Caut partener USMLE
-
- newbie
step 1
Salut,
Studiez medicina in Cluj si zilele acestea vreau sa ma inscriu pentru STEP1.
Pe site-ul ecfmg este precizat ca dosarul necesar inscrierii sa fie trimis de universitate.
Pentru ca nu am incredere in cei de la secretariat vreau sa trimit eu prin fedex acel dosar (totul sigilat). Nu intentionez sa modific nimic, doar sa evit eventualele probleme ce ar putea sa apara datoria celor de la faculta.
As dori sa stiu voi cum ati abordat aceasta problema.
Multumesc.
Adrian
Studiez medicina in Cluj si zilele acestea vreau sa ma inscriu pentru STEP1.
Pe site-ul ecfmg este precizat ca dosarul necesar inscrierii sa fie trimis de universitate.
Pentru ca nu am incredere in cei de la secretariat vreau sa trimit eu prin fedex acel dosar (totul sigilat). Nu intentionez sa modific nimic, doar sa evit eventualele probleme ce ar putea sa apara datoria celor de la faculta.
As dori sa stiu voi cum ati abordat aceasta problema.
Multumesc.
Adrian
- Heimdallr
- junior
Re: step 1
Eu am trimis documentele de extindere a perioadei de eligibilitate prin dhl si nu am avut nici o problema. Am procedat asa tocmai pentru a evita intarzierile , din pacate nu si restul problemelor ce puteau aparea (si au aparut!) cum ar fi completarea cererii cu 3 pixuri (secretara, prorectorul si al meu). Din fericire, cei de la ecfmg s-au dovedit intelegatori. Bafta !
The truth will set you free, but first it will piss you off.
-
buna! looking for study partener for step 1!
buna tuturor! caut pe cineva sa facem grile impreuna! am terminat de citit cartile(am terminat si video) si acum as vrea sa fac doar intrb! if someone interested pls reply! Multumesc!
-
- newbie
Caut partener USMLE
Caut partener de studiu pt Step1. Ar fi super bine daca as gasi pe cineva din Bucuresti. Voi ajunge si eu cu serviciul in Buc sper k din feb. Momentan sunt in Focsani.
E binevenit oricine si din alt oras. Poate ca unde sunt mai multi puterea creste si ne va fi mai usor sa deslusim tainele stufoasei materii pt Step1.
Astept
E binevenit oricine si din alt oras. Poate ca unde sunt mai multi puterea creste si ne va fi mai usor sa deslusim tainele stufoasei materii pt Step1.
Astept

-
- elder
Re: USMLE Step1-partener
invatatul pentru step si cu serviciul nu se pupa prea bine.
-
- newbie
Se pare ca altii au reusit sa faca fata unui job si sa invete si pt stepuri. Acum sunt acolo unde si-au dorit.
Ceea ce spui o spui din experienta sau doar asa? Orice om cu minimum de sinapse functionabile isi da seama ca degeaba are timp sa invete pt stepuri daca nu are bani sa le dea. Majoritatea celor care au dat aceste examene nu erau copii de bani gata si nici nu au castigat la loto in timp ce invatau...deductie simpla=>aveau un job care le permitea sa stranga banii necesari.
Am postat acest anunt pt oameni seriosi, nu pt cei care comenteaza doar ca nu au ceva mai bun de facut.
Ceea ce spui o spui din experienta sau doar asa? Orice om cu minimum de sinapse functionabile isi da seama ca degeaba are timp sa invete pt stepuri daca nu are bani sa le dea. Majoritatea celor care au dat aceste examene nu erau copii de bani gata si nici nu au castigat la loto in timp ce invatau...deductie simpla=>aveau un job care le permitea sa stranga banii necesari.
Am postat acest anunt pt oameni seriosi, nu pt cei care comenteaza doar ca nu au ceva mai bun de facut.
- rouadefoc
- senior
Majoritatea celor care au dat aceste examene nu erau copii de bani gata si nici nu au castigat la loto in timp ce invatau...deductie simpla=>aveau un job care le permitea sa stranga banii necesari.
Deductia este ca ii tineau parintii.Iti ia minim 6 luni de stat acasa la birou si citit manualele preclinice daca mai ai si dvd urile kaplan nu ti mai zic...asa ca nu te descuraja dar sansele sa iei stepul 1 cu servici pe bune scad dp cu timpul si oboseala de la servici, n are rost sa platesti 800$ sa nimeresti sub linie sau un punctaj slab cu care sa ai probleme de meciuit dupa.Fa ti planuri realiste.
Deductia este ca ii tineau parintii.Iti ia minim 6 luni de stat acasa la birou si citit manualele preclinice daca mai ai si dvd urile kaplan nu ti mai zic...asa ca nu te descuraja dar sansele sa iei stepul 1 cu servici pe bune scad dp cu timpul si oboseala de la servici, n are rost sa platesti 800$ sa nimeresti sub linie sau un punctaj slab cu care sa ai probleme de meciuit dupa.Fa ti planuri realiste.

-
- newbie
Multam fain de sfaturi. Nu am picat acum din plop si m-am hotarat sa dau Step-urile fara sa fi cunoscut si alte cazuri...cazuri care acum sunt bine merci in state. Daca au reusit sa ajunga acolo oameni care erau rezidenti pe chir gen sau urgente in tara, eu zic ca se poate sa ajungi si daca esti pe mf...toata lumea stie ca nu e o specialitate "solicitanta" sau nu la fel ca si chir sau urgentele. Deci se poate. Toti cu care am discutat si care au ajuns unde si-au dorit mi-au spus ca planurile mele sunt cat se poate de realiste.
Ideea este ca acest anunt l-am postat pt a gasi un partener de studiu si nicidecum sfaturi despre cat de greu este. Informatii de genul asta le pot lua direct de la cei care sunt cu mult inaintea mea la capitolul step-uri.
Merci oricum.
Ideea este ca acest anunt l-am postat pt a gasi un partener de studiu si nicidecum sfaturi despre cat de greu este. Informatii de genul asta le pot lua direct de la cei care sunt cu mult inaintea mea la capitolul step-uri.
Merci oricum.
-
- elder
oblio606 wrote:Am postat acest anunt pt oameni seriosi, nu pt cei care comenteaza doar ca nu au ceva mai bun de facut.
Pentru a-ti gasi partener (nu inteleg pentru ce ai avea nevoie de asta?!) trebuie mai intai sa inveti sa fii civilizat.
Spor la treaba,
-
- elder
Nu-l lua in seama pe enemy, el chiar crede ca incearca sa te ajute. Nu-ti trebuiesc 6 luni 12 ore/zi, evident, decat daca esti la limita numarului de sinapse functionale( suspectez ca nu e cazul) si nici nu ai cetit nimic prin facultate.
Nici eu nu inteleg de ce vrei un partener, dar succes!
Nici eu nu inteleg de ce vrei un partener, dar succes!
Reality is an illusion due to lack of wine
-
- newbie
In sfarsit cineva cu un comentariu pertinent.
Cautam un partener pt ca am auzit ca ar fi mai usor in cazul in care am ceva nelamuriri. Plus ca poate mai aflu eu ceva info, mai afla si celalat ceva si uite asa ne ajutam reciproc...poate e exagerat spus partener
Ideea este ca e mai usor cand nu esti singur si ai pe cine sa intrebi dk nu ai inteles ceva...poate celalalt are un pic mai multe sinapse sau poate doar a inteles mai bine.
Merci "ssss".
Cat pt "enemy"...ce stii tu despre a fi civilizat? Las-o la punctul mort.
Cautam un partener pt ca am auzit ca ar fi mai usor in cazul in care am ceva nelamuriri. Plus ca poate mai aflu eu ceva info, mai afla si celalat ceva si uite asa ne ajutam reciproc...poate e exagerat spus partener

Ideea este ca e mai usor cand nu esti singur si ai pe cine sa intrebi dk nu ai inteles ceva...poate celalalt are un pic mai multe sinapse sau poate doar a inteles mai bine.
Merci "ssss".
Cat pt "enemy"...ce stii tu despre a fi civilizat? Las-o la punctul mort.
-
- elder
Civilizat inseamna sa vorbesti frumos cand postezi pe un forum, ceea ce nu e cazul tau.
Ia-l in seama pe ssss, ca el stie ce zice.
Numai bine;)
Ia-l in seama pe ssss, ca el stie ce zice.
Numai bine;)
-
- newbie
Am vorbit cat se poate de civilizat, poate ca perceptia ta, "enemy", nu este tocmai la cotele functionale.
Cat despre "ssss"...are mare dreptate si cred k ar trebui sa-l ascult, adica sa nu te introduc in seama. E pierdere de vreme
Hmm. Nu sunt psiholog, dar se pare ca ai ceva frustrari "deep down inside". Apropos, esti ink in Romania? Ar putea fi un motiv.
Cat despre "ssss"...are mare dreptate si cred k ar trebui sa-l ascult, adica sa nu te introduc in seama. E pierdere de vreme

Hmm. Nu sunt psiholog, dar se pare ca ai ceva frustrari "deep down inside". Apropos, esti ink in Romania? Ar putea fi un motiv.
- 999
- senior
oblio606 wrote:Am vorbit cat se poate de civilizat, poate ca perceptia ta, "enemy", nu este tocmai la cotele functionale.
bai aschiutza, faptul ca vrei sa pleci in state nu iti da dreptul sa faci aici aluzii cum ca oamenii ar fi mai frustrati intr-un fel sau altul daca sunt sau nu in Romania, doar pentru ca nu vrei tu sa pricepi un adevar.
pune mana si invata, singur sau cu ajutor specializat daca nu esti in stare by your own, ssss imi parea ca e ironic, dar se pare ca nu te-ai prins.
enemy a spus niste chestii care pe tine te-au atins la sufletel, dar nu pt ca le-ai constientiza, ci pentru ca habar nu ai pe ce lume esti si cu ce se mananca medicina.
ai ambitia sa nu spui ce "lucrezi", nu de alta, dar sa-ti dam un prognostic

si invata sa scrii corect limba romana sa nu cumva sa inveti gresit americana.
ca-ti cam tripleaza timpul de invatare daca nu o metrizezi cum trebuie.
si lasa tonul asta superior, ca inca esti la focsani, nici macar nu ai pus piciorul in capitala, d-apoi in usa.
sa stii ca si in USA sunt locuri mai groaznice de multe ori ca acolo de unde esti tu. asa ca nu te forta sa iei decizii rapide fara sa le gandesti doar de cum ai auzit din povesti si la tele.
si eu iti doresc succes ca ai mare nevoie!
-
- elder
ssss nu era ironic. Enemy e ciudat de formal si stiff, desi relativ politiicos, recunosc. Nici eu nu am intelez unde a fost oblio necivilizat. 999, incepi sa semeni cu h. Credeam ca la nume nou personalitate noua.
Reality is an illusion due to lack of wine
-
- newbie
Vai,vai,vai.
999, ai cumva ceva probleme? Cat despre limba romana, consider ca e destul de buna, iar engleza mea e mai buna decat a multor americani. Cand eu practicam medicina alaturi de cei mai buni medici din tara, tu probabil ca inca nu stiai nici cum te cheama fara sa te uiti la buletin, ca sa nu mai vorbesc ca probabil habar nu aveai ce vrei de la viata.
Ce te face sa crezi ca nu am mai fost in Buc pana acum? Ce copil esti! Tragi concluzii pripite si nu e cazul.
Cum era sa ma prind ca SSSS ar fi ironic cand nu a fost? Dar cam asta este diferenta intre noi doi. Eu vad si iau lucrurile asa cum sunt, iar tu inca mai traiesti in lumea ta.
Multumesc pt urari, dar nu cred ca este cazul.
Ce-ar fi sa te intorci la jucariile tale si la conversatiile puerile cu prietenii si sa-i lasi pe oamenii mari sa poarte discutii pertinente...
999, ai cumva ceva probleme? Cat despre limba romana, consider ca e destul de buna, iar engleza mea e mai buna decat a multor americani. Cand eu practicam medicina alaturi de cei mai buni medici din tara, tu probabil ca inca nu stiai nici cum te cheama fara sa te uiti la buletin, ca sa nu mai vorbesc ca probabil habar nu aveai ce vrei de la viata.
Ce te face sa crezi ca nu am mai fost in Buc pana acum? Ce copil esti! Tragi concluzii pripite si nu e cazul.
Cum era sa ma prind ca SSSS ar fi ironic cand nu a fost? Dar cam asta este diferenta intre noi doi. Eu vad si iau lucrurile asa cum sunt, iar tu inca mai traiesti in lumea ta.
Multumesc pt urari, dar nu cred ca este cazul.
Ce-ar fi sa te intorci la jucariile tale si la conversatiile puerile cu prietenii si sa-i lasi pe oamenii mari sa poarte discutii pertinente...
Return to “Cum pleci din tara”