ce se mai aude cu 10-12 ian?
-
- newbie
ce se mai aude cu 10-12 ian?
ce informatii aveti despre repartitia pe clinici pregatitoare?parca e intre10-12ian?daca stie cineva ceva..
- ana h
- senior
Alllloooooo! Cei de la CNPDS!!!!!! ALOOOOOO!!!! Treziti-va!!!! Nu ne mai tratati cu dispret! Publicati lista cu spitalele de baza pt. fiecare specializare! Multi nu suntem din Bucuresti si cu salariul nostru, mai ales ca a inceput sa ninga, s-ar putea sa nu putem ajunge la servici, mai!!! Stiti, iarna nu-i ca vara! Trebuie sa ne cautam cazare, sa ne organizam, toate astea pana pe 15 ian. , iar la ora asta nu se stie ce optiuni avem, unde vom lucra si cum vom alege spitalul de baza!
Ma scuzati ca v-am intrerupt (hai sa fim seriosi) din nepasare....
Ma scuzati ca v-am intrerupt (hai sa fim seriosi) din nepasare....
- ama_f
- senior
repartitia din 10 ianuarie pentru cluj:
dspj.cluj@dspcluj.ro
dspj.cluj@dspcluj.ro
- ama_f
- senior
Alegerea indrumatorului de stagiu si repartitia pentru primul stagiu de pregatire, conform curriculei de rezidentiat, pentru rezidentii anul I cu 01.01.2007 va avea loc in ziua de 10.01.2007 incepand cu orele 9, astfel:
- specialitati medicale intre orele 9 – 1130
- specialitati chirurgicale intre orele 1145 – 1245
- medicina de laborator intre orele 13 – 1330
- medicina dentara intre orele 1330 – 1345
- farmacie intre orele 1345 – 14
la sediul Autoritatii de Sanatate Publica a Judetului Cluj, str. Constanta nr.5, parter, sala de sedinte.
Prezenta obligatorie !
- specialitati medicale intre orele 9 – 1130
- specialitati chirurgicale intre orele 1145 – 1245
- medicina de laborator intre orele 13 – 1330
- medicina dentara intre orele 1330 – 1345
- farmacie intre orele 1345 – 14
la sediul Autoritatii de Sanatate Publica a Judetului Cluj, str. Constanta nr.5, parter, sala de sedinte.
Prezenta obligatorie !
- ama_f
- senior
Repartitia pentru stagiul de medicina de familie pentru perioada 15.01.2007 – 15.07.2007 pentru toti medicii rezidenti specialitatea medicina de familie anul I cu 01.01.2007 va avea loc in ziua de 11.01.2007 incepand cu orele 9, la sediul Autoritatii de Sanatate Publica a Judetului Cluj din str. Constanta nr.5, parter, sala de sedinte.
Prezenta obligatorie !
Prezenta obligatorie !
- ely_med1982
- junior
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
-
- senior
ely_med1982 wrote:stiti ceva de o suma care tre sa o platim?420.ooo?anul trecut asa a fost!si sa ne prez cu chitanta in 10-12 ianuarie la legereaa indrum?
am vazut si eu k asa a fost anul trecut.uite aici cam cum au decurs lucrurile in 2005 http://www.stirimedicale.ro/stiri.php?cat=4&id=1992
p perfmed.ro..nimik...
- Chingachgook
- addicted
pai va puteti tzigani pentru suma aia daca vreti.
din cate stiu obligatoriu e doar sa platiti carnetul, alea 5 foi de maculatura care se cheama curicula ne cam sunt bagate pe gat.
din cate stiu obligatoriu e doar sa platiti carnetul, alea 5 foi de maculatura care se cheama curicula ne cam sunt bagate pe gat.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- senior
kooksee wrote:pai va puteti tzigani pentru suma aia daca vreti.
am mai citit asta p undeva..curicula 300.000,carnetul-restul sumei... doar carnetul am fi obligati sa l luam( curicula s poate xeroxa).
dar s a schimbat curicula sau nu?
s incepe cu stagiul d baza???
- Chingachgook
- addicted
carnetul cam trebuie
tre sa mergi cu el sa iti iei notele de la sfarsitul stagiilor.
tre sa mergi cu el sa iti iei notele de la sfarsitul stagiilor.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
De platit am inteles ca tb sa platim carnetul oblig si atat, cel putin asa inteleg eu din ce am citit aici:
http://www.perfmed.ro/index.php?id=rezidenti&item=s0008
Stie cineva sigur daca tb sa platim obligatoriu si curricula?
-
- junior
-
- senior
leonardo wrote:De platit am inteles ca tb sa platim carnetul oblig si atat, cel putin asa inteleg eu din ce am citit aici:
dupa cate vad eu va trebui sa platim si adeverinta aia tipizata d confirmare in rezidentiat.mie mi au cerut asa ceva la SUUB,o adev d confirmare in rezidentiat si cred k despre asta era vorba.
leonardo ,din c am vazut p aici curricula nu e obligatoriu s o cumperi, o putem xeroxa.(neoficial)....dar nu stiu dak a ramas aceeasi.a intrat in vigoare propunerea noua?
-
- senior
REPARTITIA PE CLINICI DE INDRUMARE SI STAGII DE PREGATIRE (10.11.2006)
INFORMATII MEDICI REZIDENTI
1. Taxa eliberare carnet de rezident personalizat
2. Locul de prezentare la repartitie
3. Programarea pe zile, ore si specialitati a repartitiei pentru centrul univ. Bucuresti
4. Alegerea primului stagiu (nume prim stagiu, perioada prim stagiu)
5. Lista unitatilor de indrumare care pot fi alese pentru centrul univ. Bucuresti
1. Taxa eliberare carnet de rezident personalizat
Toti rezidentii care se vor prezenta pentru repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire vor achita o taxa de 20 RON, care va acoperi cheltuielile pentru carnetele de rezident personalizate. Acesta taxa va fi platita în contul nr. RO72TREZ7025025XXX000266, cod cont 5025, cod fiscal 16142125, deschis în numele CNPDSB la Trezoreria sector 2 Bucuresti, pe adresa str. Bodesti nr.1, sector 2 Bucuresti.
Prezentarea la repartitie se face obligatoriu cu chitanta de plata a taxei in original, chitanta care va fi pastrata la nivelul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene, respectiv la nivelul Centrului National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti.
Pentru Centrul Universitar Bucuresti medicii rezidenti vor trebui prezinte si documentul de la Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti adresat unitatii sanitare alese ca spital platitor pe perioada rezidentiatului (în copie xerox) sau sa faca dovada angajarii.
2. Locul de prezentare la repartitie
a. pentru medicii confirmati rezidenti care au ales ca centru de pregatire Centrul Universitar BUCURESTI
- repartitia va avea loc in perioada 10-12 ianuarie 2007 la sediul CNPDSB din str. Bodesti, nr. 1, sector 2, Bucuresti (langa Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon"), dupa o programare pe zile, ore si specialitati (vezi mai jos).
b. pentru medicii confirmati rezidenti in unul din celelalte centre universitare
- repartitia va avea loc in ziua de 10 ianuarie 2007 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din centrul universitar respectiv.
c. pentru medicii confirmati rezidenti in urma redistribuirii catre specialitatea MEDICINA DE FAMILIE
- repartitia va avea loc in ziua de 10 ianuarie 2007 la sediul Autoritatii de Sanatate Publica Judetene din care face parte unitatea de angajare si indrumare aleasa in urma repartitiei prin telespeaker din 10.12.2006. Pentru Bucuresti medicii rezidenti se vor prezenta la sediul CNPDSB din str. Bodesti, nr. 1, sector 2, Bucuresti (langa Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon"), conform programarii de mai jos.
3. Programarea pe zile, ore si specialitati a repartitiei pentru centrul univ. Bucuresti
descarca programarea pe zile, ore si specialitati pentru centrul univ. Bucuresti(format .pdf)
4. Alegerea primului stagiu (denumire stagiu, perioada stagiu)
descarca denumirea si perioada primului stagiu (format .pdf)
5. Lista unitatilor de indrumare care pot fi alese pentru centrul univ. Bucuresti
descarca lista unitatilor de indrumare pentru Centrul univ. Bucuresti (format .pdf)
http://www.perfmed.ro/index.php?id=rezidenti&item=s0118#taxa
Dixit
-
- senior
cookyy wrote:eliza si eu tot la sub sunt dar mie nu mi-au cerut nici o adeverinta......poate vroiau hartiutza aia pe care ti-au dat-o la repartitie......pentru ce ti-au cerut-o?pentru contract?
da,cand am fost cu dosarul d incadrare.hartiuta aceea cu spitalul platitor ales am lasat o la ei(originalul),dar doamna d la resurse a zis k mai trebuie o adeverinta d confirmare in rezidentiat si a zis k nu e aia.apoi a specificat k nu numai eu nu o am si k nu a adus o nimeni si k ,probabil,ne o vor da "data viitoare" cei d la CNPDS...in fine..o sa vedem despre c e vb...
in sfarsit a aparut ceva...multumim dragosh.
- crin
- junior
La Iasi tot pe 10?Am intrebat la asp si mi sa spus ca nu e nici o adunare.De carnete nu am intrebat.Mi-a dat numele unei profesoare care se ocupa de rezidenti(desigur fiecare specialitate cu profesorul ei)pe care insa nu am gasit-o.Voi stiti daca trebuie sa mergem sau nu pe 10 la repartitia pe stagii si unde?
- matrix
- elder
- adamaria
- senior
eu din proiectul ala de lege sau ce naiba era asa am inteles
deocamdata cred ca nici ei nu stiu exact si banuiesc ca asta e motivul pentru care nici nu ne dau curicula acum
Oricum, din ce am auzit de la rezidenti mai mari, dupa ce termini un stagiu te duci la CNPDS si iti alegi urm stagiu si spitalul, in nici un caz nu se aleg toate de la inceput
deocamdata cred ca nici ei nu stiu exact si banuiesc ca asta e motivul pentru care nici nu ne dau curicula acum
Oricum, din ce am auzit de la rezidenti mai mari, dupa ce termini un stagiu te duci la CNPDS si iti alegi urm stagiu si spitalul, in nici un caz nu se aleg toate de la inceput
- rez_ista
- senior
Habar nu am, ca de aia intreb.
Tin minte ca anul trecut in ianuarie trebuia sa ma intalnesc cu o pretena sa iau niste carti de la ea. Ea tocmai luase Reziul si ne-am intalnit la DSP...ca ea avea treaba pe acolo ... repartitia banuiesc, dar la momentul ala nu m-a interesat sa o intreb ce se intampla acolo. Tin minte ca era plin ochi de tineri doctori in cladirea DSP-ului si toti fluturau dosare prin aer.
De aia ma gandeam ca poate sa intampla si anul asta la fel.
Tin minte ca anul trecut in ianuarie trebuia sa ma intalnesc cu o pretena sa iau niste carti de la ea. Ea tocmai luase Reziul si ne-am intalnit la DSP...ca ea avea treaba pe acolo ... repartitia banuiesc, dar la momentul ala nu m-a interesat sa o intreb ce se intampla acolo. Tin minte ca era plin ochi de tineri doctori in cladirea DSP-ului si toti fluturau dosare prin aer.

De aia ma gandeam ca poate sa intampla si anul asta la fel.
- ndsimona
- elder
-
- senior