Cred ca e o idee buna sa incercam ceva nou. Ori merge, ori crapam si noi o data...
Pe mine m-ai uitat, dar nu ti-o iau in nume de rau, inteleg ca esti in soc sentimental, asa ca nu ti-ai dat seama ca ai nevoie si de inputul meumaster wrote:baieti (phat, Dan, gamma) am nevoie de un input de la voi pe urmatoarele capitole:
Vad ca nu te preocupa problema de a defini si un microsegment.master wrote:Q. cum stabilim un macrosegment?
A. macrosegmentul este categoria de "piata" pe care dorim sa o servim
Blitz wrote:baieti (phat, Dan, gamma) am nevoie de un input de la voi pe urmatoarele capitole:
- SEGMENTE
- macrosegmente:
- microsegmente:
- SERVICII
- pe macrosegmente
- pe microsegmente
Q. ce inseamna macrosegment si microsegment
A. de ex. macrosegment poate fi sistemul public de sanatate iar micosegmentele pot fi furnizori publici de servicii de sanatate, MS, decidenti politici
Q. cum stabilim un macrosegment?
A. macrosegmentul este categoria de "piata" pe care dorim sa o servim
in momentul acesta as vrea sa stabilim un model de forum.
paulcatalin wrote:bun si cum le coordonezi
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
MumaPădurii wrote:2 ani aveti impreuna, ca pereche
MedKompass wrote:Istoria reprezinta trecutul unei societati si cea mai buna dovada ca lucrurile sunt in permanenta schimbare. Istoria cuprinde pasii schimbarilor pe care o societate le traverseaza. Cunoscand istoria unor locuri, unor grupuri de oameni ne putem explica de ce lucrurile sunt intr-un anumit fel.
Istoria sistemului medical romanesc este si ea interesanta si mi-as dori sa aflu mai multe despre aceasta in limita cunostintelor pe care fiecare dintre coi le are. Sa afli lucruri despre cum au evouluat medicina romaneasca poate fi o pasiune, iar descoperirea, vizitarea unor monumente ale istoriei medicinei, un hobby ptr unele persoane.
Code: Select all
E chiar un topic interesant. Ca niciunul din cei care scriu aici nu-l ia in serios nu inseamna ca un topic rau. Nu va mai raportati la userii actuali.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests