Nu vreti sa povestiti cum e in garzi, ce pacienti trasniti intalniti sau situatii inedite?
Cum sunt garzile la voi?
Uite, la noi, azi-noapte, colegul care a fost de garda a avut placerea sa extraga din vaginul doamnei un prezervativ cu marijuana

vmc wrote:De cand cu restructurarea aceasta ma incurc in stiinta. Vad ca posteaza cris3, ma uit ca pisica-n calendar si nu gasesc. De dimineata Camish. Cu greu am dibuit unde se posteaza.
Va zic si eu una, nu din garda mea, nici macar din sectia mea. Ultima zi din ianuare 2010, zapada de 1,2m, frig cat cuprinde. Ciresar, emotionata inainte de prima zi de lucru aici, normal ca ne-a prins ora 12 noaptea la povesti, dar ea nu si nu, vrea sa mearga sa doarma la ea (in clinica, avea apartament de serviciu). Bine, ne ducem, parchez in fata spitalului, ne invartim prin spitalul ala monstruos, o las quasi-linistita si vreau sa ma intotc la casa mea. Numai la gandul ca trebuie sa trec de la liftul 11 la iesire mi-a dat fiori, asa ca o iau de manuta sa ma conduca. Si cum mergeam noi kilometrii aia prin holl vedem o doamna in varsta coborata parca dintr-un film din anii '40. O doamna pedanta, perfect coafata, machiata, cu pardesiul negru, pantofi si poseta asortate tragea o dihanie de troli. Cum eu nu am dezvoltat simtul observatiei trec fara grija si mai zic si dintr-un reflex 'Abend. Doamna mi-a raspuns si ne intreaba unde e iesirea. Eu fiind insumi derutata unde ar putea fi, se apuca ciresar si-i explica.
Trecem noi si dupa vreo 5m zice ciresar "tu, cu asta ceva nu e in regula, e trecut de miezul noptii, unde merge acum?". Iar eu "nu-ti bate capu, cel mai bine la nemti e sa nu te intereseze". Iesim din cladire, admiram peisajul, iese si doamna, traverseaza si dispare printre cladiri. Ningea frumos, lumina difuza facea sa fie o feerie, liniste s-o tai cu cutitul cand vedem receptionera rupand usa de la intrare si in urma ei un doctor in halat alb si pantofi. Ne intreaba daca am vazut o doamna asa si asa, da vazusem, aratam si cu degetul directia, o iau amandoi in directie, receptionera se intoarce dupa o vreme, iar pe doctor l-am vazut doar pierzandu-se in zare printre fulgii de nea...
Continuarea o stie ciresar, care din informatiile mele a tacut chitic la raportul de garda. Oricum atunci am remarcat ca i se potriveste psihiatria, isi miroase pacientii.
vmc wrote:
Continuarea o stie ciresar, care din informatiile mele a tacut chitic la raportul de garda. Oricum atunci am remarcat ca i se potriveste psihiatria, isi miroase pacientii.
cris3 wrote:Am asistat in garda o gravida care aducea pe lume al 16!!!!! copil![]()
Cum o fi sa ai 16 copii?
Daca se suie toata familia in autobuz, nu mai incape nimeni in autobuz
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
Ioio wrote:
Ei , ai asistat... la al 16-lea copil trebuia doar sa vina aistenta de la Neonat cu cosuletul, sa-l puna la picioarele gravidei si ala micu' sarea in cos , isi taia cordonul, isi dadea o palma peste fund si se culca frumos cu bratarica pe mana.![]()
soto e fain. si realist
ProfDrMedGigiBecali wrote:da mosu tu asa faci sutura supra-orbitala ? gata pui ata si trimiti pacientu acasa?
in tzara morilor de vand de unde esti nu ati auzit de mrt/ct orbital sa nu aiba fata vro fractura ??
in rest povestea e buna, mult peste cea a alinei
ai nota 9 la povestirea faptei
alina ai luat un 6 tras de par
soricel wrote:9 copci e cam mult, drept e, ca sa nu trezesti radiologul. totusi, macar o lipotimie, ceva... inprotocoale nu scrie sa faci de-alea complexe, si nush cat te poti juca in afara lor, sau iti dai tot fluturasu sa platesti ce nu e in protocol...
soricel wrote:care e munca de jos?sa ma duc si io intr-acolo
soricel wrote: adica unde nu ai dubii medic fiind?
Return to “Cum pleci din tara”
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests