urgent !!!-important!!! voluntari la crucea rosie?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
doradora
junior
junior

urgent !!!-important!!! voluntari la crucea rosie?

Postby doradora » Sat May 19, 2007 9:33 am

ce stiti despre repartitia care ne-o face dsp-ul la corturile crucea rosie in zilele calduroase......
ne-au sunat de la dsp sa ne spuna ca trebuie sa mergem in zilele caniculare sa stam toata ziua in corturile crucii rosii amplasate in oras in anumite puncte sa masuram tensiunea la cei care doresc , sa le dam apa,etc...
..stiam ca treaba asta o fac voluntari la crucea rosie si nu rezidentii..
..nu stiti e vreun ordin al ministrului care sa spuna ca noua ne revine astfel de obligatii?..sau de unde "obligatia asta"....va rog un raspuns cat mai urgent ..pt ca luni avem intalnire cu cei de la dsp sa ne repartizeze pe zile si pe corturi....
va multumesc.

faramita
senior
senior

Postby faramita » Sat May 19, 2007 11:02 am

Poftim??!?? De unde ai aflat chestia asta? E valabil pentru rezidentii de pe toate specialitatile, sau cum?
Un prost cauta sensul vietii...un nebun il stie!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat May 19, 2007 12:51 pm

mie mi se pare normal. cine vreti sa asigure asistenta medicala pe canicula asta.

ce nu reusesc eu sa inteleg este cum de puneti botul la toate aiurelile. inainte de a scrie un asemenea post nu va ganditi nici macar 10 secunde? cum ar putea sa va oblige? nu aveti niste stagii la care s-ar presupune ca mergeti? ce treaba are crucea rosie cu dsp?
partea buna e ca la cati prosti vad zilnic in sistem sunt sigur ca imi voi gasi usor un loc de munca.

l e: m-am lamurit intre timp ca doradora e din oradea. se explica.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Sat May 19, 2007 12:59 pm

cred ca vb despre studentzi
Death makes angels of us all
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat May 19, 2007 1:15 pm

daa, aia depind direct de dsp.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

andy
elder
elder

Postby andy » Sun May 20, 2007 1:12 am

eu ma introduc voluntar la crucea rosie aia care expunea la romedica...
Not kennt kein Gebot.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun May 20, 2007 1:24 am

aham, deja e despre sfere inalte. cu cuvinte, andy, cu cuvinte..

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun May 20, 2007 6:53 am

super. dar analiza de ten nu se face?

eu ma ofer voluntar sa fac rx, la cort! :lol:
Red Apple

doradora
junior
junior

Postby doradora » Sun May 20, 2007 2:15 pm

va spun sincer ca am fost sunata ,la cabinetul medical unde imi efectuez stagiul in momentul de fata, de o d-na de la spitalul care ne plateste pe noi rezidentii (si nu doar eu ci si colegii mei rezidenti). mi-a spus ca tre sa mergem la corturile de crucea rosie si ca suntem impartiti pe zile ne lasa doar sa alegem corturile (sunt amplasate in dif.puncte in oras)si ar fi trebuit sa merg sambata dar cand m-a sunat d-na aveam o probl. de sanatate care nu am reusit sa o depasesc nici acum si mi-a zis ca ziua de sambata se va recupera. si luni avem intalnire la dsp la ora 12. Unei colege i-a spus ca luni sa se prezinte la cortul unde ea si-a ales fiind mai aproape de unde locuieste ,daca e caldura mare iar daca nu sa se prezinte la dsp la ora 12. Nu e gluma credeti ca am chef sa glumesc cu de-astea ..de aceea v-am intrebat daca si in alte orase se intampla asa ceva si de unde obligatia asta?..in contract era specificat 7 ore de lucru pe zi. eu n-am vazut undeva sa fi scris ca avem si astfel de obligatii...si nu stiu nici de vreun ordin al ministrului care sa ne oblige sa facem asa ceva .....stiam ca sunt voluntari care fac lucrul acesta .....va rog sa-mi spuneti daca stiti despre asa ceva sau daca se mai face asa ceva si in alte centre sau orase?
va multumesc

doradora
junior
junior

Postby doradora » Sun May 20, 2007 2:21 pm

si de ce zici kooksee ca se explica daca as fi din oradea?...in oradea se aplica alte legi fata de celelalte orase in ce priveste rezidenti? sau la ce te-ai referit?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun May 20, 2007 2:54 pm

parerea mea e ca ai fost sunata de Buzdugan si a fost o farsa.
crucea rosie e o organizatie care se bazeaza IN INTREGIME pe voluntariat. nu are nicio treaba cu dsp-ul.
cand te mai suna doamna de la dsp, dupa ce te asiguri ca nu e buzdugan, ii comunici sa se duca ea sa faca voluntariat daca vrea. apoi o intrebi cum ar putea sa te oblige. e vreo foaie de pontaj in corturile alea?

tine-ne la curent

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun May 20, 2007 6:08 pm

da, dar Crudea Rosie are in statut ca daca n-are voluntari suficienti poate dispune de efectivele DSP/ASP de rezidenti si colectivele spitalaleor. dacanu stiati, crucea rosie e o chestie internationala, se opresc si razboaiele ca sa vina crucea rosie cu targa

dc++
junior
junior

Postby dc++ » Sun May 20, 2007 9:27 pm

kooksee wrote:parerea mea e ca ai fost sunata de Buzdugan si a fost o farsa.
crucea rosie e o organizatie care se bazeaza IN INTREGIME pe voluntariat. nu are nicio treaba cu dsp-ul.
cand te mai suna doamna de la dsp, dupa ce te asiguri ca nu e buzdugan, ii comunici sa se duca ea sa faca voluntariat daca vrea. apoi o intrebi cum ar putea sa te oblige. e vreo foaie de pontaj in corturile alea?

tine-ne la curent

asa zi-le zi-le!!oare cine le strie mai bn ca tine pe astea cu voluntariatele,dar nu-i ierta

doradora
junior
junior

Postby doradora » Sun May 20, 2007 11:21 pm

multumesc mult pt pareri.....cred ca maine se va lamuri situatia cand e intrunirea cu cei de la dsp... va tin la curent cu tot.......va spun si voua ce s-a intamplat ...dupa intrunire...va multumesc mult la toti......

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun May 20, 2007 11:27 pm

pai pt ce suntem noi aici? :)

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sun May 20, 2007 11:32 pm

ca sa ne pupam?
Life's not fair, get used to it

andy
elder
elder

Postby andy » Mon May 21, 2007 12:01 am

doradora intreaba-le te rog pe doamnele de la dsp daca mai exista centre de donare sperma prin judet. merci
Not kennt kein Gebot.

lara_
senior
senior

Postby lara_ » Mon May 21, 2007 12:16 am

si a scarbei prin judet.merci.
asha,shi?...

doradora
junior
junior

Postby doradora » Mon May 21, 2007 3:25 pm

....deci e adevarat ...exista un ordin al ministrului sanatatii catre ASP sa asigure asistenta medicala de urgenta in timpul zilelor caniculare, prin medicii rezidenti de mf, fiecare spital find repartizat pe o anumita perioada sa asigure acest lucru prin rezidenti.. asa ca azi ne-au repartizat , de fapt ne-au lasat sa ne alegem ziua si amplasarea in care vom fi prezenti la corturi...
..si nu sunt aberatii..
.....credeam ca e un forum unde sa ne ajutam unii pe altii ...dar din pacate nu e asa ...toata lumea face pe desteptul ..si nu vb serios.....

doradora
junior
junior

Postby doradora » Mon May 21, 2007 3:26 pm

cum sa ne mearga bine cand noi ne batem joc unii de altii?...si e pacat mare pacat

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon May 21, 2007 3:39 pm

doradora wrote:....deci e adevarat ...exista un ordin al ministrului sanatatii catre ASP sa asigure asistenta medicala de urgenta in timpul zilelor caniculare, prin medicii rezidenti de mf, fiecare spital find repartizat pe o anumita perioada sa asigure acest lucru prin rezidenti.. asa ca azi ne-au repartizat , de fapt ne-au lasat sa ne alegem ziua si amplasarea in care vom fi prezenti la corturi...
..si nu sunt aberatii..
.....credeam ca e un forum unde sa ne ajutam unii pe altii ...dar din pacate nu e asa ...toata lumea face pe desteptul ..si nu vb serios.....

Sa vezi cand va incepe construiter\\rea de noi spitale :lol: :lol:
sau nu, chiar! la PORUMB :lol: :lol:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon May 21, 2007 4:05 pm

care e numarul ordinului ala?
eu tot cred ca ai vb cu buzdugan

dc++
junior
junior

Postby dc++ » Mon May 21, 2007 4:08 pm

kooksee wrote:care e numarul ordinului ala?
eu tot cred ca ai vb cu buzdugan

2123902

danhia
elite
elite

Postby danhia » Mon May 21, 2007 4:09 pm

intreaba-o dc a catigat ceva sau dc era ziua ei. :lol:
Red Apple

andy
elder
elder

Postby andy » Mon May 21, 2007 5:05 pm

doradora pe mine m-ai lasat nerezolvat? nu te-am rugat sa intrebi ceva acolo? of of mai mai :roll:
Not kennt kein Gebot.

dc++
junior
junior

Postby dc++ » Mon May 21, 2007 6:04 pm

andy wrote:doradora pe mine m-ai lasat nerezolvat? nu te-am rugat sa intrebi ceva acolo? of of mai mai :roll:

dar de obicei te rezolvai singur

Return to “Viata in spital”