Medic si fiziokinetoterapeut

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Tamango
senior
senior

Medic si fiziokinetoterapeut

Postby Tamango » Mon Sep 25, 2006 9:16 am

Exista pe-aici medici care au terminat si fiziokinetoterapia? V-a folosit?Poate facem un schimb de experienta! :lol:

danhia
elite
elite

Postby danhia » Tue Sep 26, 2006 12:06 am

mi-ar prinde bine un masaj. schimb cu un rx, unde vrei tu.

Tamango
senior
senior

Postby Tamango » Tue Oct 03, 2006 10:29 am

Pare rau la mine, da`merg in special pe curent electric si kineto la AVC!!! :wink: Da`pt tine fac un masaj! :D Ce zici de un CT cap-coada? 8)

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Tue Oct 03, 2006 12:02 pm

in felul asta ti-ai luat si masa de rx pe toamna asta
Life's not fair, get used to it

drsoso
senior
senior

Postby drsoso » Tue Dec 05, 2006 9:01 pm

M-am inscris eu la fiziokineto...
Inainte sa iau rezi. Am platit cei 300Eu sau cat dreaku era, am alergat de nebun dupa echivalari pe care le-am obtinut usor, mai putin la igiena (sic...) si la rx-ologie (si mai sic...), iar apoi nu m-am mai dus... pt am inceput rezi si am vrut sa ma ocup de asta.

In masura in care as fi avut timp, mi-ar fi folosit, caci am avut un cabinet de masaj, insa nimeni din rumegatoarele de la secretariat nu mi-a spus ca dupa ce termin imi trebuie 3 ani de practica ca sa primesc dreptul de libera practica (desi am intrebat)

SO... asta e, bani pierduti
life sucks, and then u die

Tamango
senior
senior

Postby Tamango » Wed Jan 17, 2007 3:19 pm

Eu am practicat in privat, in special pe partea de kineto, in general, la clinicile private nu isi fac aia probleme ca nu ai 3 ani si drept de libera practica, atat timp cat esti medic cu drept de libera practica.
Si ar putea sa te ajute FKT-ul in obtinerea unui post in sistemul de balneo romanesc, de stat sau privat.Stiu ca era o perioada, acum vreo 2-3 ani, in catre se angajau, pentru statiuni, in conditii destul de bune, medici cu FKT, in lipsa medicilor de specialitate(recuperare).Si poate, cine stie,cu timpul, sa transformi FKT in specializare de recuperare, in fond, materiile de specialitate pe rezi-ul de recuperare sunt identice cu programa de la FKT.

Return to “Viata in spital”