urgent !!!-important!!! voluntari la crucea rosie?
- doradora
- junior
urgent !!!-important!!! voluntari la crucea rosie?
ce stiti despre repartitia care ne-o face dsp-ul la corturile crucea rosie in zilele calduroase......
ne-au sunat de la dsp sa ne spuna ca trebuie sa mergem in zilele caniculare sa stam toata ziua in corturile crucii rosii amplasate in oras in anumite puncte sa masuram tensiunea la cei care doresc , sa le dam apa,etc...
..stiam ca treaba asta o fac voluntari la crucea rosie si nu rezidentii..
..nu stiti e vreun ordin al ministrului care sa spuna ca noua ne revine astfel de obligatii?..sau de unde "obligatia asta"....va rog un raspuns cat mai urgent ..pt ca luni avem intalnire cu cei de la dsp sa ne repartizeze pe zile si pe corturi....
va multumesc.
ne-au sunat de la dsp sa ne spuna ca trebuie sa mergem in zilele caniculare sa stam toata ziua in corturile crucii rosii amplasate in oras in anumite puncte sa masuram tensiunea la cei care doresc , sa le dam apa,etc...
..stiam ca treaba asta o fac voluntari la crucea rosie si nu rezidentii..
..nu stiti e vreun ordin al ministrului care sa spuna ca noua ne revine astfel de obligatii?..sau de unde "obligatia asta"....va rog un raspuns cat mai urgent ..pt ca luni avem intalnire cu cei de la dsp sa ne repartizeze pe zile si pe corturi....
va multumesc.
- Chingachgook
- addicted
mie mi se pare normal. cine vreti sa asigure asistenta medicala pe canicula asta.
ce nu reusesc eu sa inteleg este cum de puneti botul la toate aiurelile. inainte de a scrie un asemenea post nu va ganditi nici macar 10 secunde? cum ar putea sa va oblige? nu aveti niste stagii la care s-ar presupune ca mergeti? ce treaba are crucea rosie cu dsp?
partea buna e ca la cati prosti vad zilnic in sistem sunt sigur ca imi voi gasi usor un loc de munca.
l e: m-am lamurit intre timp ca doradora e din oradea. se explica.
ce nu reusesc eu sa inteleg este cum de puneti botul la toate aiurelile. inainte de a scrie un asemenea post nu va ganditi nici macar 10 secunde? cum ar putea sa va oblige? nu aveti niste stagii la care s-ar presupune ca mergeti? ce treaba are crucea rosie cu dsp?
partea buna e ca la cati prosti vad zilnic in sistem sunt sigur ca imi voi gasi usor un loc de munca.
l e: m-am lamurit intre timp ca doradora e din oradea. se explica.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- grasshopper
- elder
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
- doradora
- junior
va spun sincer ca am fost sunata ,la cabinetul medical unde imi efectuez stagiul in momentul de fata, de o d-na de la spitalul care ne plateste pe noi rezidentii (si nu doar eu ci si colegii mei rezidenti). mi-a spus ca tre sa mergem la corturile de crucea rosie si ca suntem impartiti pe zile ne lasa doar sa alegem corturile (sunt amplasate in dif.puncte in oras)si ar fi trebuit sa merg sambata dar cand m-a sunat d-na aveam o probl. de sanatate care nu am reusit sa o depasesc nici acum si mi-a zis ca ziua de sambata se va recupera. si luni avem intalnire la dsp la ora 12. Unei colege i-a spus ca luni sa se prezinte la cortul unde ea si-a ales fiind mai aproape de unde locuieste ,daca e caldura mare iar daca nu sa se prezinte la dsp la ora 12. Nu e gluma credeti ca am chef sa glumesc cu de-astea ..de aceea v-am intrebat daca si in alte orase se intampla asa ceva si de unde obligatia asta?..in contract era specificat 7 ore de lucru pe zi. eu n-am vazut undeva sa fi scris ca avem si astfel de obligatii...si nu stiu nici de vreun ordin al ministrului care sa ne oblige sa facem asa ceva .....stiam ca sunt voluntari care fac lucrul acesta .....va rog sa-mi spuneti daca stiti despre asa ceva sau daca se mai face asa ceva si in alte centre sau orase?
va multumesc
va multumesc
- Chingachgook
- addicted
parerea mea e ca ai fost sunata de Buzdugan si a fost o farsa.
crucea rosie e o organizatie care se bazeaza IN INTREGIME pe voluntariat. nu are nicio treaba cu dsp-ul.
cand te mai suna doamna de la dsp, dupa ce te asiguri ca nu e buzdugan, ii comunici sa se duca ea sa faca voluntariat daca vrea. apoi o intrebi cum ar putea sa te oblige. e vreo foaie de pontaj in corturile alea?
tine-ne la curent
crucea rosie e o organizatie care se bazeaza IN INTREGIME pe voluntariat. nu are nicio treaba cu dsp-ul.
cand te mai suna doamna de la dsp, dupa ce te asiguri ca nu e buzdugan, ii comunici sa se duca ea sa faca voluntariat daca vrea. apoi o intrebi cum ar putea sa te oblige. e vreo foaie de pontaj in corturile alea?
tine-ne la curent
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted
- dc++
- junior
kooksee wrote:parerea mea e ca ai fost sunata de Buzdugan si a fost o farsa.
tine-ne la curent
asa zi-le zi-le!!oare cine le strie mai bn ca tine pe astea cu voluntariatele,dar nu-i ierta
- 187.92a
- addicted
- lara_
- senior
- doradora
- junior
....deci e adevarat ...exista un ordin al ministrului sanatatii catre ASP sa asigure asistenta medicala de urgenta in timpul zilelor caniculare, prin medicii rezidenti de mf, fiecare spital find repartizat pe o anumita perioada sa asigure acest lucru prin rezidenti.. asa ca azi ne-au repartizat , de fapt ne-au lasat sa ne alegem ziua si amplasarea in care vom fi prezenti la corturi...
..si nu sunt aberatii..
.....credeam ca e un forum unde sa ne ajutam unii pe altii ...dar din pacate nu e asa ...toata lumea face pe desteptul ..si nu vb serios.....
..si nu sunt aberatii..
.....credeam ca e un forum unde sa ne ajutam unii pe altii ...dar din pacate nu e asa ...toata lumea face pe desteptul ..si nu vb serios.....
- 187.92a
- addicted
doradora wrote:....deci e adevarat ...exista un ordin al ministrului sanatatii catre ASP sa asigure asistenta medicala de urgenta in timpul zilelor caniculare, prin medicii rezidenti de mf, fiecare spital find repartizat pe o anumita perioada sa asigure acest lucru prin rezidenti.. asa ca azi ne-au repartizat , de fapt ne-au lasat sa ne alegem ziua si amplasarea in care vom fi prezenti la corturi...
..si nu sunt aberatii..
Sa vezi cand va incepe construiter\\rea de noi spitale

sau nu, chiar! la PORUMB

- Chingachgook
- addicted
care e numarul ordinului ala?
eu tot cred ca ai vb cu buzdugan
eu tot cred ca ai vb cu buzdugan