grile wrote:adyry wrote:victor imi poti explica cum daca se anuleaza 2 grile creste nr.cu punctaj MAXIM???am 949 din cauza cariocii,a cita voi fii la ex. asta nenorocit???de ce stie presa citi sint si cu ce note iar eu nu stiu ca participant??dupa afisarea rezultatelor daca imi este modificata nota fara motiv eu cui ma mai adresez??perioada de contestatii s-a incheiat!!!
Imi permit sa-ti raspund eu pt. ca este f. simplu: daca un candidat avea 949 de puncte si a gresit una dintre cele doua anulate ajunge la 948 de puncte care reprezinta noul punctaj maxim.
In cazult tau, 949 de puncte, daca ai gresit una din cele anulate vei avea 948-maxim, daca nu, vei avea 947 adica primul punctaj dupa cel maxim.
PUTEM AFLA CARE SUNT CELE ANULATE?
alternative wrote:Si, apropo de grilele gresite, anularea lor nu ar fi decat pozitiva pentru cei cu note medii. Sper ca totusi vom afla curand despre ce grile e vorba.
Cheers
oopsminded wrote:Daca ai plecat de la premisa ca in afara de cele doua grile X, Y si Z au facut identic, dupa anulare vor avea toti trei acelasi punctaj.
Vic wrote:Incerc un pronostic...cred ca cele 2 anulate sunt:
1. Cele mai frecvente bacterii patogene implicate in infectiile resp.
2.Doza zilnica de vitamina D este in medie
Parerea mea
iulia wrote:in facultate am invatat de 400, si doza, si necesarul zilnic. am si aplicat chestia asta in spital. dar o sa-mi pic rezi pentru ca n-am stiut ca doza medie este de 500. noi sa fim sanatosi!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest