Tratat de Obstetrica Ginecologie, Ed Academiei, 2014

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Filantropia
Posts: 2
Joined: Sat Nov 08, 2014 9:46 pm

Tratat de Obstetrica Ginecologie, Ed Academiei, 2014

Postby Filantropia » Sat Nov 08, 2014 10:20 pm

Stimati colegi,

Tratatul de chirurgie, Volumul V, Obstetrica si Ginecologie, sub coordonarea Prof. Dr. Gheorghe Peltecu a fost lansat si este disponibil pentru cumparare.

Tratatul este publicat in luna Octombrie 2014 sub auspiciile prestigioase ale Editurii Academiei Romane.
Spre deosebire de editia I-a, volumul V abordeaza atat ginecologia cat si obstetrica. Este un volum care abordeaza pe parcursul a 870 pagini aproape toate aspectele importante ale acestei specialitati.

Volumul are un numar de 80 de autori din aproape toate centrele universitare ale Romaniei, fiind un produs al generatiei actuale de specialisti in obstetrica si ginecologie.
Partea I-a se adreseaza ginecologiei. Partea a II-a este dedicata obstetricii si cuprinde capitole abordate in premiera intr-o carte romaneasca, cum ar fi: genetica in practica obstetricala, ecografia in obstetrica, nasterea vaginala operatorie, socul in obstetrica, analgezia si anestezia in obstetrica, trombofiliile si practica obstetricala. Celelalte capitole se refera la obstetrica clasica, abordand insa si alte aspecte cum ar fi: hipertensiunea arteriala gestationala, patologia chirurgicala asociata sarcinii si patologia medicala asociata sarcinii, izoimunizarea Rh, bolile cu transmisie sexuala.

Volumul cuprinde informatii de ultima ora si este cea mai completa sursa de informatie in specialitatea obstetrica ginecologie. Este elaborat de un colectiv de specialisti care reprezinta liderii de opinie ai generatiei actuale. Caracterul unitar al cartii este una din multele sale calitati, cartea putand fi o sursa comuna de informatii si pentru anestezisti reanimatori, internisti, oncologi medicali, chirurgi oncologi sau alte specialitati.
Informatia este concentrata si sistematizata putand fi usor asimilata si aplicata in practica clinica. Ea va constitui cu siguranta o baza in formarea generatiilor de rezidenti in obstetrica- ginecologie.
Prezentarea grafica si iconografia de exceptie vor face volumul atractiv sporind interesul si placerea cititorilor de a o lectura.

Tratatul de Chirurgie vol V - Obstetrica Ginecologie este disponibil pentru cumparare la pretul de 200 RON. Cuprinsul tratatului il puteti accesa pe site-ul spitalului Filantropia: http://www.spitalulfilantropia.ro/tratat-obstetrica-ginecologie.html
Pentru cumparare completati formularul de pe site si in cel mai scurt timp veti primi toate detaliile necesare.

Return to “Viata in spital”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests