicted
nu sunt embarassed, mi s-a parut ok sa zic smileyul ala, atata tot.
-
- elite
trident wrote:nu sunt embarassed, mi s-a parut ok sa zic smileyul ala, atata tot.
Mersi ca m-ai linistit. Fusesem chiar ingrijorat o vreme de reactia ta care mi s-a parut cam ciudata.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
-
- elite
Nu, dar a propos de asistente, ieri l-am prins pe Mads (asistentul medical sef, daca tu nu stii deja, Vlad) cu lectia neinvatata. Eu ii ceream sa ma ajute sa comand limfocitele T (CD4 count) pentru un bolnav HIV+, si i-am zis ca nu gasesc analiza respectiva in programul computerului. Mads insista ca exista si vrea sa-mi arate ca stie el mai bine. Cand colo, el credea ca e vorba de T4 (testul tiroidian). Si nu auzise gresit, ca ii spusesem toata istoria (stia ca bonavul era HIV +). Habar n-avea de diferenta dintre astea doua. Azi s-a revansat opinand ca o pacienta poate avea Turner's. L-am laudat apreciativ, deoarece eram de acord cu el.
- 187.92a
- addicted
-
- elite
Doar cu Mads, ca el e asistentul sef si am mai aflat ca e si vice-administratorul de sectie. Plus ca el a inceput: de cate ori propuneam eu sa incercam un anticonvulsiv la cate un bolnav, l-am prins ca zambea usor ironic, ca si-a dat seama ca mie imi place sa folosesc anticonvulsive (spre deosebire de colegul norvegian).
Bai, sincer, e asa o plictiseala uneori la raportul de garda care trebuie sa dureze o ora indiferent de ce alte prioritati ai sau cate internari/externari sunt, ca incerc sa ma distrez si eu cum pot in timpul lui. Plus ca Mads e usor atipic pentru norvegieni (care sunt modesti de cele mai multe ori, necompetitivi- vezi legea lui Jante, ti-o explica Vlad, daca nu stii de ea). Mads e usor mai agresiv, male-ul alfa pe sectie.
P.S. Dar pana la urma eu l-am dat gata azi ca am sugerat un work-up pentru o epilepsie de lob temporal.
Bai, sincer, e asa o plictiseala uneori la raportul de garda care trebuie sa dureze o ora indiferent de ce alte prioritati ai sau cate internari/externari sunt, ca incerc sa ma distrez si eu cum pot in timpul lui. Plus ca Mads e usor atipic pentru norvegieni (care sunt modesti de cele mai multe ori, necompetitivi- vezi legea lui Jante, ti-o explica Vlad, daca nu stii de ea). Mads e usor mai agresiv, male-ul alfa pe sectie.
P.S. Dar pana la urma eu l-am dat gata azi ca am sugerat un work-up pentru o epilepsie de lob temporal.
- Chingachgook
- addicted
eu sunt convis ca la ora asta Mads e cu ochelarii pe nas si citeste ceva pe wikipedia sa te faca praf maine
(sau f o norvegianca si tot iese mai bine)
si la noi e asta cu rap de garda. terminam in 10 min si apoi ne uitam pe pereti ca nu se face sa plecam la 3:10.
(sau f o norvegianca si tot iese mai bine)
si la noi e asta cu rap de garda. terminam in 10 min si apoi ne uitam pe pereti ca nu se face sa plecam la 3:10.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted
de ce drcraciun nu-l face pe Mads la nivel de bucurat asistente? de ce nu e coada si la el?
de obicei medicii dau mai bien decat asistentul sef, dar sigur, pot intelege cand ezxista si exceptii
de obicei medicii dau mai bien decat asistentul sef, dar sigur, pot intelege cand ezxista si exceptii
-
- elite
Norvegienii sunt usor discriminatori fata de straini. (Nu incerc sa gasesc "scuze", chiar asa e.)
- 187.92a
- addicted
-
- elite
"Norvegiencele" sunt incluse in "norvegieni" (in ceea ce priveste parerea de mai sus).
- 187.92a
- addicted
-
- elite
Ba da, ca eu stiu mai bine ca sunt aici. Alea mai tinere sunt putin mai deschise (fata de straini.), dar nu pe termen lung, doar asa din usoara curiozitate initiala, cum te-ai uita la o maimuta. Alea mai in varsta viseaza dupa italieni (pe forum), dar numai in vacanta, nu sa vina ei aici.
- Chingachgook
- addicted
drcraciun wrote:Ba da, ca eu stiu mai bine ca sunt aici. Alea mai tinere sunt putin mai deschise (fata de straini.), dar nu pe termen lung, doar asa din usoara curiozitate initiala, cum te-ai uita la o maimuta. Alea mai in varsta viseaza dupa italieni (pe forum), dar numai in vacanta, nu sa vina ei aici.
pai frate tu nici de curizoitatea aia initiala nu profiti

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- elite
O sa profit cand o sa ma duc in sfarsit prin vreun club. Am cam evitat pana acum, dar nu se mai poate.
- 187.92a
- addicted
drcraciun wrote:dar nu se mai poate
DA!
pe bune, su umpluse forumul de intrebari daca fetele se simt excitate de nush ce sau de invitatii sa masorare nush ce penis din presa norvegiana.
asteptatm povestirea cu am fost in club, au sarit pe mine, etc. ca aia cu italianca, de care am ras cu spume

- Chingachgook
- addicted
o sa cer warn pt 3d daca mai ironizeaza userii
-
- elite
trident wrote:drcraciun wrote:dar nu se mai poate
DA!
pe bune, su umpluse forumul de intrebari daca fetele se simt excitate de nush ce sau de invitatii sa masorare nush ce penis din presa norvegiana.
asteptatm povestirea cu am fost in club, au sarit pe mine, etc. ca aia cu italianca, de care am ras cu spume
Din club n-are rost sa povestesc ca stiti si voi cum e (sau va inchipuiti cum e). Cu italianca mi s-a parut mai interesanta povestea.
-
- elite
Sa vezi ce plictiseala o sa fie pe forum dupa aia.
- 187.92a
- addicted
cum s-a terminat pana la urma? ca se pare ca nu s-a dus pionierul la ecluza (sau coborat mosul in beci)
-
- elite
Cu italianca ? Pai e inca suspans, n-am sunat-o inca de duminica incoace.
- Calico
- addicted
sau intrat veioza in priza?
- 187.92a
- addicted
- holliday
- elite
Melania wrote:vlad s. wrote:Rog insistent pe ultimul care se culcă să nu mai uite să-l scoată din priză pe trident.Sau sa ii scoata bateriile.
vaaai, a raportat cineva posturile astea rautacioase?
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- Chingachgook
- addicted
vaaaaai ii explica cineva lui h glumele?
- Melania
- addicted
drcraciun wrote:Cu italianca ? Pai e inca suspans, n-am sunat-o inca de duminica incoace.
Ar fi timpul totusi sa ii dai un semn de viata, e cam mult de duminica. Altfel o sa creada ca vrei sa iesi cu ea doar in weekend din lipsa de preocupari.
- holliday
- elite
mi'a disparut portofelul in timp ce scriam pe imed.
o sa ma mai gandesc daca raportez asta moderatorilor.
o sa ma mai gandesc daca raportez asta moderatorilor.
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- Melania
- addicted
mda, kooksee m-a indus rau in eroare. ce chestie, nu pot sa asociez imaginea ursului ala cu kooksee.
- 187.92a
- addicted
imaginea ursului aluia, ca ala este pronume demonstrativ care se acorda cu ursul, adica in genitiv.
- Chingachgook
- addicted
ii facem o surpriza?

vede maine numai ursi aici?
asa cateva ore zic

vede maine numai ursi aici?
asa cateva ore zic