sarpe wrote:Eu am trecut o data prin carte si pot sa va spun ca sunt mari diferente fata de internet.Nu ma refer doar la testele scoase, ci si la cele care se afla in carte.Enunturi modificate, altele schimbate si tot asa. Ar trebui sa invatati din carte, nu de pe internet.Au modificat foarte multe teste.
irinel wrote:Tot 378 de pag ; are prefata aia celebra semnata prof. Popa, despre care s-a discutat pe forum acum o luna, la aparitia cartilor.
Pur si simplu nu mai inteleg nimic.Poate cei care au cartea spun si ei cate grile sunt ca sa ne edificam (poate din mai multe surse ?...)
prezidentiat wrote:Trec la altceva, eu as face niste teste random pe hardnet.ro, insa faptul ca acolo se gasesc si grilele scoase (gresite, chiar daca sunt "insemnate"), face ca rezultatul testului sa nu fie concludent. Exista optiunea ca testul sa nu ia in considerare respectivele grile la calcularea punctajului? Sau este posibil sa faceti si o varianta fara cele gresite?
Multumesc
PLast wrote:gaurika, poate ca ar trebui schimbat si calculul de pe http://grile.hardnet.ro, ce zici?![]()
Eu, unul, nu sunt prea sigur de stire asta...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest