Anunt important pentru cei intrati pe MF la 1 dec 2006
-
- junior
Anunt important pentru cei intrati pe MF la 1 dec 2006
Pana la 1.03.2007 trebuie sa mergem la ASP-uri pentru a alege noul stagiu. Conform CNPDS, repartitia initiala pe 6 luni MF se schimba in 3 luni, asa cum au stagiul si cei ce au inceput la 15 ianuarie 2007.
- vmc
- elite
la urma-urmei e scris in carnetul de rezident data de finalizare stagiu 31 mai. atat timp cat eu trebuie sa am inititiva pentru schimbarile de peste noapte, iar ei nu intervin cu un simplu telefon sau alt mijloc de informare, cred ca e mai sanatos sa-mi vad de treaba. poate in acest fel se vor trezi si vor mai plati pentru lipsa lor de interes...sau nu?
-
- junior
Din cate mi s-a spus mie, in carnetul de rezident se fac notarile necesare dupa evaluarea de la sfarsitul fiecarui stagiu. Al meu, cel putin, e curat ca lacrima.
Numarul celor care au primit repartitie in urma procesului si au si ramas dupa rezu' din nov. 2006 pe MF este mic, acest lucru ducand la o "nepasare" si "nebagare in seama" si mai mare din partea ASP-ului. Prin hotararea de a se urma aceeasi curricula ca si colegii "intrati" in ianuarie, "ne baga in aceeasi oala" si stim si noi in sfarsit care ne e parcursul in urmatorii ani, fara a mai fi nevoie sa ne enervam la sfarsitul fiecarui stagiu, nestiind ce va urma.
In ceea ce priveste informarea, ai perfecta dreptate, din pacate :x . Insa chiar daca lor (ASP-urile, resp. CNPDS-ul) nu le pasa ce se va intampla cu noi (curricula-ioc!), trebuie sa continuam "lupta", asa cum s-a intamplat si cu procesul ! Si ai vazut rezultatul...
Numarul celor care au primit repartitie in urma procesului si au si ramas dupa rezu' din nov. 2006 pe MF este mic, acest lucru ducand la o "nepasare" si "nebagare in seama" si mai mare din partea ASP-ului. Prin hotararea de a se urma aceeasi curricula ca si colegii "intrati" in ianuarie, "ne baga in aceeasi oala" si stim si noi in sfarsit care ne e parcursul in urmatorii ani, fara a mai fi nevoie sa ne enervam la sfarsitul fiecarui stagiu, nestiind ce va urma.
In ceea ce priveste informarea, ai perfecta dreptate, din pacate :x . Insa chiar daca lor (ASP-urile, resp. CNPDS-ul) nu le pasa ce se va intampla cu noi (curricula-ioc!), trebuie sa continuam "lupta", asa cum s-a intamplat si cu procesul ! Si ai vazut rezultatul...