Grile rezidentiat 2003 online: anunturi, intrebari
- H de H
- senior
- prezidentiat
- senior
- rocsa
- senior
- otalen
- senior
am fost vis-a-vis de drept si nu am gasit-o la nici unul din cele 3-4 centre de copiere cartea de medicale de rezi, sau de alta specialitate.
ce stii, poate i s-a parut ca am mutra suspecta, de gardist sau asa ceva.
chestia e ca n-o aveau, sau asa mi-au zis
la care trebuia sa merg?
ce stii, poate i s-a parut ca am mutra suspecta, de gardist sau asa ceva.
chestia e ca n-o aveau, sau asa mi-au zis
la care trebuia sa merg?
"Dont't just Do something, Sit there!"
- sl0bizz
- elder
otalen wrote:la care trebuia sa merg?
vorbeste cu vreun ministru, poate ti-o traduce.
Daca va prisosesc sau va trebuie obiecte, incercati Freecycle Bucuresti. Daca nu va trebuie nimic, ma supar.
- besty
- senior
Vis-a-vis de facultatea de drept e un xerox care are afara un panou pe care scrie mare xerox. E chiar langa terasa de pe colt, in statia de autobuze si troleibuze care merg spre Universitate. Eu am fost cu cartea cuiva si mi-au spus ca o au ei, ca au auzit ca e o carte noua si si-au tras si ei un exemplar. Mi-a tras-o in 5-10 minute de pe exemplarul lor. Xeroxul este intr-o camera f mica cu 2 xeroxuri. Pretul este 500 lei pagina pe o fata si 600 fata-verso. Asta se intampla luni. Daca nu a vrut nu stiu ce sa zic Sorry. Nu am vrut sa fac glume proaste. Eu am fost bine intentionata. Daca mai mergi spune-i ca de la ei si-a mai tras si altcineva la xerox.
- Dan
- Master of Disaster
Pai e vorba de xeroxul ala care e undeva intr-un gang, si cum ai intrat acolo e in dreapta. Ce-i drept e destul de ascuns...
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
http://www.imed.ro/forum
- Scoro
- senior
grile de medicala
Tot nu m-am lamurit: in cartea de grile pentru medicala exista grile NOI fatza de cele deja publicate pe net?
Daca da, cam cate?
Se mai publica pe net?
Daca da, cam cate?
Se mai publica pe net?
- cdarau
- senior
Re: grile de medicala
Scoro wrote:Tot nu m-am lamurit: in cartea de grile pentru medicala exista grile NOI fatza de cele deja publicate pe net?
Daca da, cam cate?
Se mai publica pe net?
Grilele "noi" de Bucuresti se vor publica direct la ex. de Rezidentiat
- victor
- elder
- PLast
- senior
In sfarsit am pus mana pe cartea de grile pt chirurgie. In boala varicoasa nu mai apar grile din boala trombo-embolica; in hernii hiatale nu mai sunt intrebari si din esofagul barett si BRGE. Cu cele din harrison, nu stiu inca ce s-a intamplat, n-am avut timp sa ma uit peste ele.
Intrebarile nu mai au cod, asa ca pana nu le facem nu ne vom da seama daca sunt altele in plus (cele de Bucuresti), dar si asa...
Inca un lucru interesant! Nu sunt marcate intrebarile cu 1 singur raspuns corect. Sa speram ca NU va fi asa si la examen.
Over & out...
Intrebarile nu mai au cod, asa ca pana nu le facem nu ne vom da seama daca sunt altele in plus (cele de Bucuresti), dar si asa...
Inca un lucru interesant! Nu sunt marcate intrebarile cu 1 singur raspuns corect. Sa speram ca NU va fi asa si la examen.
Over & out...
- prezidentiat
- senior
Na, ca mi-a parvenit si mie cartea de grile de stoma si, cu stupoare descopar gresheli la tot pasul. Grilele de Bucuresti bineinteles ca nu au fo' corectate, au greseli de-a dreptul brutale. Probabil de-asta se zice ca nu se vor folosi la examen.
Bun, dar altceva ma roade pe mine. In prefata semnata de prof. Fl. Popa scrie clar si negru pe alb ca testele au doar caracter de autoevaluare a cunostintelor candidatilor. Na?
...Cand e consiliul ala?
Bun, dar altceva ma roade pe mine. In prefata semnata de prof. Fl. Popa scrie clar si negru pe alb ca testele au doar caracter de autoevaluare a cunostintelor candidatilor. Na?
...Cand e consiliul ala?
cainii latra, caravana trece
-
- PLast
- senior
- muky
- junior
Io am facut aku grilele de la cancerul gastric( din carte ) shi nu mai exista nici o grila cu referire la sarcoame sau tumori benigne...sunt doar din cancer adica adenocarcinom...dupa parerea mea subiectul e destul de clar iar la subiectele la care au vrut sa bage toate tunorile le-au denumit ca atare...vezi tumorile rectului sau tumorile colonului...
- PLast
- senior
-
Cancerul gastric
Va rog sa imi trimiteti intrebari pertinente din subiectul "Cancerul gastric", intrebari pe care vi le-ati pus in timpul pregatirii pentru rezidentiat si la care nu ati gasit un raspuns.
- cdarau
- senior
Re: Cancerul gastric
Dorian wrote:Va rog sa imi trimiteti intrebari pertinente din subiectul "Cancerul gastric", intrebari pe care vi le-ati pus in timpul pregatirii pentru rezidentiat si la care nu ati gasit un raspuns.
Ce sanse am sa NU fac aceasta boala
- cdarau
- senior
- Tyby
- Dungeon Keeper
cdarau wrote:Va rog sa ne anuntati daca si cand veti revizui baza de date fara grilele excluse
cat de curand ... deocamdata suferim de o boala grava shi incurabila: lipsa ACUTA de timp ... shi treaba garla ...
2-3 zile ... daca nu reushesc maine, luni sper sa fie gata ...
Spor!
formerly known as gaurika ...
May the best from your past be the worst in your future!
Tyby out!
Tyby out!
- Tyby
- Dungeon Keeper
- prezidentiat
- senior
- Tyby
- Dungeon Keeper
pai despre asta era vorba ...
ce shi cum modificat in cele ramase - sorry man, dar nu am de unde shti ce shi cum ... shi nu stau acum sa compar testele din baza de date cu cele din carte
1. nici daca imi datzi bani
2. nici daca imi dau cei in drept voie (e material copyrighted, anyway).
Sau poate ca nu am intzeles eu bine ce altceva voiai ...
ce shi cum modificat in cele ramase - sorry man, dar nu am de unde shti ce shi cum ... shi nu stau acum sa compar testele din baza de date cu cele din carte
1. nici daca imi datzi bani
2. nici daca imi dau cei in drept voie (e material copyrighted, anyway).
Sau poate ca nu am intzeles eu bine ce altceva voiai ...
Tyby out!
Tyby out!
- prezidentiat
- senior
stai linistit... Eu nu am mai umblat pe grile.hardnet.ro, am tot facut teste pe med.pub.ro/rez, dar pe hardnet nu, asa ca nu stiam ce a fost inainte.
Fain ar fi sa aflam daca se vor folosi grilele de Bucuresti sau nu la ex, pentru ca grilele de Bucuresti sunt singurul motiv pt care inca mai purec cartea de grile. Daca as sti cu certitudine ca nu-s valabile, as face mai departe grile pe grile.hardnet.ro si as renunta la cartea de grile, ca e destul de incomod cu atatea carti pe masa: si bibliografia si cartea de grile.
In concluzie, scuze, n-aveam alte pretentii, chiar nu stiam care e treaba.
Fain ar fi sa aflam daca se vor folosi grilele de Bucuresti sau nu la ex, pentru ca grilele de Bucuresti sunt singurul motiv pt care inca mai purec cartea de grile. Daca as sti cu certitudine ca nu-s valabile, as face mai departe grile pe grile.hardnet.ro si as renunta la cartea de grile, ca e destul de incomod cu atatea carti pe masa: si bibliografia si cartea de grile.
In concluzie, scuze, n-aveam alte pretentii, chiar nu stiam care e treaba.
cainii latra, caravana trece
- dana7
- newbie
Am tras o comparatie la grilele "scoase" de pe hard net (medicala) si codurile din VM si nu am trecut de prima pagina a temei 1:daca M101004 este scoasa de ce mai apare ca valabila pe hard.net?Daca ma insel e din cauza codurilor pe care le am tot de pe net,dar e usor dragi colegi sa faceti o verif rapida dupa indicatiile mele si sa ma faceti atenta !Oricum ,multumiri Gaurika,sa zicem ca e din cauza vitezei!
- Tyby
- Dungeon Keeper
nu e din cauza vitezei ... pur shi simplu ASHA am eu codurile din fishierul XLS pe care l-am primit ...
104 NU apare ca fiind scoasa ...
PS: nu-tzi inchipui ca am stat manual sa scot cateva mii de grile ... am facut nishte scripturi care, pe baza codurilor date de ei, au facut modificarile in baza de date ... shi daca eu e foarte posibil sa greshesc, computeru' e mult mai putzin pasibil la asha ceva.
asha arata fishierul de medicala pe care am aplicat scriptul:
Spor!
104 NU apare ca fiind scoasa ...
PS: nu-tzi inchipui ca am stat manual sa scot cateva mii de grile ... am facut nishte scripturi care, pe baza codurilor date de ei, au facut modificarile in baza de date ... shi daca eu e foarte posibil sa greshesc, computeru' e mult mai putzin pasibil la asha ceva.
asha arata fishierul de medicala pe care am aplicat scriptul:
M101001
M101002
M101003
M101005
M101009
M101011
M101014
M102001
M102007
Spor!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tyby out!
Tyby out!
- dana7
- newbie
- Tyby
- Dungeon Keeper
multzam de apreciere ...
bineintzeles, daca mai gaseshti bube in kap (sunt in mod SIGUR scapari in codul pe care l-am scris ... deja s-a extins mult shi imi e greu sa-l urmaresc ... au fost situatzii in care a trebuit sa trec prin tot de la inceput ... sigur am facut tampenii ).
Mi-ar fi mai ushor daca ati folosi (si) link-ul feedback din meniul site-ului, pentru ca primesc informatzia completa si repede ...
Spor!
bineintzeles, daca mai gaseshti bube in kap (sunt in mod SIGUR scapari in codul pe care l-am scris ... deja s-a extins mult shi imi e greu sa-l urmaresc ... au fost situatzii in care a trebuit sa trec prin tot de la inceput ... sigur am facut tampenii ).
Mi-ar fi mai ushor daca ati folosi (si) link-ul feedback din meniul site-ului, pentru ca primesc informatzia completa si repede ...
Spor!
Tyby out!
Tyby out!
- irinel
- junior
As avea si eu o sugestie pentru moderatorii site-ului http://www.grile.hardnet.ro ; daca s-ar putea afisa liste separate cu top ten testeri pe specialitati, deoarece in afara de chirurgie, ceilalti nu prea pot sa vada care este media punctajelor din specialitatea lor.
Multumesc.
Multumesc.
- adyry
- senior
- Tyby
- Dungeon Keeper
hauci ... o sa incerc ... uite ca la asta NU m-am gandit ...
eventual voi afisha CHIRURGIE shi altele
OK, am luat shtiintza!
PS: statisticile exista, numai ca pe celelalte specialitatzi NU sunt punctaje indeajuns de mari sa intre in top ...
eventual voi afisha CHIRURGIE shi altele
OK, am luat shtiintza!
PS: statisticile exista, numai ca pe celelalte specialitatzi NU sunt punctaje indeajuns de mari sa intre in top ...
Tyby out!
Tyby out!
- Tyby
- Dungeon Keeper
Your wish is my command
http://grile.hardnet.ro/bestof
le veti vedea shi pe categorii ... dar deocamdata atat ...
Spor!
PS: voi scoate punctajele SUB 200 ... din motive LESNE de intzeles
PPS: facut shi categoriile. ..
http://grile.hardnet.ro/bestof
le veti vedea shi pe categorii ... dar deocamdata atat ...
Spor!
PS: voi scoate punctajele SUB 200 ... din motive LESNE de intzeles
PPS: facut shi categoriile. ..
Tyby out!
Tyby out!