Modul Bioetica
-
- junior
Modul Bioetica
Salutare! Stiti cumva cand va mai avea loc stagiul de bioetica in afara de luna aceasta?
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.
- tulip
- senior
Re: Modul Bioetica
la sfarsitul lui iunie si in decembrie
-
- junior
pai incepe acum pe 28 martie,si in toamna -nu mi amintesc exact;scrie pe undeva la Centru (cel de pe Vraca)
- tulip
- senior
sunt trei module anul asta - primul e in martie, al doilea iunie-iulie si al treilea in decembrie
-
- junior
Multumesc. Stii cumva mai exact cand va avea loc in iunie?
- tulip
- senior
de pe 27 iunie
-
- junior
Multumesc! Tulip, as putea sa te rog sa-mi spui si mie cum se procedeaza pentru a te inscrie? (Am inteles ca ar exista un fel de lista cu "programari" , s.a.md., s.a.m.d). Multzam fain inca o data!
- tulip
- senior
1. se face cerere la IML
2. se duce cererea la centru
Cei de an terminal sunt primiti automat, ceilalti doar daca au modulul de bioetica programat in curricula anul asta.
2. se duce cererea la centru
Cei de an terminal sunt primiti automat, ceilalti doar daca au modulul de bioetica programat in curricula anul asta.
- alina_ok
- elder
dr.X wrote:Salutare! Stiti cumva cand va mai avea loc stagiul de bioetica in afara de luna aceasta?
Multumesc frumos.
daca esti pe Bucuresti mergi in George Vraca ca sunt afisate exact modulele de bioetica
ultimul e la anul de pe 28 februarie pana pe 8 martie, daca imi mai aduc bine aminte.
khabi kushi khabie gham...
- magdutz
- elder
stie cineva luni la ce ora trebuie sa fim acolo?
-
- junior
in jur de ora 09.00
-
- junior
Stie cineva care este programul zilnic la bioetica? Am inteles ca incepe dimineata. La ce ora plecam de acolo?
Ca sa ajungi cineva trebuie sa incepi prin a fi nimic.
- magdutz
- elder
hmm wrote:Stie cineva care este programul zilnic la bioetica? Am inteles ca incepe dimineata. La ce ora plecam de acolo?
pe la 12
-
- junior
Salut!Se zvoneste prin targ ca modulul de bioetica nu s-ar mai tine si incepand cu data de 27 iunie. Stiti ceva in sensul asta ? Daca da, ati fi asa draguti sa imi comunicati si mie? (am sunat la centrul de pe str. G. Vraca, dar n-a raspuns nimeni). Multam fain!
- Karina1
- junior
dr.X wrote:Salut!Se zvoneste prin targ ca modulul de bioetica nu s-ar mai tine si incepand cu data de 27 iunie. Stiti ceva in sensul asta ? Daca da, ati fi asa draguti sa imi comunicati si mie? (am sunat la centrul de pe str. G. Vraca, dar n-a raspuns nimeni). Multam fain!
nu am auzit nimic despre asta. Eu am hartia de la centru ca incep bioetica pe 27 iunie.
-
- junior
Vorbind de "Centru" la Brasov se zvoneste ca s-ar fi mutat inapoi in strada Bodesti nr.1 , asa e?
- razvan.f
- senior
Stie cineva cum se procedeaza cu pontajul? Am auzit ca ti se da o foaie pentru intreruperea de stagiu. Daca e asa cine iti da pontajul pentru cele 2 saptamani ale cursului de bioetica?
- Karina1
- junior
razvan.f wrote:Stie cineva cum se procedeaza cu pontajul? Am auzit ca ti se da o foaie pentru intreruperea de stagiu. Daca e asa cine iti da pontajul pentru cele 2 saptamani ale cursului de bioetica?
pentru cele 2 saptamani de bioetica ti se da pontajul de la secretariatul Catedrei de Medicina Legala.
Stagiul de bioetica de obicei se suprapune cu alt stagiu, pe care il intrerupi ca sa faci bioetica. De aceea vei avea doua foi de pontaje (un pontaj de la bioetica si altul de la stagiul intrerupt).
"foaie pentru intreruperea de stagiu" - este hartia de schimbare de stagiu pe care o iei de la centru.
E totul clar?

- 187.92a
- addicted
pe hartia de pontaj de la stagiul mai lung se trage bara sau se completeaza?
pt ca este ilegal sa ai doua pontaje in acelasi timp din doua locuri diferite, ar insemna sa fii fizic in doua locuri in acelasi timp.
mi se pare ciudat ca se intampla asa ceva la ..medicina legala.
pt ca este ilegal sa ai doua pontaje in acelasi timp din doua locuri diferite, ar insemna sa fii fizic in doua locuri in acelasi timp.
- Karina1
- junior
trident wrote:pe hartia de pontaj de la stagiul mai lung se trage bara sau se completeaza?
trage bara secretara care completeaza pontajul