Am creat acest topic pentru a le mai goli putin pe altele de contrari intre membri care cam "sufoca" informatiile.
Asadar...libertate TOTALA pentru polemici despre Rezidentiat sau alte examene etc

PS: Parca vad ca va fi singurul mesaj...

Nautilus2000 wrote:"Pana la urma rezidentul e tot un fel de student"
Am impresia ca nu stii ce spui!!! Vezi, tocmai aici este problema, ca nici noi nu suntem constienti de valoarea noastra si nu stim sa ne "vindem"! Eu am dat o licenta destul de serioasa pentru care chiar am invatat, am facut un an de stagiu "pe bune", nu doar cu prezenta, am si o varsta la care nu prea ma mai simt "un fel de student"! Faptul ca trebuie sa inveti ca rezident si sa dai examene nu inseamna ca esti "tot un fel de student" ci ca esti medic si nu "un fel de medic" ci unul adevarat deoarece continui sa te pregatesti intr-o specializare anume "aleasa" in urma unui examen foarte dur (daca stii ce este asta!) pentru a fi foarte bun in ceea ce faci! Faza aia cu medicul care trebuie sa invete toata viata nu e spusa aiurea si asta nu inseamna ca este "tot un fel de student"! Treaba ta ca nu te simti medic, dar eu din momentul in care mi-am luat examenul de licenta am realizat ca sunt MEDIC!!!
Wustenfuchs wrote:
vai Nautilus!...eshti medick!...a kazut matza-n koada amice...
...ce disckurs patetick shi penibil...
...mi se face greatza...medickule
Wustenfuchs wrote:...shi ce mai "intzelegi" tu danutzule, alias "master of destruction"....![]()
![]()
originaltup wrote:Ce misto e sa nu mai fii moderator
denim wrote:Bai! Singurul care are voie sa insulte pe site-ul asta sunt eu.
denim wrote:Merci mult. Oricum, am vorbit si cu Eugen si el mi-a spus ca am voie sa injur pe forum. Ca oricum ne stim de mult... si eu si cu el suntem colegi de banca.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests