Primul spital universitar privat la Cluj
- cog1983
- elder
Primul spital universitar privat la Cluj
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- Im
- elite
cog1983 wrote:http://www.buzznews.ro/2011/05/25/primul-spital-universitar-privat-din-tara-va-fi-deschis-la-cluj-investitia-se-ridica-la-peste-50-de-milioane-de-euro/
Sunt mândru că pe Calea Turzii va fi ridicat un spital care va beneficia de cea mai performantă aparatură medicală la nivel mondial. Spitalul va avea categoria I şi va contribui la aducerea în această unitate a colegilor mei plecaţi de acasă în străinătate.
Oh ce gargara faina, e stiut faptul ca la Cluj nu exista liste de asteptare locale pentru posturi de asisti univ, sefi lucr si confi sau profi, si prefera sa recruteze oameni din diaspora, sa-i aduca acasa.

Dar popeasca, la citire, va crede ca e tratata de medici din vest, deci va marca banul mai usor.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- vmc
- elite
Re: Primul spital universitar privat la Cluj
eu cred ca nu mai au lista de asteptare. cam toti au plecat, la clinica unde am lucrat eu eram 50 de rezidenti pe sectie, acum au doar 2 (pe post, asistenti). probabil se bazezeaza ca cei din strainate vor merge inapoi pe un salariu de nimic comparativ cu ce-i aici, dar mandri de postul universitar (ceea ce n-ar fi exclus)
nicht wahr?