masquenada wrote: am gresit topicul?..dar miroase urat...
...dc pute nu tre rascolit...asa ca sa ma scutesti de alte izuri si voi face la fel....case closed!
ai gresit salonul

evildoctor wrote:trident te-am vazut la antena,mai bine stateai in colentina! jenant
nici macar vocabular nu ai un copil de clasa a 5-a s-ar exprimat mai bine
macar nu mai zi ca ne reprezinti ca va crede lumea ca sintem toti la fel de redusi
lasa-ne, lasa-ne ,hai pa ca tot nu ai facut nimic de cind a aparut AMREZ

trident wrote:inca unu pe langa viatza. pai n-aveai cum sa ma vezi la nicio antena. doh!
![]()
ia d-aici din Viata Medicala de sapt asta despre eu si de AMR (amrez e site-ul):
http://vmr.ro/pg4-4207.htm
si daca se paote fa-mi si un scan la pagina cu pricina ca n-am prins ziarul pe hartie

miihai wrote:salut! vad ca am deprins ceva din talentele marilor nostri maestri(a se citi medicii primari de care depindem)...si anume misto-ul, critica seaca...intr-un cuvant individualism prost inteles. in loc sa-i criticam pe cei ce incearca ceva, am putea sa-i sustinem si sa ne implicam activ. altfel ne vom merita soarta. observ ca meseria asta ne transformam in mici monstri plini de personalitate din ce in ce mai agresiva si alterata. hai sa ne trezim si sa facem ceva pentru noi.

trident wrote:miihai wrote:. in loc sa-i criticam pe cei ce incearca ceva, am putea sa-i sustinem si sa ne implicam activ. altfel ne vom merita soarta.
totalmente de acord

masquenada wrote:ce ziceti pe cine avem noi in fruntea amrez-ului
un bulangiu care asteapta de la fraieri informatiile
trident: "logic ca nu m-am dus la bancomat masqen, am lasat fraierii s-o faca sa-mi zica daca vina, ca nu sh nik despre asta Laughing
mersi Wink"
eh, ce ziceti?
si se mai intreaba de ce nu apar "adevaratele" informatii pe imed

tana wrote:masque, exagerezi, no offence. informatiile 'adevarate' nu apar pe imed pt ca nu-i in interesul nimanui sa le dea asa de usor daca chiar sunt valoroase, iar asta cu bancomatul nu-i o informatie 'adevarata' e doar un pic peste nivelul de barfa. si no offence, dar tridu nu merita sa zici de el ca-i bulangiu, e mult prea ok.

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests