dragon wrote:ar trebui facut ceva.
Iata o afirmatie valabila in orice spatiutimp.
Intrebarea e: moale, tare sau doar o mica pet itie discreta?
dragon wrote:ar trebui facut ceva.
dragon wrote:chiar asa? adica alea de la contabil nu au ce face decit sa lanseze zvonuri cu 2 zile inainte de salariu. eu cred ca bani au , dar brusc sint folositi pt altceva.
a
cu noi cum ramine?? mi se pare bataie de joc. daca nu sint bani atunci sa nu fie pt nimeni.
Zyplex wrote:m-am apucat sa fac o petitie, suna cam asa:
poate mai aveti si voi sugestii la redactarea ei, credeti ca ar mai trebui adaugat ceva/modificat.. va rog sa veniti cu ceva idei..
AvLee wrote:Zyplex wrote:m-am apucat sa fac o petitie, suna cam asa:
poate mai aveti si voi sugestii la redactarea ei, credeti ca ar mai trebui adaugat ceva/modificat.. va rog sa veniti cu ceva idei..
Sa fie bilingva
gaurav_singh_md wrote:am auzit la radio astazi ca nici tichete de masa nu o sa primim din ianuarie. salar mai mic si fara tichete de masa....welcome to Basescu Land, where PDListii get richer and everyone else gets f****ed in the arse.
cog1983 wrote:gaurav_singh_md wrote:am auzit la radio astazi ca nici tichete de masa nu o sa primim din ianuarie. salar mai mic si fara tichete de masa....welcome to Basescu Land, where PDListii get richer and everyone else gets f****ed in the arse.
Cei din sanatate nu sunt inclusi in aceste categorii. Era exact aceeasi poveste si anul trecut pe vremea asta.
anne_marie wrote:http://www.petitieonline.ro/petitie-p69215048.html
monicutza21 wrote:Semnat, trimis link-ul mai departe...
personalul medical (inclusiv medicii rezidenti) trebuiau sa beneficieze
monicutza21 wrote:Pana acum 347 de semnaturi!
b3 wrote:Pai redacteaza tu si trimite-o la AMRez, ei doar sa-i puna antet si s-o dea la presa, daca le place.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests