deocamdata pentru cei care se grabesc sa vada ce si cum o versiune bruta

victor wrote:maine apare in Viata Medicala lista cu grilele retrase din baza de date consecutiv contestarii de catre studenti.
LoS wrote:din cite am vazut nu sint in carte
cod_intrebare temaID intrebare raspunsA raspunsA_corect raspunsB raspunsB_corect raspunsC raspunsC_corect raspunsD raspunsD_corect raspunsE raspunsE_corect pagina
M135035 35 Spălătura gastrică poate fi utilizată şi după câteva ore de la ingestia unor droguri care sunt reexcretate în stomac sau sunt lent absorbite.Indicaţi care din cele enumerate în continuare sunt corecte: Antidepresoare triciclice -1 Anticholinergice -1 Barbiturice -1 Benzodiazepine 0 Digitalice -1 535
gaurika wrote:Cam asha arata baza de date oficiala si originala care ne-a fost pusa la dispozitie ... mai sus oar unul din codurile "problema" ... am vazut si eu diferenta, dar asta se poate concluziona in 2 moduri:
1. ne-a fost pusa la dispozitie o baza de date eronata
2. s-a facut exportul grilelor aiurea la EI ...
de aici incolo, cam totul e discutabil ... din pacate ...
PS: greseala se pare ca e TOTUSI la EI, deoarece au facut exportul cu o numerotare +10 la cod fata de baza de date...
Shi iata ca se intra intr-o dilema NASOALA. CE vor considera corect? Baza de date sau paginile afisate greshit?!
Spor copii... ca vaz ca devine din ce in ce mai "cetzoasa" treaba!
geigle wrote:Ce se mai aude cu grilele de pe hard net ? S-a rezolvat acel bug ?
Sunt absolut sigure corectarile ?
Imi scuzati agitatia, dar in conditiile date...
gianix wrote:Voi ati oobservat ca la Medicala, la Categoriile 22 (Anemii...), 26(AVC...) si 31(Inf. Peri...) nu corespunde ce s-a propus cu ce este scos? In cine/ce sa mai ai incredere? O fi portitza "lor" de scapare ?
Moshilor, mare grija. Fitzi atentzi ca vor sa ne faca...
De asemenea la 38(Pleureziile...).Itemii scosi au alte coduri...
Nici la 41 si 42 nu mi-e rusine...
1.Daca site-ul OFICIAL privind grilele este: http://www.rezidentiat2003.ro, atunci:
2. Exista DIFERENTE GROSOLANE de enumerare si ordonare in urmatoarele categorii de la MEDICALA: Comparati singuri !
3. 22, 26, 29, 31, 35, 38, 41, 42, 49, 51, 54. In aceste directoare, grilele oficiale nici macar nu incep cu numerele din publicatia originala
sava wrote:Am verificat grila cu grila baza de date pentru MEDICALA de pe net -- cartea -- Viata Medicala din 3 oct. 2003.
Iata concluziile:
Grile scoase din carte dar care nu figureaza si in lista din "Viata medicala":
Subiect 22 - Anemii: 29, 39, 45, 50, 68.
Subiect 31 - Infectii perinatale: 23, 28, 38, 69.
Subiect 41 - Reumatism articular: 35
Subiect 51 - Insuficienta renala acuta : 18, 19, 20, 21
Subiect 54 - Spondilita anchilozanta: 25, 38, 39, 8, 9, 10
Subiect 15 - Ulcer: 31
Grile care figureaza in lista din "Viata medicala"dar care nu au fost scoase si din carte :
Subiect 22 - Anemii: 17, 31, 41, 47, 51
Subiect 31 - Infectii perinatale:24, 29, 41, 70
Subiect 41 - Reumatism articular: 65
Subiect 51 - Insuficienta renala acuta :29, 30, 31, 32
Subiect 54 - Spondilita anchilozanta: 14, 27, 28, 82, 83, 84
Subiect 15 - Ulcer: 17
Subiect 12 - Ocluzia arteriala: 72.
Dupa cum se observa la primele 6 titluri este vorba de acelasi numar de intrebari care se regasesc fara acoperire in "Viata medicala" sau in carte.
Alte neconcordante nu mai apar. Codul grilelor dupa care m-am ghidat este cel publicat pe internet. Ceea ce ma uimeste este faptul ca atunci cand am confruntat cartea de grile cu grilele printate din baza de pe internet, am gasit la anumite capitole, grilele in cu totul alta enumerare, in timp ce la majoritatea capitolelor se respecta in totalitate ordinea din baza de internet. M-am intrebat daca nu cumva ei au avut cu totul alta codificare a grilelor si ca din aceasta cauza s-ar putea sa apara neconcordante. Interesant este totusi faptul ca nu era vorba de capitolele la care am gasit actualele neconcordante. Credeti ca este posibil sa fi aparut diferente intre codificarea dupa care s-au tiparit grilele si codificarea pe baza careia am facut noi contestatiile?
Exemplu: la Spondilita anchilozanta grilele 25, 38, 39 care erau scoase din carte sunt corecte , in timp ce grilele 27, 28 care nu erau scoase din carte dar care in schimb figurau in "Viata medicala" ca si contestate sunt gresite. Intrebarile 8, 9, 10, 82, 83, 84
(vezi listele de mai sus) sunt din alta materie. Concluzia?!....
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests