DETASARI
- dr_me
- senior
Re: DETASARI
odata ce am toate actele mentionate, unde trebuie depus dosarul pt detasare din centrul X in buc? la DSP-ul din centrul X , la DSP -ul din Buc sau la minister?
- dr_me
- senior
dupa depunerea dosarului cat timp trece pana la aprobarea detasarii? e vorba de aceasi zi, de zile, saptamani?
- alina_ok
- elder
Re: transfer din bucuresti
marie2009 wrote:alina_ok wrote:cristiana_c wrote:am luat MF pe loc in Bucuresti si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa ma transfer.poate ma ajuta cineva sa-mi zica ce pasi am de facut ca sa ma transfer in Constanta.
stai calma. am sunat azi dimineata la cnspd la buc si mi-a spus o doamna draguta ca trebuie neaparat un modul acolo si dupa aia mai vedem. eu ma mai gandesc daca maii semnez sau nu.
Poate doar teoretic... Eu sincer am dat in spital peste rezidenti care veneau la inceput de an, imediat dupa revelion si cereau transferul. Se cam sucarea proful, dar ii lasa.
sa fie asa ca nici nu-mi doresc altfel. daca nu transfer macar detasare.
khabi kushi khabie gham...
-
- junior
stie cineva cine e coordonator pe neurologie in constanta? multumesc! 

-
- newbie
Eu am luat mf anul trecut pe bucuresti.in prima etapa am luat detasare iar apoi transfer. Pentru detasare actele nu se depun decat in ianuarie. Daca intrati pe site-ul centrului de perfectionare gasiti ce acte aveti nevoie, ce aprobari si din partea cui. Insa intai treb sa mergeti in decembrie sa va alegeti spitalul platitor, dc sunteti pe mf sa va alegeti cabinetul din bucuresti la care se presupune ca veti incepe din ianuarie, iar dc sunteti pe alta specialitate sa va alegeti cred primul stagiu si indrumatorul. Abia apoi veti stii de la cine treb sa luati semnaturi ca sa puteti pleca. Coordonatorul de pe mf il gasiti la centrul de diagnostic si tratament Titan. Eu dupa alegerea spitalului platitor si alegerea cabinetului, am fost la prof si am luat acordul pentru detasare si la spitalul platitor de asemenea, apoi cand m-am intors acasa am luat si de aici acordurile. Dar dosarul l-am depus in ianuarie, in 5 sau 6, si pe loc mi-au si dat acordul. Am avut colegi care au trimis dosarul de detasare prin fax si le-a venit raspuns in cateva zile. Sper ca v-am fost un pic de folos cu infrmatiile oferite. Bafta multa.
- alina_ok
- elder
maia_08 wrote:Eu am luat mf anul trecut pe bucuresti.in prima etapa am luat detasare iar apoi transfer. Pentru detasare actele nu se depun decat in ianuarie. Daca intrati pe site-ul centrului de perfectionare gasiti ce acte aveti nevoie, ce aprobari si din partea cui. Insa intai treb sa mergeti in decembrie sa va alegeti spitalul platitor, dc sunteti pe mf sa va alegeti cabinetul din bucuresti la care se presupune ca veti incepe din ianuarie, iar dc sunteti pe alta specialitate sa va alegeti cred primul stagiu si indrumatorul. Abia apoi veti stii de la cine treb sa luati semnaturi ca sa puteti pleca. Coordonatorul de pe mf il gasiti la centrul de diagnostic si tratament Titan. Eu dupa alegerea spitalului platitor si alegerea cabinetului, am fost la prof si am luat acordul pentru detasare si la spitalul platitor de asemenea, apoi cand m-am intors acasa am luat si de aici acordurile. Dar dosarul l-am depus in ianuarie, in 5 sau 6, si pe loc mi-au si dat acordul. Am avut colegi care au trimis dosarul de detasare prin fax si le-a venit raspuns in cateva zile. Sper ca v-am fost un pic de folos cu infrmatiile oferite. Bafta multa.
ce motive ai pus?
-
- newbie
aveam domiciliu in centrul in care voiam sa vin si am mentionat ca nu am resursele financiare pentru a ma intretine in Bucuresti
- alina_ok
- elder
maia_08 wrote:aveam domiciliu in centrul in care voiam sa vin si am mentionat ca nu am resursele financiare pentru a ma intretine in Bucuresti
pai aceeasi problema o am si eu. trebuie sa ma intretin din banii mei, si e cam greu. nu-s maritata si nici copii nu am , dar tot greu e.
-
- newbie
anul trecut nu au fost probleme, cel putin mie mi s-a parut ca profu de la bucuresti a semnat f repede la toata lumea care era acolo pentru detasare.
- alina_ok
- elder
maia_08 wrote:anul trecut nu au fost probleme, cel putin mie mi s-a parut ca profu de la bucuresti a semnat f repede la toata lumea care era acolo pentru detasare.
dar nu sunt mai multi coordonatori pe mf? poate unii nu sunt asa darnici
-
- newbie
era un singur coordonator pt toti mf-istii.e adevarat ca anul trecut au fost doar 150 locuri de mf pe bucuresti, iar anul asta 288, dar daca suni la centrul de perfectionare iti spune
- alina_ok
- elder
maia_08 wrote:era un singur coordonator pt toti mf-istii.e adevarat ca anul trecut au fost doar 150 locuri de mf pe bucuresti, iar anul asta 288, dar daca suni la centrul de perfectionare iti spune
am sunat dar au spus ca o sa aflu pe 16, 17, 18 decembrie. o sa vad, daca nu nu semnez nici un contract si stau pe stagiatura inca un an.
-
- newbie
eventual suna la centrul de diagnostic Titan (021/3412085 ), poate stiu ei dc ramane numai conf. Dumitru Matei coordonator pe mf
- alina_ok
- elder
maia_08 wrote:eventual suna la centrul de diagnostic Titan (021/3412085 ), poate stiu ei dc ramane numai conf. Dumitru Matei coordonator pe mf
multumesc. notez si sun maine ca astazi e cam tarziu.
- alina_ok
- elder
mai am o intrebare. am vaut ca prioritari sunt anii mai mari, adica anul 1 e ultimul din lista. tu erai in anul 1 pe mf?
- alina_ok
- elder
maia_08 wrote:da eram anul 1 mf
ok, multumesc mult pentru informatii, ma descurajasem dupa ce am sunat la bucuresti, dar acu parca mai merge.
-
- elder
georgian wrote:Va multumesc ptr informatii...oare obtin semnaturile ptr detasare si transfer de la profu de infectioase si de la rector|decan...sunt in stress ca nu stiu cum va fi...
Vei reusi cu siguranta sa obtii cel putin detasarea.N-am auzit pana acum pe nimeni care sa nu fi primit detasare/trasfer de la Craiova.
profu' Cupsa este si prorector (cu managementul academic şi cercetarea ştiinţifică).rector= prof. Adrian Saftoiu.
-
- junior
Multumesc mult pentru incurajare...Sa dea Dumnezeu sa fie asa...
- Aurora boreala
- senior
Lizz22 wrote:georgian wrote:Va multumesc ptr informatii...oare obtin semnaturile ptr detasare si transfer de la profu de infectioase si de la rector|decan...sunt in stress ca nu stiu cum va fi...
Vei reusi cu siguranta sa obtii cel putin detasarea.N-am auzit pana acum pe nimeni care sa nu fi primit detasare/trasfer de la Craiova.
profu' Cupsa este si prorector (cu managementul academic şi cercetarea ştiinţifică).rector= prof. Adrian Saftoiu.
Iar eu o sa adaug ca rectorul e un om deosebit, un finut ( sper sa fi ramas acelasi om pe care il stiam eu

Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!
http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related
-
- junior
Lizz22 wrote:georgian wrote:Va multumesc ptr informatii...oare obtin semnaturile ptr detasare si transfer de la profu de infectioase si de la rector|decan...sunt in stress ca nu stiu cum va fi...
1.va rog frumos i-mi spuneti si mie cine(si cum) este coordonatorul pe reumatologie din Craiova, cum il pot gasi? va multumesc mult!
2. din ce stiti voi la coordonator dupa aviz putem merge si inainte de data de 16 dec cand este repartitia sau numai dupa?
- alina_ok
- elder
rezi wrote:Lizz22 wrote:georgian wrote:Va multumesc ptr informatii...oare obtin semnaturile ptr detasare si transfer de la profu de infectioase si de la rector|decan...sunt in stress ca nu stiu cum va fi...
1.va rog frumos i-mi spuneti si mie cine(si cum) este coordonatorul pe reumatologie din Craiova, cum il pot gasi? va multumesc mult!
2. din ce stiti voi la coordonator dupa aviz putem merge si inainte de data de 16 dec cand este repartitia sau numai dupa?
eu spun ca incercarea moarte nu are. daca stii cine este coordonatorul cred ca poti merge sa vb cu el si inainte.
- pufalina
- newbie
detasare/ transfer CJ
S-a detasat/ transferat cineva de pe laborator din 95 de cand e rezii(daca nu ma-nsel) din CJ??? help.gif
-
- elder
rezi wrote:Lizz22 wrote:georgian wrote:Va multumesc ptr informatii...oare obtin semnaturile ptr detasare si transfer de la profu de infectioase si de la rector|decan...sunt in stress ca nu stiu cum va fi...
2. inainte te poti duce dar fara sa primesti decat acord verbal. Actele oficiale se fac dupa repartitie, e logic nu?
1. poate i-ti spune altcineva c-are este coordonatorul de reumatologie ca eu nu stiu
- Aurora boreala
- senior
rezi wrote:
Coordonatorul pe reumatologie este d-na prof. Paulina Ciurea. Sectia de reumatologie este in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta in continuarea sectiei Medicala I. Eu stiu ca d-na prof. a dat si transfer celor care au avut nevoie, dar nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Ma gandesc totusi ca nu veti avea probleme!
Multa bafta oricum!!!

Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!
-
- junior
Aurora boreala wrote:rezi wrote:
Coordonatorul pe reumatologie este d-na prof. Paulina Ciurea. Sectia de reumatologie este in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta in continuarea sectiei Medicala I. Eu stiu ca d-na prof. a dat si transfer celor care au avut nevoie, dar nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Ma gandesc totusi ca nu veti avea probleme!
Multa bafta oricum!!!
mersi mult pentru informatii! sper sa am noroc!
-
- newbie
s-a detasat cineva de pe medicina muncii (cebtrul de pregatire Buc) pe alt centru universitar dar in care nu este coordonator pt aceasta specialitate?si cum ati procedat de la cine ati obtinut aprobarile de detasare?multumesc anticipat
-
- junior
cine e din constanta si a luat pe craiova...poate vorbim sa mergem impreuna...
-
- junior
Buna! I'm new, daca o dau bara cu primul post pls. be gentle! S-a detasat cineva din Oradea in Bucuresti pe med.int? Am deja acordul de la un coordonator din Buc pt primul stagiu de med.int. de 12 luni, plus acord spital platitor. Mai ramane doar Oradea
!! Sunt ok coordonatorii? Este cineva interesat de o detasare invers? Am inteles ca ar merge. Incerc si eu
.Thanks anticipat!

- animis
- senior
elenutzal wrote:Buna! I'm new, daca o dau bara cu primul post pls. be gentle! S-a detasat cineva din Oradea in Bucuresti pe med.int? Am deja acordul de la un coordonator din Buc pt primul stagiu de med.int. de 12 luni, plus acord spital platitor. Mai ramane doar Oradea!! Sunt ok coordonatorii? Este cineva interesat de o detasare invers? Am inteles ca ar merge. Incerc si eu
.Thanks anticipat!
Vad ca ai luat acordul de la coordonatorul din Bucuresti, ti-ai formulat tu cererea sau este un formular standard? Mersi, stiu ca la transfer iti trebuie acordul de la rector, iti trebuie acest acord si la detasare?
-
- senior
Pe 16 dec, cand mergem sa ne inscriem la DSP in centrul de pregatire, ne trebuie si cererea de transfer/ detasare? Sau asta o depunem mai tarziu?
Solidara cu cei care vor ca MF sa se bage la cerere de anul acesta, nu de la anul -cum a promis deja MS.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p38884059.html
http://www.petitieonline.ro/petitie-p38884059.html
-
- junior
Din cate stiu eu pentru transfer trebuie acord de la umf. Pt detasare trebuiesc doar acordurile coordonatorilor.
-
poate sa mi spuna cineva de ce acte am avea nevoie daca vrem sa obtinem detasare din Bucuresti in alt oras ,eu sunt pe med de fam si as vrea detasare in Constanta.
-
- junior
elenutzal wrote:Din cate stiu eu pentru transfer trebuie acord de la umf. Pt detasare trebuiesc doar acordurile coordonatorilor.
dupa ce ai complet dosarul de detasare am inteles ca il trimitem la cnpds pentru aprobare. dar am o nelamurire: dak raspunsul de la cndsp nu vine pana la 1 ianuarie noi unde ne prezentam la lucru? in centrul unde vrem detasarea sau in centrul unde am fost repartizati?
va multumesc!
-
- junior
Nu vine sigur raspunsul pana la 1 ianuarie, din cate am inteles eu nici nu ne primesc dosarele pana atunci. Nu stiu unde trebuie sa ne prezentam..
- dr_me
- senior
cand am dosarul complet pt detasare, ma prezint cu el la dsp-ul din centrul unde imi desfasor pregatirea sau trebuie sa merg cu el la cnpds, in buc?
- alina_ok
- elder
elenutzal wrote:Nu vine sigur raspunsul pana la 1 ianuarie, din cate am inteles eu nici nu ne primesc dosarele pana atunci. Nu stiu unde trebuie sa ne prezentam..
am fost la dsp la mine in judet si mi-a spus de acolo ca de abia de pe 25 inuarie se primesc dosare pentru detasare sau transfer.
-
- junior
are cineva un model de cerere pentru detasare, pentru transfer?
- alina_ok
- elder
rezi wrote:are cineva un model de cerere pentru detasare, pentru transfer?
da este asa ceva? eu mi-am fabricat una, singura si am fost cu ea la un cabinet individual si la dsp.
-
- junior
Nu are cum sa primeasca de pe 25 ianuarie...pentru ca noi in ianuarie pe la inceput trebuie sa stim unde incepem munca...eu stiu ca tb sa mergi cam pe 3 sau 4 la cnpds bucuresti sa depui dosarele de detasare si de transfer...si primesti pe loc raspunsul de detasare initial (ceea ce va spun e din ce stiu si eu de la colegii care s-au detasat anu trecut).plus de asta am inteles ca acum in decembrie dupa repartitie trebuie mers la coordonatorul din centrul in care ai pregatirea sa ceri semnatura pentru detasare si transfer....Eu mi-am facut cerere de mana, nu am tip.