Discutii generale rezidentiat 2003
-
- newbie
Ma uimeste faptul ca totusi aveti ochii inchisi!! Premizele acestui examen au fost din start partinitoare - Nu mi se pare absurd faptul ca fiecare se gandeste in primul rand la sine - asta este un lucru omenesc insa ma gandesc cu groaza ca sunteti EXTREM de dezbinati. Cei cu punctaje maxime ORICUM vor avea baraj deci vor repeta examenul. Dar daca asta se intampla numai pentru ei este imoral fata de ceilalti, pentru ca aceleasi criterii trebuiesc aplicate tuturor. Voi nu ati dat "pre-rezidentiat" pentru a afla cine merita sa mearga mai departe. De aceea solutia este sa se repete cu teste la prima vedere pentru toti candidatii de pe chir si medicale.
-
- newbie
[quote="just_a_voice"]
Stii ceva!
Ma uimeste faptul cum puteti fi de "INCONSTIENTI" - voi care va considerati "NEDREPTATITI"!
Cei care vor "REPETA" acest REZIDENTIAT SUNT TOTAL NEDREPTATITI pentru ca SUNT PRIMII.
Cum adica sa repete rezidentiatul "CEI CARE N-AU LUAT" ?
Tu gasesti normal ca cei care au luat PRIMII in loc sa fie FELICITATI trebuie sa mai treaca o proba.
Un stat civilizat asa ar fi facut?
Suplimentau numarul de locuri cu cel care era necesar ca PRIMII sa-si poata alege linistiti specializarea.
NICI INTR-UN CAZ SA REPETE UN EXAMEN CARE A FOST PENTRU TOTI LA FEL?
TU DE CE N-AI LUAT!
DACA ESTI CAPABIL RASPUNDE LA ACEASTA INTREBARE?
MULT SUCCES LA ANUL!
Stii ceva!
Ma uimeste faptul cum puteti fi de "INCONSTIENTI" - voi care va considerati "NEDREPTATITI"!
Cei care vor "REPETA" acest REZIDENTIAT SUNT TOTAL NEDREPTATITI pentru ca SUNT PRIMII.
Cum adica sa repete rezidentiatul "CEI CARE N-AU LUAT" ?
Tu gasesti normal ca cei care au luat PRIMII in loc sa fie FELICITATI trebuie sa mai treaca o proba.
Un stat civilizat asa ar fi facut?
Suplimentau numarul de locuri cu cel care era necesar ca PRIMII sa-si poata alege linistiti specializarea.
NICI INTR-UN CAZ SA REPETE UN EXAMEN CARE A FOST PENTRU TOTI LA FEL?
TU DE CE N-AI LUAT!
DACA ESTI CAPABIL RASPUNDE LA ACEASTA INTREBARE?
MULT SUCCES LA ANUL!
-
- newbie
Parerea mea e ca peste tot exista invingatori si invinsi...si intotdeauna invinsii vor fi nemultumiti...Mi se par de-a dreptul inutile amenintarile cu repetarea rezidentiatului...cum sa ceri sa se repete ceva ce a decurs perfect legal?!doar pt ca nu ai luat?asa, in fiecare an vor fi respinsi la ex de rezi...ce-ar fi sa se ceara repetarea mereu?!Important e ca cei care au luat...au luat in conditiile actuale...nu are nimeni cum sa conteste lucrul asta...Nici eu nu am luat punctaj maxim dar nu invinovatesc pe nimeni pt asta...ma invinovatesc pe mine ca pana in ultimul moment am crezut ca grilele nu vor fi identice si am perseverat in a insista pe carti si nu pe grile...m-am inselat...a fost riscul meu...nu trebuie sa sufere nimeni altcineva pentru asta ...poate nu iau rezi anul asta, desi am 930 de de puncte si am dat pe stoma...nu se stie niciodata...dar fratilor...ce ati invatat nu va ia nimeni....macar asta fiti constienti daca va sustineti atat de inversunati valoarea...Mereu exista invingatori si invinsi...Puterea cea mare e sa stii si sa poti sa o iei de la capat...parerea mea....
-
- newbie
raspunsul la intrebarea "de ce n-am luat rezidentiatul" este unul extrem de simplu: pentru ca nu l-am dat!
Nu sunt medic - n-am sa fiu niciodata. Sunt doar sotia unui medic si o persoana cu destui prieteni in cercul vostru "exclusivist".
Cineva se plangea mai devreme ca a facut ulcer de la invatat. Eu cred ca ma imbolnavesc de inima de la stat linga un om care a invatat pe rupte si despre care spun cu mana pe inima ca merita sa ia examenul.
Nu sunt medic - n-am sa fiu niciodata. Sunt doar sotia unui medic si o persoana cu destui prieteni in cercul vostru "exclusivist".
Cineva se plangea mai devreme ca a facut ulcer de la invatat. Eu cred ca ma imbolnavesc de inima de la stat linga un om care a invatat pe rupte si despre care spun cu mana pe inima ca merita sa ia examenul.
-
- newbie
-
- newbie
- iris77
- newbie
ai inteles bine., sunt din grupul 949
.....dar nu asta era problema. Ideea este: voi stiti care sunt regulile pt departajare? Cine face grilele? Cati le mai vad pana sa ajunga la voi? Nu iti este teama ca daca sunt mai multi cu punctaj max decat nr de locuri ,cu 950 poti sa-l pici?

It does not matter how slowly you go so long as you don't stop.
-
- newbie
-
rezi
Am urmarit discutiile de pe acest forum si am observat ipocrizie si egoism, atit la cei cu 950 cit si la cei cu <950. Sunt convins ca daca s-ar inversa rolurile, cei care acum au <950 nu ar mai sustine anularea examenului asa cum, nici cei care acum au 950, daca ar avea 949 nu ar mai sustine cu atita ardoare ?corectitudinea? examenului.
Examenul NU A FOST CORECT pt. NIMENI: nici pt. cei cu <950 (strigator la cer pt. 949, 948?) dar nici pentru cei cu 950 avind in vedere ca rezultatul nu permite departajarea lor.
S-ati fie rusine NEA? POPA!!!! Dupa ce ai desconsiderat parerile celor care au cerut si grile la prima vedere, si ai subestimat puterea de memorizare a candidatilor, cea mai inteligenta solutie pe care ai gasit-o a fost barajul pt cei cu 950. Nu era mai corect sa-ti ceri scuze si sa propui un nou rezidentiat, cu grile la prima vedere de care nu aveau de ce sa se teama cei care au invatat materia si nu au memorizat doar grilele. Unii probabil nici nu stiu cum arata cartea cu materia.(Nu este valabil pt. toti cei cu punctaje f. mari dar cei care au invatat nu au de ce sa se teama DE UN EXAMEN CORECT!!!!)
Traim intr-o tara condusa de capete patrate. Nu le sustineti ideile timpite prin egoism, ipocrizie sau nepasare!!!!!
Examenul NU A FOST CORECT pt. NIMENI: nici pt. cei cu <950 (strigator la cer pt. 949, 948?) dar nici pentru cei cu 950 avind in vedere ca rezultatul nu permite departajarea lor.
S-ati fie rusine NEA? POPA!!!! Dupa ce ai desconsiderat parerile celor care au cerut si grile la prima vedere, si ai subestimat puterea de memorizare a candidatilor, cea mai inteligenta solutie pe care ai gasit-o a fost barajul pt cei cu 950. Nu era mai corect sa-ti ceri scuze si sa propui un nou rezidentiat, cu grile la prima vedere de care nu aveau de ce sa se teama cei care au invatat materia si nu au memorizat doar grilele. Unii probabil nici nu stiu cum arata cartea cu materia.(Nu este valabil pt. toti cei cu punctaje f. mari dar cei care au invatat nu au de ce sa se teama DE UN EXAMEN CORECT!!!!)
Traim intr-o tara condusa de capete patrate. Nu le sustineti ideile timpite prin egoism, ipocrizie sau nepasare!!!!!
- iris77
- newbie
nu imi dau seama ca pot sa pic.. pentru ca am 950 pe medical
am priceput ca esti pe medicala, dar am crezut ca suntem aici ca sa facem ceva sa nu se mai repete prostia asta, nu suntem fiecare pt interes strict personal...Se pare ca m-am inselat. 

It does not matter how slowly you go so long as you don't stop.
-
- newbie
nu are legatura cu nici un interes strict personal. Numai ca prea se pune semnul egal intre medicala si chirurgie chiar si legat de punctajele maxine.nu se poate compara 2% pe medicala cu aproape 20% pe chirurgie.
sint de acord ca cei cu 949 nu sint cu nimic mai prejos decit cei cu 950 dar asta a fost examenul;. Deocamdata as fi fost mai linistitia daca aveam 949 pe medicala . pentru ca nu isi mai batea nimeni joc de nervii mei cu inca un examen.
am pus o simpla intrebare deac stie cineva ceva de conditiile barajului si tu ai inceput sa faci misto.. Si incepi acuma sa vorbesti ca trebuie sa fim uniti
sint de acord ca cei cu 949 nu sint cu nimic mai prejos decit cei cu 950 dar asta a fost examenul;. Deocamdata as fi fost mai linistitia daca aveam 949 pe medicala . pentru ca nu isi mai batea nimeni joc de nervii mei cu inca un examen.
am pus o simpla intrebare deac stie cineva ceva de conditiile barajului si tu ai inceput sa faci misto.. Si incepi acuma sa vorbesti ca trebuie sa fim uniti
-
- newbie
- bbros
- junior
Salutare oameni buni
N-am mai postat de mult dar am citit forumul….
Rezidentiatul asta a fost o mare bataie de joc la adresa noastra. Pe cei care au luat 950 ii inteleg ca acum sa stea deoparte. Problema este ca a fost o mare nedreptate facuta, zic eu, doar cu scopul de a-si lua IN SFARSIT rezi-ul toti pilosii (a se citi PREPARATORII si DOCTORANZII) care de ceva ani tot se prezinta la concurs si iau 300-400 de puncte. Problema este ca ei sunt viitorii conferentiari si profesori care vor PREDA altora si care vor fi ELITA. Tot de ei depinde si va depinde un post in spital, si pentru ca sunt inca de stat ei vor face legea. Ne-am afundat in mocirla si nu mai avem scapare. Daca acum mai ai la cine sa mergi (daca ai vreo problema de sanatate) peste 10-20 ani nu o sa mai ai la cine (pentru ca ii cunosti ).
In mod normal (daca se poate spune asa) ar fi trebuit ca macar sa se adauge la fiecare grila CU EXCEPTIA sau sa se anuleze la cele care erau postate asa ceva. Macar s-ar fi facut cat de cat o diferentiere intre cei care au invatat materia si cei care nu. Poate ca atunci n-ar mai fi fost o asa mare ploaie torntiala de INTELIGENTI. De ce se opun anularii rezidentiatului si repetarea prin februarie ? tocmai pentru ca stiu ce le poate pielea.
Daca se mentine actuala forma, de la anu ma retrag definitiv…din sistemul asta de ***. Poate ca o sa ma fac vraci.
Singura spalare a rusinii si a bataii asteia de joc ar fi reluarea rezidentiatului cu grile la prima vedere. Dar, nu cred sa se intample asa ceva in tara asta pcr-ista.
N-am mai postat de mult dar am citit forumul….
Rezidentiatul asta a fost o mare bataie de joc la adresa noastra. Pe cei care au luat 950 ii inteleg ca acum sa stea deoparte. Problema este ca a fost o mare nedreptate facuta, zic eu, doar cu scopul de a-si lua IN SFARSIT rezi-ul toti pilosii (a se citi PREPARATORII si DOCTORANZII) care de ceva ani tot se prezinta la concurs si iau 300-400 de puncte. Problema este ca ei sunt viitorii conferentiari si profesori care vor PREDA altora si care vor fi ELITA. Tot de ei depinde si va depinde un post in spital, si pentru ca sunt inca de stat ei vor face legea. Ne-am afundat in mocirla si nu mai avem scapare. Daca acum mai ai la cine sa mergi (daca ai vreo problema de sanatate) peste 10-20 ani nu o sa mai ai la cine (pentru ca ii cunosti ).
In mod normal (daca se poate spune asa) ar fi trebuit ca macar sa se adauge la fiecare grila CU EXCEPTIA sau sa se anuleze la cele care erau postate asa ceva. Macar s-ar fi facut cat de cat o diferentiere intre cei care au invatat materia si cei care nu. Poate ca atunci n-ar mai fi fost o asa mare ploaie torntiala de INTELIGENTI. De ce se opun anularii rezidentiatului si repetarea prin februarie ? tocmai pentru ca stiu ce le poate pielea.
Daca se mentine actuala forma, de la anu ma retrag definitiv…din sistemul asta de ***. Poate ca o sa ma fac vraci.
Singura spalare a rusinii si a bataii asteia de joc ar fi reluarea rezidentiatului cu grile la prima vedere. Dar, nu cred sa se intample asa ceva in tara asta pcr-ista.
- iris77
- newbie
-
- senior
Doua aspecte noi:
1. Vreau sa-i vad pe cei care s-au bucurat ca baza de date va fi publica si in felul asta nu vor mai fi avantajati unii care ar putea "obtine" grilele de examen in avans, cum raspund la urmatoarea problema: Cum naiba poate sa-si dea seama cineva daca intre aia 250 de 950 de la Chirurgie nu sunt 20 sau 30 care au avut grilele? In anii precedenti daca apareau 10 oameni cu punctaj maxim era clara ce se-ntamplase...
2. La mine in sala, din 70 de oameni s-au dus la WC in primele 2 ore cel putin 10 oameni. Cum #$%^& nu au rezistat la cel mai important examen din viata lor nici pana la jumatatea unui curs de anul intai?
Mai vede cineva legatura?
1. Vreau sa-i vad pe cei care s-au bucurat ca baza de date va fi publica si in felul asta nu vor mai fi avantajati unii care ar putea "obtine" grilele de examen in avans, cum raspund la urmatoarea problema: Cum naiba poate sa-si dea seama cineva daca intre aia 250 de 950 de la Chirurgie nu sunt 20 sau 30 care au avut grilele? In anii precedenti daca apareau 10 oameni cu punctaj maxim era clara ce se-ntamplase...
2. La mine in sala, din 70 de oameni s-au dus la WC in primele 2 ore cel putin 10 oameni. Cum #$%^& nu au rezistat la cel mai important examen din viata lor nici pana la jumatatea unui curs de anul intai?
Mai vede cineva legatura?
- ciresar1988
- elder
Mai oameni buni, problema e pusa atat de aiurea, ca te apuca strechea! Eu am 941, deci nu intru in carti, asa ca pot sa vad problema de la distanta.
Premisa de la care s-a plecat a fost : Vrei sa alegi specialitatea, ia rezidentiatul cu nota mare. Ei bine, 200 de oameni au luat cea mai mare nota. Ei AU DREPTUL sa aleaga ! Nu sa se departajeze ! Daca nu sunt locuri suficiente , e problema ministerului. Sa faca locuri ! Atata timp cat nu se stiade nici o departajare, NU E LEGALA ! Nici repetarea nu e legala, asa ca singura optiune ramane suplimentarea ! Asta ar rezolva si ptoblema celor cu 949, pentru ca ar ramane o gramada de locuri indezirabile, de genul « ortopedie la Iasi » pe care 950-ii nu le-ar lua, si cum desfiintarea lor nu e o solutie pentru spitaleele care le-au solicitat…
Problema reala a ministerului e plata celor 200 de rezidenti in plus care ar aparea. Desi salariul unui rez pe 5 ani nu ar costa nici cat benzina la o masina parlamentara pentru un an.
Deci. Nu va mai dati in cap unul altuia si oferiti o solutie viabila. Ca sa nu spun ca ar fi si elegant apentru organizatori, pentru ca astfel ar iesi din c***t fara scandal.
Premisa de la care s-a plecat a fost : Vrei sa alegi specialitatea, ia rezidentiatul cu nota mare. Ei bine, 200 de oameni au luat cea mai mare nota. Ei AU DREPTUL sa aleaga ! Nu sa se departajeze ! Daca nu sunt locuri suficiente , e problema ministerului. Sa faca locuri ! Atata timp cat nu se stiade nici o departajare, NU E LEGALA ! Nici repetarea nu e legala, asa ca singura optiune ramane suplimentarea ! Asta ar rezolva si ptoblema celor cu 949, pentru ca ar ramane o gramada de locuri indezirabile, de genul « ortopedie la Iasi » pe care 950-ii nu le-ar lua, si cum desfiintarea lor nu e o solutie pentru spitaleele care le-au solicitat…
Problema reala a ministerului e plata celor 200 de rezidenti in plus care ar aparea. Desi salariul unui rez pe 5 ani nu ar costa nici cat benzina la o masina parlamentara pentru un an.
Deci. Nu va mai dati in cap unul altuia si oferiti o solutie viabila. Ca sa nu spun ca ar fi si elegant apentru organizatori, pentru ca astfel ar iesi din c***t fara scandal.
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
-
- senior
oopsminded, ai dreptate. cu iesirea la fumat sau wc. si nu e prima data cand se intampla. de data asta s-a iesit foarte mult si iti dai seama ca la grilele la care nu erai sigur puteai sa iti faci multe fituici si sa le confrunti la wc; chiar cand te stergeai..daca nu iti mai trebuiau; sau puteai sa le pui la loc sau sa le mananci; asta probabil ca s-a intamplat, dar...
-
- senior
ciresar, apropos de bani, uite ce zic eu: sa ne platim noi salariile de "rezidenti", deci sa nu le cerem salariile lor pentru ca zic tot timpil ca nu-s bani, dar sa ne lase oficial sa invatam ca orice rezident platit, sa putem da specialitatea si, daca o luam, sa ne fie de bine. inseamna ca nu suntem cu nimic mai prejos decat 'rezidentii platiti cu 3 milioane somajul pe luna"; in conditiile incare, de ce sa nu recunoastem ,multi rezidenti stau pe holuri sau doar scriu foi si nu se ocupa nimeni de ei, ca sa nu zic ca sunt spitale unde stau intr-o camaruta si dupa ce se plictisesc o ora-doua sai citesc ziarele, pleaca acasa, ca nimeni nu-i lasa sa lucreze
-
- newbie
media pe medicale ?
poate sa mi zica cineva cam care pare a fi ultima medie pe medicale ? si daca s a rezolvat ceva la MSF astazi , la 10. vad ca sinfulu' e ff ciudos, deci?
pls
pls
some
- zad
- senior
suplimentarea nu e de loc o solutie !
cum credeti ca va absorbi sistemul cel putin 100 de plasticieni cat ar fi anu asta (sau oftalmologi etc.) ??
asta inseamna ca deacum inainte ani buni sa nu se mai scoata specializari de genu asta
si generatiile ce vin cu ce au gresit ? ?
nu e vorba numai de salarii 1 salariu rezidentplastica=1 salariu rezident familie
oameni buni rezidentiatul e o forma de scolarizare postuniversitata
unde/cine draq ii invata pe cei 100 de rezidenti plasticieni (sa zicem) din anu intai MESERIE
dotarea si infrastuctura cui ??
A mamei lu'Blanculescu ??
probabil ca pe unii nici nu-i intereseaza aspectul asta .
isi iau chenzina de 3 mil si se simt multumiti
romanul se multumeste cu putin intotdeauna !!
whatever
sa-si faca mea culpa (oficiosii adica) si sa organizeze dracului odata un rezidentiat ca lumea anu asta la anu etc. (pt anu asta eu ma ofer generatie de sacrificiu cu conditia sa fie corect macar la anu'
ce idealist mai sunt!
cu nesimtzitzii astia mai bine emigram cu totii !!)
cum credeti ca va absorbi sistemul cel putin 100 de plasticieni cat ar fi anu asta (sau oftalmologi etc.) ??
asta inseamna ca deacum inainte ani buni sa nu se mai scoata specializari de genu asta
si generatiile ce vin cu ce au gresit ? ?
nu e vorba numai de salarii 1 salariu rezidentplastica=1 salariu rezident familie
oameni buni rezidentiatul e o forma de scolarizare postuniversitata
unde/cine draq ii invata pe cei 100 de rezidenti plasticieni (sa zicem) din anu intai MESERIE
dotarea si infrastuctura cui ??
A mamei lu'Blanculescu ??
probabil ca pe unii nici nu-i intereseaza aspectul asta .
isi iau chenzina de 3 mil si se simt multumiti
romanul se multumeste cu putin intotdeauna !!
whatever
sa-si faca mea culpa (oficiosii adica) si sa organizeze dracului odata un rezidentiat ca lumea anu asta la anu etc. (pt anu asta eu ma ofer generatie de sacrificiu cu conditia sa fie corect macar la anu'
ce idealist mai sunt!
cu nesimtzitzii astia mai bine emigram cu totii !!)
-
- senior
Parnoici, neparanoici, la mine in sala am auzit de trei ori in timpul examenului un mobil in spatele meu - eram in primul rand - m-am intors, n-am vazut nimic, asta a fost... In plus, tipul din spatele meu a vorbit cu cel din stanga mea la o grila si regret ca n-am fost o tzatza sa le zic si lor si comisiei sa iasa afara. Din pacate atunci nu stiam ca voi pica din cauza a doua puncte pierdute.
-
- senior
- iris77
- newbie
-
- senior
Presupunand prin absurd (a se citi mai mult ca sigur) ca si la anul sistemul va fi acelasi numai ca in loc de 3000 de grile vor fi 6000 (deci 1 an de zile pentru 3000 pe care le stiu si inca 3000 pe care sa le invat pe de rost) eu tot nu pot sa fiu sigur ca la transcriere nu trec C in loc de D la una de un punct si pic examenul. Nu e doar ridicol e pur si simplu tragic, dupa 6 ani (+1), voi fi pur si simplu terminat daca la anul nu iau.
Last edited by oopsminded on Tue Nov 25, 2003 2:45 pm, edited 1 time in total.
- bbros
- junior
pentru cei din TIMISOARA
revin din nou pentru ca e intr-advar urgent!
sa nu mai pierdem vremea cu emailurile.
Haideti maine (miercuri) la orele 12:00 in centru (piata victoriei) la ceas (in fata operei).
anuntati pe cati mai multi.
sa ne strangem si sa hotaram ce facem.
sper sa nu fiu singur pe acolo (eu si porumbeii).
SA VENITI TOTI!
revin din nou pentru ca e intr-advar urgent!
sa nu mai pierdem vremea cu emailurile.
Haideti maine (miercuri) la orele 12:00 in centru (piata victoriei) la ceas (in fata operei).
anuntati pe cati mai multi.
sa ne strangem si sa hotaram ce facem.
sper sa nu fiu singur pe acolo (eu si porumbeii).
SA VENITI TOTI!
- roxy1977ro
- newbie
Trecerea de pe medicina interene pe familie
Victore, cum se poate face cerearea de trecere de pe medicale pe MF. eu sunt in timisoara, pot sa o trimit undeva prin fax? pana cand se poate face aceasta cerere? 

- victor
- elder
nu stiu - imi pare rau. oricum nu e prevazuta in metodologie, si nici hotararea daca se va permite asta nu s-a luat. "se va analiza" - deci daca poti fa cererea cat mai repede. la centru cred ca tre facuta - dar fa-o si local, si central, si la minister daca e cazul- si peste tot - eu asa as face. sau intreaba-i pe ei, evident ca nu o sa se poata spune clar - dar fa-o.
- roxy1977ro
- newbie
- victor
- elder
chestia e ca teoretic aceste locuri care erau prevazute a fi bugetate ar putea fi redistribuite la chirurgie - unde e "mai" necesara suplimentarea, sau la medicala. Nu stiu daca ajuta cererea - dar dn. prof. Popa mi-a zis ca deja a primit astfel de cereri si ca se va lua o decizie referitor la "ce se va face cu ele". cam asta e statutul - deci FOARTE INCERT. Sper sa nu dau sperante desarte - cum aflu ceva mai clar anunt. oricum cererea cred ca ar trebui sa sune "in caz ca nu sunt admis pe grupa de specialitati medicala, solicit daca este posibil... " etc. poate o sa fie posibil. nu stiu.
- adyry
- senior
-
- senior
Ceva ce nu s-a luat in calcul pana acum:
de ce este nevoie sa vina candidatii din toata tara in Bucuresti sau, ma rog, in cluj ori iasi, ori timisoara ? Se cheltuieste enorm: drumul, cazarea, informatia etc.
Doar se da bacalaureat national, licenta nationala etc. Deci, se poate.
Sa se dea in cele 11 centre universitare, si fiecare sa mearga acolo unde i se pare ca este mai aproape.
de ce este nevoie sa vina candidatii din toata tara in Bucuresti sau, ma rog, in cluj ori iasi, ori timisoara ? Se cheltuieste enorm: drumul, cazarea, informatia etc.
Doar se da bacalaureat national, licenta nationala etc. Deci, se poate.
Sa se dea in cele 11 centre universitare, si fiecare sa mearga acolo unde i se pare ca este mai aproape.
-
- senior
vladposte - tu (voi) cu 950 ai (aveti) o alta stare de spirit decat a celor din intervalul 945-949 pentru ca ati aflat ca sunt 250 cu 950, deci la limita, dar sub numarul de locuri scoase. Daca examenul se tinea saptamana viitoare ar fi fost 400 cu 950 si atunci asa zisul baraj ar fi fost diferit de repetarea concursului doar la nivel de semantica. Intelegi ?
- eugen
- Site Admin