SPITALE DE COPII BUCURESTI
- mirabilis
- newbie
SPITALE DE COPII BUCURESTI
Ca majoritatea care au luat reziul acum, sunt cam in ceata in ceea ce priveste spitalele. Eu am luat pediatrie la Bucuresti si tare ma intereseaza ce spitale ar fi bune. Stiu de Alexandrescu, Budimex, Gomoiu, Irza, IOMC...dar habar nu am cum sunt. Daca aveti vreo informatie....v-as fi recunoscatoare....
-
- newbie
sfat: NU LUATI PEDIATRIE LA IOMC (Emilia Irza). personalul e de *****. medici slabi, care nu iti spun nimic dar in schimb toti te pun sa le faci foile. mai multa hartogarie ca acolo inca nu am vazut ( si sper sa nu vad). asta nu ar tb sa fie spital de copii pt ca pediatrii ar tb sa fie niste oameni cumsecade, inteligenti, bine pregatiti. pot sa ii caracterizez( cu mici exceptii) in cateva cuvinte: nesimtiti, dezinteresati, inumani si mai ales prosti. faceti-va mila de colegii vostrii si anuntati-i din timp ca odata ce ai ajuns acolo esti sclav fara drept de concediu....
-
- senior
m-ar interesa amanunte de la cineva avizat, nu de alta. eu stiu de IOMC ca din anul 1 faci garzi SINGUR. la fel ca si la Budimex, din cate am citit pe aici.
stie cineva, e adevarat ca se poate face pediatrie si la Fundeni? ma refer la pedi "generala", nu la hemato / onco, stagiile de 3 luni. asa mi-a spus o asist. univ.
stie cineva, e adevarat ca se poate face pediatrie si la Fundeni? ma refer la pedi "generala", nu la hemato / onco, stagiile de 3 luni. asa mi-a spus o asist. univ.
-
spitale de pediatrie Bucuresti
Salutare! S-au afisat spitalele pt pediatrie Bucuresti.Stie cineva cum este stagiul de pediatrie la Fundeni?Se apropie ziua alegerii spitalului si eu sunt tare nedumerita.Am auzit ca la Grigore Alexandrescu ar fi strict,dar se invata.Cica si la IOMC ar fi bine.Pareri? 

-
- senior