ceva despre garzi
- newfrix
- senior
ceva despre garzi
stie cineva ceva despre garzi? sau o sa muncim de pomana, fara bani. mie asa-mi miroase
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
kooksee daca la tine in spital atunci nu mai arunca cu noroi in altii. garzile te antreneaza pentru munca de medic de dupa, cum altfel vrei sa invatam si daca tot e sa le facem desigur vrem sa ni se si palteasca munca depusa, tinem 24 din 24 spitalul in spate si facem si foi si ei nimic cu plata. si da kooksee unii mai si muncesc in garzi
nu e corect, va zic, pur si simplu nu e corect
nu e corect, va zic, pur si simplu nu e corect
- 187.92a
- addicted
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
teoretic rezidentii au dreptu la garzi din semestrul 2 anul 3. practic nu multi fac asta pt k e inca o lipsa de experienta.....la mine la spital rezidentii au dreptul la garda din anul 4.
cat despre bani....well se platesc garzile pe care le faci tu singur singurel si oricum garda e de fapt considerata spor de noapte care e de 15%.
pana atunci facem munca voluntara....e greu dar e de folos.
cat despre bani....well se platesc garzile pe care le faci tu singur singurel si oricum garda e de fapt considerata spor de noapte care e de 15%.
pana atunci facem munca voluntara....e greu dar e de folos.

'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.