Comunicare intre candidatii USMLE
-
- junior
1st Aid Step 1 2006
490pg
http://rapidshare.de/files/23460301/1_06.pdf
Password: http://www.usmle.ge
sariti sa se sterge rapid
490pg
http://rapidshare.de/files/23460301/1_06.pdf
Password: http://www.usmle.ge
sariti sa se sterge rapid
FREE YOUR MIND
- dac
- senior
Nu e o idee buna sa dai rezi si apoi sa pleci. Ia f mult timp si imbatranesti...Trebuie sa te hotarasti cat de devreme, inca din anul 2-3 de faculta, ideal.Dar daca in anul 6 e ok.Oricum in loc sa inveti pt rezi inveti la stepuri. Sunt cam la fel de greu le luat, daca sti engleza cat de cat.
"In lume veti avea necazuri, dar indrazniti, Eu am biruit lumea." Ioan 16:33
- dac
- senior
Daca sunteti careva interesati de rezi in SUA si sunteti mai noi pe forum, va dau un sfat. Incepeti sa invatati cat de devreme: anu 1 2 3 4 5 6. De anul asta vad ca concurenta se inteteste fiindca a aflat lumea ca nu asa de greu. e cam la fel de greu ca si reziul. pe viitor prognozez ca notele vor fi tot mai mari, de aceea zic sa invatti din timp la stepuri si sa luati de la 90 in sus. atunci puteti sta linistiti. dar pt asta trebuie sa invatati cam 1 an pt. fiecare step. cartile sunt usor de gasit.si pe forum si la xerox in Regie,buc le gasesti.
Ideal daca te decizi din anu 4 poti sa iti cauti sa faci un elective in SUA. adica un modul, de ex med interna. si sansele cresc exponential. costa, da, dar merita sa te imprumuti. e o investitie in tine pana la urma.
inca ceva, faceti cercetare din timpul facultatii, vorbiti cu ceva prof, orice, dar arata bine la CV.
Eu sunt in SUA acum si din cate vad romanii sunt f buni in comparatie cu orice natie. nu aveti de ce sa aveti complexe de inferioritate.
sunt spitale cu romanii in care directorii de program sunt asa de incantati ca atunci cand aud ca esti roman deja ai cateva puncte in plus, multumiti-le la colegii mai mari.
In rest bafta si daca aveti intrebari citi atenti forumul si apoi puteti sa ma contactati pe orice subiect.
Ideal daca te decizi din anu 4 poti sa iti cauti sa faci un elective in SUA. adica un modul, de ex med interna. si sansele cresc exponential. costa, da, dar merita sa te imprumuti. e o investitie in tine pana la urma.
inca ceva, faceti cercetare din timpul facultatii, vorbiti cu ceva prof, orice, dar arata bine la CV.
Eu sunt in SUA acum si din cate vad romanii sunt f buni in comparatie cu orice natie. nu aveti de ce sa aveti complexe de inferioritate.
sunt spitale cu romanii in care directorii de program sunt asa de incantati ca atunci cand aud ca esti roman deja ai cateva puncte in plus, multumiti-le la colegii mai mari.
In rest bafta si daca aveti intrebari citi atenti forumul si apoi puteti sa ma contactati pe orice subiect.
"In lume veti avea necazuri, dar indrazniti, Eu am biruit lumea." Ioan 16:33
-
- newbie
tocmai am dat stepul 1
Cineva spunea ca e inchis prometricul in oct! Eu am sustinut stepul 1 pe 25 oct! Oricum vreau sa va impartasesc cateva impresii despre ex:
- grilele mi s-au parut destul de grele - lungi, 7-10 linii + o poza ceva (rx, IRM, CT, histo slide) - e greu sa te incadrezi in 72 sec
- f. multa biochimie, genetica, imunologie - chesii nashpa de superamanunt
- nu ai timp sa te uiti in lab (eu l-am deschis la un block si nu am apucat sa citesc 4 grile!!!!!)
- personalul de la prometric e f. dragut, nu am avut probleme tehnice dar nu au o sala unde sa mananci sau sa fumezi o tigara iar 8 ore de examen....
Daca vrea sa ma intrebe cineva ceva ... sa-mi scrie in PM
Bafta mare!
p. s. nu am inca scorul:(
- grilele mi s-au parut destul de grele - lungi, 7-10 linii + o poza ceva (rx, IRM, CT, histo slide) - e greu sa te incadrezi in 72 sec
- f. multa biochimie, genetica, imunologie - chesii nashpa de superamanunt
- nu ai timp sa te uiti in lab (eu l-am deschis la un block si nu am apucat sa citesc 4 grile!!!!!)
- personalul de la prometric e f. dragut, nu am avut probleme tehnice dar nu au o sala unde sa mananci sau sa fumezi o tigara iar 8 ore de examen....
Daca vrea sa ma intrebe cineva ceva ... sa-mi scrie in PM
Bafta mare!
p. s. nu am inca scorul:(
dr laura petrescu
-
- newbie
Letter of recommandation
Are cineva un model de scrisoare de recomandare!? Ar fi bine sa am asa ceva de la profii de aici pt. interviuri!? Plec in CA peste o luna si as vrea sa iau cu mine cam tot ce as putea avea nevoie pt. urmatoarele etape.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
dr laura petrescu
-
- newbie
caut cazare in Daytona beach Florida
Poate cineva sa ma ajute ,macar cu o idee,cum as putea sa imi gasesc cazare pt o luna in Daytona beach Florida.Eu ajung acolo in 18 decembrie si trebuie sa invat pt step 2 CS pe care il am pe 18 ian in Atlanta.
Pls,pls
multumesc anticipat
Pls,pls

- Vasi
- senior
Ca absolvent, pentru Step 1... formularele le trimit eu sau cei de la decanat? Ce e cu acel formular pe care il completez eu ca sa ii autorizez pe cei de la faculta sa prezinte informatii despre mine? Se va trimite inapoi la faculta si ei trebuie sa il trimita la ECFMG? Ca astia daca e vorba de corespondenta externa sigur nu o trimit de capul lor...
Merci !
Merci !
...::: http://www.medicinist.net :::...::: http://www.forum-medicinist.ro.tl :::...
-
- newbie
aplicatia
Tu tre' sa trimiti actele si formurile pt. aplicatie (doua copii dupa diploma, traducerea, forumurile 344, 345, 186 si 187 pe care le descarci de pe site si o poza). Citeste atent pe site sa nu fi uitat ceva! Dupa ce ecfmg primeste aceste acte si le verifica va trimite la fac un form de verificare a diplomei si va solicita copii dupa foaia matricola (te instiinteaza si pe tine in scris cand trimite astea catre fac). Cam asta e toata treaba..e relativ simplu numai ca tre' sa fii atent la detaliile pe care le gasesti pe site (formul 186 trebuie semnat de decan!)
Good luck!
Good luck!
dr laura petrescu
-
- newbie
CS
Am o rugaminte,are cineva din Bucuresti cazurile printate de pe UW pt CS? Eu am o parte din ele din 2004 dar cred ca sunt incomplete. Thnks
Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
Buddha
Buddha
- victor
- elder
removed some growing spam+reactions: http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php? ... highlight=
-
- junior
Tot citesc si eu sectiunea asta de forum de ceva timp si acum m-am hotarat si eu sa scriu ceva.Mi-am dat step 1 in iulie si nu am luat decat 88.sper intr-un rezultat mai bun la urmatoarele.
Urmarind ce au postat altii chiar pe acest forum am hotarat sa imi dau si rezi,si surpriza am luat la pozitia 415.O sa-mi aleg probabil medicina interna dar as vrea si eu sa va intreb daca stiti la ce spital(eventual si sectie) pot sa chiulesc si eu in primele 6 luni cat probabil o sa-mi ia sa dau step 2CK+CS?Multumesc.
Urmarind ce au postat altii chiar pe acest forum am hotarat sa imi dau si rezi,si surpriza am luat la pozitia 415.O sa-mi aleg probabil medicina interna dar as vrea si eu sa va intreb daca stiti la ce spital(eventual si sectie) pot sa chiulesc si eu in primele 6 luni cat probabil o sa-mi ia sa dau step 2CK+CS?Multumesc.
medicina se face cu pasiune
-
- senior
-
- junior
Eu am invatat cam 9 luni pt step 1,in paralel insa cu mers la stagii in anul 6 si dat cele 13 examene din anul 6(plus facut lucrare de diploma).
Am invatat in principal din Hyield-uri si BRS si grile am facut NMBE,Q bank,USMLE CD si la sfarsit Kaplan simulated exam. La Q bank scorurile erau mereu peste 70%,grilele NMBE mi s-au parut grele si nu prea asemanatoare cu cele de la examen ,la USMLE CD faceam la fel in jur de 70%.Cu o luna inainte de exam am facut KAPLAN simulated exam la care insa am scos 65%.Scorul din 3 cifre la exam a fost 218(deci cam 62%).Cel mai asemanator cu exmenul mi s-a parut kaplan simulated.
Examenul in sine mi s-a parut f greu,in ciuda factului ca m-am pregatit destul de mult pt el.Multe diagrame de la fizio si farmaco si cateva poze de CT SI RMN de la neuroanatomie pe care trebuia sa ghicesti formatiunea anatomica ceruta(fara text clinic inainte).
Am avut si multa biochimie,ceva farmaco,mai putin microbi decat la altii.
Cam atat imi vine in minte acum.Daca mai aveti intrebari osa incerc sa raspund.
Am invatat in principal din Hyield-uri si BRS si grile am facut NMBE,Q bank,USMLE CD si la sfarsit Kaplan simulated exam. La Q bank scorurile erau mereu peste 70%,grilele NMBE mi s-au parut grele si nu prea asemanatoare cu cele de la examen ,la USMLE CD faceam la fel in jur de 70%.Cu o luna inainte de exam am facut KAPLAN simulated exam la care insa am scos 65%.Scorul din 3 cifre la exam a fost 218(deci cam 62%).Cel mai asemanator cu exmenul mi s-a parut kaplan simulated.
Examenul in sine mi s-a parut f greu,in ciuda factului ca m-am pregatit destul de mult pt el.Multe diagrame de la fizio si farmaco si cateva poze de CT SI RMN de la neuroanatomie pe care trebuia sa ghicesti formatiunea anatomica ceruta(fara text clinic inainte).
Am avut si multa biochimie,ceva farmaco,mai putin microbi decat la altii.
Cam atat imi vine in minte acum.Daca mai aveti intrebari osa incerc sa raspund.
- jj
- junior
Salut!
Voi unde ati stat in Phila cand ati fost la CS?
Eu am gasit acest loc ieftin cu dormitor comun cu 23 de $ pe noapte:
http://www.philahostel.org/
West Fairmount Park, 3250 Chamounix Drive
Ce parare aveti?
Voi unde ati stat in Phila cand ati fost la CS?
Eu am gasit acest loc ieftin cu dormitor comun cu 23 de $ pe noapte:
http://www.philahostel.org/
West Fairmount Park, 3250 Chamounix Drive
Ce parare aveti?
- jj
- junior
Bank Street Hostel
Se pare ca vb. singur.
Am stat in altul mai aproape, pe Bank Street, langa Market Street, tot extracheap, 23 $/zi, la 10 min cu subway plus inca 5 by foot de la centru. Am uitat sa chem Philadelphia Health Department, ca sa-i denunt, pt. ca nu respecta toate normele de igiena.

Am stat in altul mai aproape, pe Bank Street, langa Market Street, tot extracheap, 23 $/zi, la 10 min cu subway plus inca 5 by foot de la centru. Am uitat sa chem Philadelphia Health Department, ca sa-i denunt, pt. ca nu respecta toate normele de igiena.

-
- junior
Re: Bank Street Hostel
jj wrote:Se pare ca vb. singur.
cata a costat tot drumul pana in the city of philadelphia?
si toata cheltuiala estimativ(+ mancarea, bilet de metro, alte nimicuri necesare...) sa stiu la cat se ridica o plecare pt CSA
tx
FREE YOUR MIND
- jj
- junior
cata a costat tot drumul pana in the city of philadelphia?
si toata cheltuiala estimativ(+ mancarea, bilet de metro, alte nimicuri necesare...) sa stiu la cat se ridica o plecare pt CSA
Avion: 650 $
Bus: NYC-Phila 40 $ or 20$ on Chinatown bus (toate dus-intors)
Hostel: 23 $ pe noapte
Subway NYC: 7$ si 2 $
Subway Phila: 2.6 $ 2 way
Food: ca si la noi
Avion: 650 $
Bus: NYC-Phila 40 $ or 20$ on Chinatown bus (toate dus-intors)
Hostel: 23 $ pe noapte
Subway NYC: 7$ si 2 $
Subway Phila: 2.6 $ 2 way
Food: ca si la noi
- originaltup
- elder
-
- senior
- originaltup
- elder
-
- newbie
- originaltup
- elder
-
- junior
ORIGINALTUP.poti sa-mi spui si mie daca exista programe care sa ofere facilitati pt cupluri casatorite care aplica in acelasi an?Sau macar ce trebuie sa faca cei doi pt a-si mari sansele de a locui macar in acelasi oras?Aplicam la aceleasi spitale,in aceleasi zone si apoi scriem undeva ca vrem sa lucram in acelasi spital?
- rez_ista
- senior
Salut !
Ma intereseaza si pe mine asta... cu cuplurile. Din cate stiu exista couple's match, uite DoctorD, poate gasesti ceva info bune pe aici...
http://www.nrmp.org/res_match/special_p ... uples.html
Nu stiu insa cum sunt sansele mai bune sa luati Matcul: sa va inscrieti in Match ca si cuplu sau separat ?
Din cate am citit sunt avantaje si dezavantaje la fiecare optiune. De exemplu daca participati ca si cuplu, sunteti practic luati amandoi la "pachet" de catre Programul care va angajeaza (de fapt depinde cred si ce vreti fiecare, IM, Psihi, chirurgie samd), si asta e bine pentru ca platiti o singura chirie si sunteti impruna.
. Insa daca de exemplu unul din voi are dosar mai slab il poate trage si pe celalat in jos
, sau eventual luati un Match intr-un loc naspa...apar frustrari, stiu eu... Daca aveti dosare bune amandoi, e superb sa aplicati asa si cred ca aveti sanse bune.
Daca aplicati separat, e foarte putin probabil sa va angajeze acelasi Program si aste inseamna ca platiti 2 chirii si ca va vedeti la Craciun si Paste, dar dispare dezavantajul de la primul caz.
Asta e ce stiu eu pe tema asta... info luate de prin popor...
Originaltup, astept cu nerabdare si sfaturile tale despre asta, cred ca tu poti da sfaturi mult mai valoroase, fiind un insider.
Ma intereseaza si pe mine asta... cu cuplurile. Din cate stiu exista couple's match, uite DoctorD, poate gasesti ceva info bune pe aici...
http://www.nrmp.org/res_match/special_p ... uples.html
Nu stiu insa cum sunt sansele mai bune sa luati Matcul: sa va inscrieti in Match ca si cuplu sau separat ?
Din cate am citit sunt avantaje si dezavantaje la fiecare optiune. De exemplu daca participati ca si cuplu, sunteti practic luati amandoi la "pachet" de catre Programul care va angajeaza (de fapt depinde cred si ce vreti fiecare, IM, Psihi, chirurgie samd), si asta e bine pentru ca platiti o singura chirie si sunteti impruna.

Daca aplicati separat, e foarte putin probabil sa va angajeze acelasi Program si aste inseamna ca platiti 2 chirii si ca va vedeti la Craciun si Paste, dar dispare dezavantajul de la primul caz.
Asta e ce stiu eu pe tema asta... info luate de prin popor...
Originaltup, astept cu nerabdare si sfaturile tale despre asta, cred ca tu poti da sfaturi mult mai valoroase, fiind un insider.
- doctorpieleanu
- senior
salut,
sunt mai multe posibilitati de a le aduce la cunostinta ca aplicati in cuplu.
Pe formularul de aplicatie exista o rubrica unde poti spune ca aplici in cuplu, care este numele partenerului si pe ce specialitate aplica.
Apoi eu am spus asta si in Personal Statement, la sfarsit unde iti expui asteptarile de la program si planurile de viitor poti spune cat de wonderful and supportive este sotia sau cat de mult te va ajuta faptul ca vei avea langa tine un sot asa de intelegator si supportive. Ma rog...depinde de voi. Mie unele persoane mi-au spus ca stea sunt penibile. Eu am ales sa sa-mi laud in 2 vorbe sotia in PS.
Vin invitatiile la interviu. Daca aplicatiile sunt diferite este posibil ca unele preograme sa va invite doar pe unul. Este ok sa le dai e-mail si sa le spui ca sotia/sotul este aplicant acolo si sa intrebi daca aplicatia i-a fost vazuta.
In cazul meu au fost 2 programe care l-au invitat si pe celalat si unul care a zis sorry.
In comunicarea prin e-mail cu programele atunci cand va programati interviurile este ok ca fiecare sa spuna in email de celalat. Pentru ca asa secretarele pot face legatura din vreme si vor stii ca in ziua cutare vor avea un cuplu la interviu ( ca o paranteza eu am fost la 10 inteviuri si am intalnit doar 1 cuplu de candidati. or fi asa putine cuplurile?)
La interviu nu ratati ocazia de a le spune tuturor celor cu care intervievati ca ati aplicat cu sotul/sotia si ca are si ea/el interviu in aceeasi zi.
Sa nu va surprinda ca dupa toate cele de mai sus unii directori afla chiar atunci de la voi ca sunteti in cuplu.
In legatura cu sansele de a prinde in acelasi spital, nu pot spune prea multe despre match pentru ca am ales sa luam un pre-match. Din ce stiu si Otup tot asa a procedat. daca e sa judecam asa pre-matchul iti garanteaza 100% ca vei prinde in acelasi spital. Nu stiu cum ar fi in match spre exemplu daca unul dintre parteneri este pe ultimul loc de admisi si celalat este sub lista. Nu stiu daca spitalele au optiunea de a lua " la pachet" 2 oameni. In schimb ai tu liste suplimentare la match si poti face diverse combinatii gen: daca eu prind la un Top US hospital sotia sa mearga la alte spitale mai micute in acelasi oras. Spitale care in mod normal nu le-ar fi pus foarte sus pe lista. Veti intelege lucrurile astea sigur cand va veti lovi de ele.
sunt mai multe posibilitati de a le aduce la cunostinta ca aplicati in cuplu.
Pe formularul de aplicatie exista o rubrica unde poti spune ca aplici in cuplu, care este numele partenerului si pe ce specialitate aplica.
Apoi eu am spus asta si in Personal Statement, la sfarsit unde iti expui asteptarile de la program si planurile de viitor poti spune cat de wonderful and supportive este sotia sau cat de mult te va ajuta faptul ca vei avea langa tine un sot asa de intelegator si supportive. Ma rog...depinde de voi. Mie unele persoane mi-au spus ca stea sunt penibile. Eu am ales sa sa-mi laud in 2 vorbe sotia in PS.
Vin invitatiile la interviu. Daca aplicatiile sunt diferite este posibil ca unele preograme sa va invite doar pe unul. Este ok sa le dai e-mail si sa le spui ca sotia/sotul este aplicant acolo si sa intrebi daca aplicatia i-a fost vazuta.
