Primul spital universitar privat la Cluj

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
cog1983
elder
elder

Primul spital universitar privat la Cluj

Postby cog1983 » Thu May 26, 2011 7:36 am

Simtul umorului e o dovada de inteligenta

Im
elite
elite

Postby Im » Thu May 26, 2011 11:52 am

cog1983 wrote:http://www.buzznews.ro/2011/05/25/primul-spital-universitar-privat-din-tara-va-fi-deschis-la-cluj-investitia-se-ridica-la-peste-50-de-milioane-de-euro/

Sunt mândru că pe Calea Turzii va fi ridicat un spital care va beneficia de cea mai performantă aparatură medicală la nivel mondial. Spitalul va avea categoria I şi va contribui la aducerea în această unitate a colegilor mei plecaţi de acasă în străinătate.

Oh ce gargara faina, e stiut faptul ca la Cluj nu exista liste de asteptare locale pentru posturi de asisti univ, sefi lucr si confi sau profi, si prefera sa recruteze oameni din diaspora, sa-i aduca acasa. :)
Dar popeasca, la citire, va crede ca e tratata de medici din vest, deci va marca banul mai usor.
Singura durere suportabilă e durerea altora.

vmc
elite
elite

Re: Primul spital universitar privat la Cluj

Postby vmc » Thu May 26, 2011 12:57 pm

eu cred ca nu mai au lista de asteptare. cam toti au plecat, la clinica unde am lucrat eu eram 50 de rezidenti pe sectie, acum au doar 2 (pe post, asistenti). probabil se bazezeaza ca cei din strainate vor merge inapoi pe un salariu de nimic comparativ cu ce-i aici, dar mandri de postul universitar (ceea ce n-ar fi exclus)
nicht wahr?

Return to “Viata in spital”