In cazul meu au fost 2 programe care l-au invitat si pe celalat si unul care a zis sorry.
In comunicarea prin e-mail cu programele atunci cand va programati interviurile este ok ca fiecare sa spuna in email de celalat. Pentru ca asa secretarele pot face legatura din vreme si vor stii ca in ziua cutare vor avea un cuplu la interviu ( ca o paranteza eu am fost la 10 inteviuri si am intalnit doar 1 cuplu de candidati. or fi asa putine cuplurile?)
La interviu nu ratati ocazia de a le spune tuturor celor cu care intervievati ca ati aplicat cu sotul/sotia si ca are si ea/el interviu in aceeasi zi.
Sa nu va surprinda ca dupa toate cele de mai sus unii directori afla chiar atunci de la voi ca sunteti in cuplu.
In legatura cu sansele de a prinde in acelasi spital, nu pot spune prea multe despre match pentru ca am ales sa luam un pre-match. Din ce stiu si Otup tot asa a procedat. daca e sa judecam asa pre-matchul iti garanteaza 100% ca vei prinde in acelasi spital. Nu stiu cum ar fi in match spre exemplu daca unul dintre parteneri este pe ultimul loc de admisi si celalat este sub lista. Nu stiu daca spitalele au optiunea de a lua " la pachet" 2 oameni. In schimb ai tu liste suplimentare la match si poti face diverse combinatii gen: daca eu prind la un Top US hospital sotia sa mearga la alte spitale mai micute in acelasi oras. Spitale care in mod normal nu le-ar fi pus foarte sus pe lista. Veti intelege lucrurile astea sigur cand va veti lovi de ele.
- originaltup
- elder
Depinde de program. Unele sunt f deschise ideei de cuplu, altele mai putin. Si intr-adevar depinde de dosarele fiecaruia, cat de apropiate sunt ca "valoare".
Daca sunt apropiate si programul are destule locuri, daca ii place de unul ar trebui sa ii placa de celalalt. Daca sunt diferite, poate fi riscant.
In cazul meu, si eu si sotia am aplicat separat, dar la aceleasi programe, si am luat interviuri aproape in aceleasi locuri.
Iar cand ne-au chemat la interviu era clar ca suntem sot si sotie si ca vrem amandoi in acelasi loc. Puteti sa-i ajutati de exemplu avand o adresa comuna de mail, in caz ca primeste doar unul puteti sa-i intrebati pt cine e, poate primeste si celalalt (am aflat trucul asta de la un rezident, care asa a ajuns sa-si aduca si sotul la interviu si sa se angajeze amandoi, pacat ca dupa ce eram in mijlocul interviurilor).
Nu s-a intamplat sa ne intrebe ce s-ar intampla daca ar primi doar unul dintre noi. Deci e aproape ca si couples' match doar ca sunt sanse mai mari (poate) sa luati interviuri mai multe in total.
In principiu cuplurile sunt vazute ca un factor in "stabilitatea" rezidentului, dar pot fi si 2 potentiale probleme in loc de una.
In mare depinde cat de mult vreti sa fiti in acelasi loc. Daca e pe primul loc, atunci couples'match e clar.
Daca pe primul loc e sa va gasiti pozitii si apoi sa fiti impreuna, probabil se poate si fara couples' match. Si evident, sa aplicati la acelesi programe, sau cel putin in aceeasi zona.
Daca sunt apropiate si programul are destule locuri, daca ii place de unul ar trebui sa ii placa de celalalt. Daca sunt diferite, poate fi riscant.
In cazul meu, si eu si sotia am aplicat separat, dar la aceleasi programe, si am luat interviuri aproape in aceleasi locuri.
Iar cand ne-au chemat la interviu era clar ca suntem sot si sotie si ca vrem amandoi in acelasi loc. Puteti sa-i ajutati de exemplu avand o adresa comuna de mail, in caz ca primeste doar unul puteti sa-i intrebati pt cine e, poate primeste si celalalt (am aflat trucul asta de la un rezident, care asa a ajuns sa-si aduca si sotul la interviu si sa se angajeze amandoi, pacat ca dupa ce eram in mijlocul interviurilor).
Nu s-a intamplat sa ne intrebe ce s-ar intampla daca ar primi doar unul dintre noi. Deci e aproape ca si couples' match doar ca sunt sanse mai mari (poate) sa luati interviuri mai multe in total.
In principiu cuplurile sunt vazute ca un factor in "stabilitatea" rezidentului, dar pot fi si 2 potentiale probleme in loc de una.
In mare depinde cat de mult vreti sa fiti in acelasi loc. Daca e pe primul loc, atunci couples'match e clar.
Daca pe primul loc e sa va gasiti pozitii si apoi sa fiti impreuna, probabil se poate si fara couples' match. Si evident, sa aplicati la acelesi programe, sau cel putin in aceeasi zona.
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"
- originaltup
- elder
-
- junior
-
- newbie
salut !!! sunt cam noua pe forum, si as avea nevoie de ajutor daca se poate... am terminat in 2005, dar incet incet cred ca e mai ine daca as da stepurile si as pleca de pe aici.... m-am mai uitat si eu pe site-uri... am gasit si cam ce iti trebuie pt examene (ma refer la capitole).... dar de carti si altea alea habar n-am de unde sa le iau... am mai gasit pe aici pe forum postate cartile... dar erau linkuri mai vechi.... si nu am mai putut deschide nimic
((
please help

please help

-
- junior
- originaltup
- elder
e o chestie in plus la CV. In programele universitare poate conta (desi nu prea mult), iar in cele community sau university-affiliated mai putin, caci pe ei ii intereseaza in principiu ce faci la ei, nu ce ai facut in Romania.
Ce ai facut in Ro conteaza la impresia initiala, daca esti suficient de bun pt ei sau nu (si dupa cum ti-am zis cu siguranta ca da bine la CV, mai ales pt programele care fac cercetare mai mult), dar dupa aceea pornesti de aceeasi pozitie ca si ceilalti.
Ce ai facut in Ro conteaza la impresia initiala, daca esti suficient de bun pt ei sau nu (si dupa cum ti-am zis cu siguranta ca da bine la CV, mai ales pt programele care fac cercetare mai mult), dar dupa aceea pornesti de aceeasi pozitie ca si ceilalti.
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"
-
am nevoie de ajutor
buna cine ma poate ajuat va rog...astazi am aflat ca mi s-a respins de catre ecfmg aplicatia pentru step 1 ,nu stiu motivul.daca a mai trecut cineva prin asta va rog ,spuneti-mi ce pot sa fac mai departe .si daca trebuie sa fac cere pt recuperare banilor .pt ca nu am reusit sa i-au legatura cu ei inca..
va multumesc mult...
si sarbatori fericite tuturor.
va multumesc mult...
si sarbatori fericite tuturor.
-
- junior
-
- junior
intrebari
Ce parere aveti despre sustinutul CS in orasele din Sud?As vrea sa dau pe la sf lui martie negri.si nu mai sunt locuri decat in Huston si LA.Este vreo diferenta semnificativa fata de orasele din nord?Chiar asa este cum se spune ca sunt mai multi pacienti negrii si nu intelegi deloc ce zic?Prietenii care au dat in Chicago spun ca oricum multi pacienti sunt negrii.
- jj
- junior
Scor Step 1
Mi-a venit azi rezultatul de la Step 1: 96.
Mi-am estimat corect nota, observand ca am gresit aprox. 10 din 50 de intrebari.
E un ex. greu, dar daca inveti suficient de mult timp, se poate lua cu nota mare.
Succes!
Mi-am estimat corect nota, observand ca am gresit aprox. 10 din 50 de intrebari.
E un ex. greu, dar daca inveti suficient de mult timp, se poate lua cu nota mare.
Succes!
-
- senior
Return to “Cum pleci din tara”